Page 1

Ξ−ΜΑΣ ΦΑΡΡΑ 2013

Ερολα Ισερν Πιλι Ρυιλοπεζ Κεϖιν Αγυιλαρ Εστεφανα Μοντσερρατ Σιστεµεσ δ’ινφορµαχι⌠ ςιχτορ ϑορδ〈ν

Aquest Nadal posat les teves millors Banyes

1


ÍNDEX

1. INTRODUCCIÓ Som un grup de quatre estudiants de doble grau en Administració d’empreses i gestió de la innovació amb turisme i gestió del lleure, anomenat ExtremParty. El nostre projecte es basa en crear un tipus de festa diferent, destinat a un públic primordialment universitari en la que es celebrarà la finalització dels exàmens del primer trimestre i alhora l’arribada del nadal, època màgica en que tots els amics i persones properes s’ajunten per celebrar aquesta festivitat. El principal objectiu és crear un esdeveniment per a tots els joves, més familiar i especial, amb aquest ambient nadalenc i amb activitats participatives on pugis gaudir alhora, de la diversió d’una festa universitària amb la màgia d’aquesta època. La nostra missió és difondre aquest esperit nadalenc als joves perquè celebrin amb entusiasme, no una festa com un altre, sinó una festa diferent on tothom s’uneixi a participar i formar part d’ella amb il·lusió, on cada membre present prendrà importància amb la seva participació i s’emportarà un record únic assegurat. Així doncs, hem dut a terme aquest projecte, utilitzant diferents eines TIC que ens han ajudat a desenvolupar-lo. En primer lloc, en la primera fase del projecte, per a l’organització del grup vam utilitzar un Google Docs, establint vies i dies de reunió, disponibilitat, funcions i feina de cada membre del grup. Després, per desenvolupar la nostra idea, amb Mural.ly vam fer un “brainstorming” per deixar anar la nostra creativitat i realitzar una pluja d’idees. A continuació, vàrem fer varies cerques d’informació a través de l’eina Diigo. En la segona fase del projecte, vam crear amb l’ajuda de Mindomo un disseny inicial del projecte o mapa mental i la per la gestió i desenvolupament de projecte vam utilitzar Gantter. Tot seguit, vam crear un Google Site grupal, per tenir una pàgina en format web, on tot el projecte quedés reflectit. Per acabar hem creat una infografia amb diferents eines com Tagul i Piktochart, per tal de 2


tenir un pòster com a eina de publicitat i hem creat una presentació digital amb Prezi i Powtoon i una presentació escrita amb Word i Issuu.

2. SUMARI EXECUTIU El pròxim 21 de Desembre de 2013, el grup ExtremParty presenta una festa única, la XMAS FARRA. Vina a viure al Tecnocampus de Mataró una experiència nova amb un ambient nadalenc i gaudeix d’una celebració molt especial. Seran dotze hores de festa, de 18h – 6h, el pati central del TecnoCampus serà màgic endinsant-te a Laponia per una nit, l’entrada és gratuïta i podràs beneficiar-te de diferents tipus de descomptes, per a estudiants universitaris en les consumicions, que facis en qualsevol de les nostres barres trineus on els nostres pares i mares Noels t’atendran amb la millor predisposició possible. La celebració del Nadal ja és a la vora, volem que tothom formi part de la farra i per això, us animem a participar en totes les activitats que proposem amb els vostres amics, així passareu a formar part de la celebració i us podreu endur un record únic assegurat. Inscriu-te en el concurs de disfresses, participa a la desfilada i tindràs obsequi garantit, participa en els sortejos de Nadal i guanya diversos premis, si tens vocació de Dj, apunta’t al nostre concurs de Dj’s i el guanyador s’emportarà premi, participa en el karaoke de nadales amb obsequi garantit i gaudeix d’actuacions de Dj’s professionals de renom. Per acabar d’arrodonir la nit, escalfat amb la Sopa de galets de Nadal i torrons per endolcir una festa màgica. Aconsegueix unes banyes de regal participant a les activitats. Aquest nadal, posa’t les millors banyes.

3


3. DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE 3.1 Breu descripció:

La X-MAS FARRA, és un nou tipus de festa diferent i única, on volem que gaudeixis al màxim del esperit nadalenc amb les teves persones més properes, on tu mateix decidiràs el que vols gastar-te, entrada gratuïta, activitats participatives per que tu passis d’allò més bé, regals, sortejos, premis, música a càrrec dels millors Dj’s del moment, actuacions, descomptes en begudes i còctels, sopa de Nadal i torrons perquè la màgia del Nadal t’envolti en aquestes dates tan especials.

3.2 Data de l’esdeveniment i horari:

La festa tindrà lloc el dissabte 21 de Desembre, un cop els estudiants del Tecnocampus i altres universitats, hagin acabat els exàmens del primer trimestre. Per aquest motiu, després de les dures setmanes d’estrès que suposen els exàmens i entregues de treballs, oferim aquest tipus de festa per alliberar tensions i gaudir al màxim de l’arribada del Nadal amb una farra de 12 hores, des de les 18h de la tarda fins les 6 del matí.

3.3 Ubicació y accessibilitat:

L’esdeveniment es durà a terme al pati central del Parc universitari TecnoCampus Mataró – Maresme, ubicació cèntrica per a tot el Maresme i a escassos 30 min de la capital Catalana, i el més important, amb totes les facilitats de transport públic que necessites, per a oblidar-te del cotxe i les responsabilitats que comporta.

Mapa:

4


Il·lustració : Mapa ubicació TecnoCampus Mataró.

Direcció: Av. Ernest Lluch, 32. 08302. Mataró (Barcelona). Telèfon: +34 93.169.65.00 Coordenades GPS: 34N 12S 54”” Arribar amb tren: tren de rodalies (Renfe). Des de BCN freqüència cada 7 minuts. Enllaç amb autobusos urbans: Estació-TCM: Línia 1 / TCM - Estació: Línia 2 Empresa Casas: C-1 Directe des de BCN. Freqüència 30 min. Parada en TCM C-10 Parades als pobles des de BCN a Mataró. També de Llavaneres Bus des del Vallès: Sabadell-Granollers-Mataró.

Distancies amb cotxe: Mataró- Barcelona: 25 min. Mataró-Granollers: 17 min. Mataró-Sabadell: 31 min. Il·lustració Pàrquing TecnoCampus

5


Podrà aparcar fàcilment al pàrquing del Parc, situat en a l’ edifici universitari. Disposa d’un doble accés des de l’Avinguda d’ Ernest Lluch i el carrer Tordera. 3.4 Públic o target:

La X-MAS FARRA va dirigida a un públic jove, majors de 18 anys. Enfocada per a estudiants universitaris, els quals la majoria hauran acabat els exàmens del primer trimestre i per aquest motiu, mereixen una celebració. De totes maneres, és cert que no totes les universitats acaben els exàmens a la mateixa època, ja que no totes tenen una organització trimestral, però si més no, per a tothom el Nadal és una època molt especial la qual s’ha de gaudir i que tothom celebra. 3.5 Programació festa:

HORARI PROGRAMACIÓ X-MAS FARRA

18.00h 18.30h 20.00h

Οβερτυρα δε λα φεστα Χονχυρσ δε ∆ϕ’σ ∆εσφιλαδα αµβ λασ δισφρεσσεσ

21.00h 21.30h 23.00h 02.00h

ναδαλενθυεσ Προπορχι⌠ δε σοπαρ ναδαλενχ Καραοκε ∆ϕ Σεργι ∆οµενε ∆ϑ Σακ Νοελ

Taula : horari i programació festa.

3.6 Descripció activitats:

 Sorteig: Es farà un sorteig d’un Ipad i una panera de nadal. Els participants podran comprar les butlletes a la carpa-trineu principal que hi haurà per comprar els tiquets del bar, apuntar-se als concursos i pagar les inscripcions. Durant la nit, s’agafaran números a l’atzar i es nombraran als guanyadors.  Concursos -

Disfresses: 6


Hi haurà un concurs en el que la gent haurà de venir disfressada amb una disfressa nadalenca, aquestes persones hauran d’omplir la sol·licitud d’inscripció que trobaran al site. Faran una desfilada, per la nostra passarel·la central i entre tots els espectadors votaran el guanyador. A més a més, tots els participants s’enduran unes banyes com a obsequi de nadal. -

DJ’s:

Amants de la música, de punxar cançons o simplement se’ls hi doni bé podran participar en un concurs de DJ’s en els quals tindran uns minuts per fer el remix o punxar el que vulguin. Els guanyadors seran escollits per el públic de manera col·lectiva, el que aconsegueixi aclaparar més emoció, crits o aplaudiments serà el guanyador. També s’hauran d’inscriure abans del dia 20 en el full d’inscripcions que trobaran al site. Els premis dels guanyadors seran un regal de nadal i 2 copes gratis.  Karaoke Contractarem una empresa que ens proporcioni un karaoke, amb una llista de cançons i qui vulgui podrà pujar a l’escenari i cantar la cançó que esculli majoritàriament nadales, de manera totalment gratuïta. A més a més, tots els participants s’enduran unes banyes com a obsequi de nadal.

 Actuacions DJ’s de renom Dos DJ’s coneguts seran convidats a la festa per tal de punxar la música que ens farà ballar a tots durant la nit. Serem afortunats de sentir les mescles de Sak Noel i Sergi Domene. 7


Per inscriure-us a les activitats feu clic aquí.

3.7 Empreses a contractar:

 Seguretat Disposarem de seguretat, per tal de vetllar per la seguretat de tothom i en el cas de que hi hagi qualsevol cosa problemàtica puguem solucionar-ho de la millor manera possible.  Sanitat També hi haurà servei d’ambulàncies per si algú es fa mal o té algun problema sanitari. Per aquest motiu comptem amb la col·laboració del servei d’ambulàncies de la Pau que es troba just davant del Parc del TecnoCampus, a escassos metres.  So Perquè la música soni d’allò més bé i tots ballem moltes hores, contractarem una empresa de so perquè ens proporcioni altaveus, micròfons i instal·lin tot el necessari perquè la festa aguanti fins la matinada. Hem estudiat diverses webs d’empreses de so de Barcelona.

3.8 Preus i descomptes:

L’entrada és gratuïta, els descomptes per a estudiants van en funció de la universitat en la que estudien i simplement hauran d’ensenyar el carnet universitari al trineu principal. Lògicament, els estudiants del Tecnocampus, tenen el major descompte, per ser el lloc de realització i de la organització.

8


A continuació, els centres als quals estem adscrits, la universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica, per últim, les altres universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona o Universitat de Barcelona, també podran gaudir d’un descompte encara que no serà tan elevat.

Oferim també ofertes variades per a tothom:

OFERTES

TECNOCAMPU S

UPF/UP C

ALTRE S

BONO CHUPITO 5+1 GRATIS

10€

11€

13€

BONO CUBATA 5+1 GRATIS

25€

26€

28€

BONO CÒCTEL 5+1 GRATIS

33€

34€

35€

22€

23€

Il·lustració Preus consumicions segons universitat de procedència

BONO COMPARTIDO (4 CUB.+ 2 CHUPITOS GRATIS)

21€

Taula : Ofertes en bonos de consumicions.

Per últim, comentar els preus d’inscripció a les activitats:

9


Taula Preus inscripció activitats

ACTIVITATS

PREU

CONCURS DISFRESSES

3€

CONCURS DJ’S

3€

PAPELETA SORTEIG

2€

SOPAR DE NADAL (Sopa de galets i torrons)

2€

3.9 Decoració, material i disposició:

L’ambient de la festa és totalment nadalenc i intentarem convertir el pati central del TecnoCampus en Laponia. La idea és que els estudiants s’endinsin en un món paral·lel, ple de detalls per sentir-te envoltat pel Nadal. Per això, les tres barres on demanis la teva beguda seran convertides en barres trineu. La carpa principal on compraràs les teves consumicions i inscripcions a les activitat, serà el gran trineu principal. Tot l’espai que envolta el pati central estarà decorat amb neu artificial i el nostre personal anirà disfressat de personatges cambrers de pares i mares Noels i la resta del staff de cérvol. En quant a la il·luminació, rodejarem tot el pati ple de llums de Nadal per ambientar tot l’espai i quan sigui de nit tindrem una llum viva i nadalenca. Posarem en punts concrets guirlandes i per acabar decorem els arbres del jardí amb llums i posarem regals embolicats al voltant de l’arbre que els farem amb caixes de cartró. L’escenari serà elevat al passadís que es troba a la part enjardinada, de manera que la cabina dels Dj’s sobresurti i destaqui, on es farà el concurs de Dj’s i les actuacions dels dos artistes convidats. També es realitzarà el karaoke, per el qual necessitarem l’equip del karaoke (pantalla, micròfons, etc.), els sortejos i l’entrega de premis.

10


ΒΑΡΡΑ Il·lustració mapa distribució festa.

ΒΑΡΡΑ Πασσαρελ•λα

ΕΣΧΕΝΑΡΙ ∆ϑ’Σ

ΒΑΡΡΑ Χαρπα

Εντραδα

El concurs de disfresses es durà a terme a la passarel·la vermella que es mostra a la imatge, serà lleument elevada i emmoquetada amb una catifa vermella, de manera que es vegin correctament les desfilades dels diferents concursants. Per últim, posarem una petita paradeta amb un carpa on s’oferirà el sopar de Nadal (sopa de galets i torrons).

11


.

4. DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE 4.1 Organització i personal:

Pel que fa al personal, contractarem únicament a sis estudiants per a fer de cambrers, tres noies i tres nois, per tant, hi haurà un noi i una noia per barra. Aquests no cobraran, només agafaran els tiquets de consumicions que hauran comprat anteriorment a la carpa – trineu principal a un dels nostres cérvols del staff. El personal del staff, serem els 4 creadors de l’esdeveniment: -

Caixa a la carpa central  Estefania Montserrat.

-

Presentadora i organitzadora activitats  Erola Isern.

-

Encarregada de la carpa del sopar  Pili Ruilopez.

-

Supervisió general i ajudant  Kevin Aguilar.

4.2 Descripció de les tasques realitzades i les eines emprades per a dur a terme el desenvolupament del projecte:

Ja que l’objectiu d’aquest projecte era fer ús d’eines Tic, però sobretot, de manera apropiada, em anat desenvolupant el projecte amb l’ajuda de diferents aplicacions. En primer lloc vam realitzar els Acords de grups (A9) mitjançant Google Docs, ja que permet compartir els arxius amb tots els membres del grup i modificar o afegir tot el necessari. Un cop finalitzat l’acord, el vam compartir en una carpeta creada exclusivament pel projecte a Google Drive. 12


4.2.1 Activitat Docs. Experiència: És una eina senzilla, molt similar a Microsoft Word. El millor és el seu funcionament online en el que tots podíem estar connectats alhora, i en el cas que algú no pogués, podíem modificar-lo sense problemes. A l'hora de realitzar el projecte, aquesta eina facilita el treballen grup, ja que amb el mode edició de tots els membres es pot garantir la creació del projecte d’una forma simultània, reescrivint i modificant alhora. L’apartat historial, es molt útil ja que podem veure qui ha fet cada escrit. Vam poder organitzar-nos gracies a aquesta eina.

Il·lustració Imatge acord de grups 1 (A9).

13


Il路lustraci贸 Imatge acord de grups 2 (A9).

Il路lustraci贸 Imatge acord de grups 3 (A9).

14


Il·lustració Imatge acord de grups 4 (A9).

4.2.2 Activitat Mural.ly Seguidament vam procedir a realitzar una pluja d’idees per tal de cercar la idea més brillant i original per tal de que el públic se senti atret i vulgui assistir al nostre esdeveniment. Aquesta “barinstroming” (A10) la vàrem fer utilitzant una eina 15


anomenada Mural·ly (https://mural.ly/). L’objectiu de l’activitat era mostrar totes les idees que en sorgien, mostrar altres festes que poguessin servir-nos de guia, proposar activitats, etc. amb la finalitat de crear un producte innovador i interessant que permeti als assistents gaudir, passar-s’ho bé i crear moments impossibles d’oblidar amb els amics i coneguts més propers. Mural.ly és una eina molt útil i eficaç, molt fàcil d'utilitzar. Al moment vam entendre com es feia servir i vam realitzar allà la pluja d'idees "brainstorming" d'una forma totalment creativa, amb diferents punts de vista i tot de manera online, cadascú a casa seva posant el que pensàvem. Hem vist que aquest programa no solament ens es útil a nivell escolar o universitari, sinó que també a us professional, ja que permet fer la pluja d'idees d'una forma ordenada i sense tenir que estar present visualment, ja que també compta amb un xat intern.

16


Il·lustració Imatge del “brainstorming” realitzat a Mural•ly (A10).

4.2.3 Activitat Diigo.

17


Un cop triada la millor idea vam començar a recercar possibles opcions a la xarxa que ens permetessin dur a terme el projecte i a tenir la millor organització possible. Per tal de portar una classificació entenedora de les nostres cerques vam utilitzar l’aplicació anomenada Diigo (A11, https://www.diigo.com/). Aquesta eina permet la interacció del grup i l’etiquetatge de les webs. Experiència: aquesta eina ens va permetre compartir cerques que vam anar realitzant durant la creació del projecte, ja que és una aplicació fàcil d’utilitzar. Podem fer cerques de qualsevol tipus i no solament això, sinó que també permet fer comentaris sobre les cerques realitzades pels altres membres del grup.

18


Il路lustraci贸 Imatge Diigo 1 (A11).

19


Il路lustraci贸 Imatge Diigo 2 (A11).

Il路lustraci贸 Imatge Diigo 3 (A11).

20


Il·lustració Imatge Diigo 4 (A11).

4.2.4 Activitat Mindomo. Seguidament, s’havia d’elaborar un mapa conceptual (A12) amb totes aquelles idees triades del “barinstorming” per poder tenir una clara i concisa del projecte. Aquest mapa mostra tots els aspectes a tractar de l’esdeveniment. L’eina triada per dur a terme aquesta activitat va ser Mindomo (http://www.mindomo.com/). 21


Experiència: Mindomo es una eina per a la realització de mapes mentals, la qual ens va ajudar a fer l'organització definitiva del projecte. permet compartir o privatitzar els mapes creats, així com també la seva funció del xat per comunicar-se amb els companys. Il·lustració Imatge Mindomo (A12).

4.2.5 Activitat Gantter.

Un

cop

enllestides totes les activitats anteriors cal distribuir les feines i

organitzar-les per tal de desenvolupar el projecte de la forma

més eficaç, rendible i en el menor temps possible. Una de les aplicacions que ens permeten gestionar el projecte és Gantter (A13). Experiència: aquesta eina té molta utilitat, ja que permet fer una bona organització del projecte. Al principi, era una mica entendre-la completament, però fer-la servir va permetre que aconseguíssim realitzar la planificació del projecte. Amb aquesta aplicació va ser més fàcil l’organització, ja que és molt visual i amb els recursos permet una gran facilitat a l’hora de veure qui és responsable de cada tasca.

22


Il·lustració Imatge de Gantter (A13).

4.2.6 Activitat Informe. Un cop desenvolupat el projecte i totes les tasques finalitzades, cal procedir a redactar l’informe de l’esdeveniment en el qual s’explica detalladament com es durà a terme la festa, com serà la seva organització i quines seran les activitats que es realitzaran durant l’esdeveniment. Per realitzar l’informe em utilitzat el programa nomenat Word (A15). 23


4.2.7 Activitat Infografia. Un cop finalitzat l’informe cal elaborar una infografia (A16). Hem escollit dues eines diferents per realitzar l’activitat sobre les infografies. Hem utilitzat Tagul (http://tagul.com/) per crear una imatge i símbol de la nostra festa i Piktochart (http://piktochart.com/) per elaborar el cartell que promocionarà i donarà a conèixer l’esdeveniment al públic, però sobretot als estudiants universitaris. Experiència: Piktochart és una eina senzilla, però ofereix poques plantilles de manera gratuïta. A més a més, demana obligatòriament que l’usuari es registri. L’elaboració de la infografia amb aquesta eina és fàcil, ja que permet ràpidament realitzar els canvis en el disseny de les plantilles per ajustar-la al màxim al propòsit del projecte i d’acord amb les necessitats i voluntat comunicativa de l’esdeveniment. En quant a la nostra experiència amb aquesta aplicació, podem dir que l’únic inconvenient ha sigut que ens han sorgit dificultats a l’hora de guardar la infografia. Malauradament, vam haver de tornar-la a repetir, fet que va comportar un endarreriment en la feina del grup. Per d’altra banda, Tagul és molt útil per a crear “word clouds”, és a dir, per crear imatges i siluetes mitjançant paraules. Amb aquesta eina vam elaborar un cérvol mitjançant la repetició del nom de la festa “X-mas farra”.

Vam triar aquesta ja que és la més senzilla per elaborar aquest tipus d’infografies. Permet dissenyar els ”word clouds” de manera ràpida i senzilla degut a que només cal canviar el color i la mida de les paraules un cop determinada la silueta. Per elaborar-ne d’altres menes és més limitada i complicada. Com a diferència de Piktochart, no cal registrar-se per fer ús de l’eina.

24


Il路lustraci贸 Infografia creada amb Tagul (A16).

25


26


Il·lustració Infografia creada amb Piktochart (A16).

4.2.8 Activitat Site. Per a presentar tota la informació relacionada amb el projecte hem elaborat un “site” (A17) en el qual es pot trobar com s’ha portat a terme aquest projecte i com es desenvoluparà la festa. Podeu visitar la pàgina clicant aquí.

4.2.9 Activitat Prezi. Per finalitzar el nostre projecte hem realitzat una presentació utilitzant Prezi (A18) amb l’objectiu de vendre el producte i donar a conèixer l’esdeveniment de la manera més visual possible sense oblidar la informació estrictament necessària per entendre la finalitat del projecte. Per a visualitzar el prezi feu clic aquí. A més a més, fora de les activitats, hem creat una pàgina per la X-MAS FARRA de Facebook (clic aquí per visitar-la) i un canal de Youtube on hem creat amb l’eina Powtoon un vídeo promocional (clic aquí per veure’l ) i per últim, hem creat l’informe en format de revista amb l’eina Isssuu, tot com a medi publicitari per l’esdeveniment.

27


5. CONCLUSIONS

Un cop realitzat tot el relacionat amb el desenvolupament del projecte, creiem que em assolit el nostre objectiu. Podem dir que hem organitzat un esdeveniment diferent i original, en el qual poder celebrar la finalització dels exàmens i on gaudir de la millor festa, música i companyia. Hem organitzat la millor manera de donar la benvinguda al Nadal. Per tal d’aconseguir aquesta meta ha sigut necessari utilitzar diverses eines Tic que ens han permès agilitzar el procés d’organització i planificació de la festa. Tot i que a primera vista semblava complicat, aquest conjunt d’eines han millorat la productivitat del grup, han agilitzat la feina i l’han simplificat en la mesura del possible. També podem dir que per a esdeveniments d’aquesta magnitud no suposa cap inversió extra, ja que les eines que hem utilitzat són gratuïtes. Per tant, actualment és molt senzill estalviar temps en el món dels negocis amb l’ajuda d’aquesta mena d’eines sense cap cost afegit. Mitjançant l’elaboració d’aquest projecte hem descobert l’existència d’una àmplia varietat d’aplicacions de tots tipus que permeten facilitar el treball en grup sense necessitat d’estar presencialment junts, fet que permet treballar de forma menys marcada en quant a horaris es refereix. Aquestes eines també donen la oportunitat a empresaris i empreses de poder col·laborar amb d’altres empreses internacionals.

6. WEBGRAFIA

28


http://www.enerproseguridad.com/enerpro-empreses-seguretatdiscoteques.html (seguretat) http://www20.gencat.cat/portal/site/interior/menuitem.d9d8008a518e8acf65d78 9a2b0c0e1a0/? vgnextoid=8a81d3ce18ed4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchanne l=8a81d3ce18ed4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default (seguretat) http://creurojamataro.org/ (seguretat i emergències) http://www.sonaserveis.cat/ (so) http://www.araso.net/es (so) http://www.sonotech.cat/castellano/tienda-online/alquiler-equipos-de-sonido/ (so) https://drive.google.com/ (aplicació) https://drive.google.com/ (aplicació) https://sites.google.com (aplicació) https://mural.ly/ (aplicació) https://www.diigo.com/ (aplicació) http://www.mindomo.com/ (aplicació) (http://piktochart.com/ (aplicació) http://tagul.com/ (aplicació) http://prezi.com/ (aplicació)

7. ÍNDEX D’IL·LUSTRACIONS

29


8. ÍNDEX DE TAULES

30

Informe x mas farra  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you