Bryn Eiendom - Nyhetsbrev - Nr. 03 2021

Page 1

Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 3

2021

Side 1

«Nye Bryn» Det er ikke så mye nytt å melde om i utviklingen av «Nye Bryn» annet enn at alle grunneiere i grunneiersamarbeidet jobber videre med sine regulerings­ planer. For Bryn sentrum er ambisjonen om å oppnå ca. 60.000 m2 bolig og ca. 80.000 m2 næring, i tillegg til barne­ hage. Bryn sentrum vil være det urbane midtpunktet i det nye Bryn. Det er endelig avklart at tunellen på Østensjøbanen mellom Brynseng og Hellerud skal begynne å bygges etter en del forsinkelser. Anleggsarbeidene skal starte i løpet av desember 2021 og strekningen er planlagt ferdigstilt høsten 2023.

Illustrasjon: Rodeo arkitekter

«Hellerudtunnelen» blir ca. 400 meter lang, og vil bidra til at t-banen bruker

ca. et halvt minutt kortere kjøretid hver vei. Det vil også bli mindre støy fra banen i nærområdet. Sporveien skal også erstatte to broer mellom Brynseng og Hellerud. Den aktuelle strekningen ble bygd i perioden 1923–1926 og preges av det. Den gamle tekniske løsningen gir mye vedlikehold, og i tillegg er strekningen bratt og svingete. Dette gir mye støy og slitasje og bidrar til å begrense hastigheten til 30 km/t over en lengre strekning. Spesielt interesserte kan lese mer om dette på sporveiens hjemmesider: https://sporveien.com/inter/prosjekter/prosjekt?p_document_id=3119045

Leietakerundersøkelse 2021 Vi vil takke for at så mange av dere tok dere tid til å svare på leietaker­ undersøkelsen som ble sendt ut i regi av Norsk Leietakerindeks for noen uker siden. Vi endte opp med en svarprosent på 60% og en kundetilfredshet (KTI) på 80. Snittet for bransjen innen utleie av kontor har en KTI på 82. Vi har lest gjennom alle tilbakemeldinger som har kommet inn, både ris og ros, og tilbakemeldingene er veldig viktig for oss i vårt videre arbeide for å jobbe mot Bryn Eiendom sitt hovedmål: Å ivareta leietakernes interesser.

Et av punktene som har vært viktige for dere er miljø og kildesortering. Vi kan allerede nå orientere at vi er i prosess med å få hjelp av en rådgiver til å sette bærekraftsmål for Bryn Eiendom. Mer informasjon om dette kommer. Deres tilbakemeldinger og kommen­ tarer er viktig for oss i arbeidet med å forbedre oss som utleier og forvalter. Vi håper derfor på enda høyere svar­ prosent, og enda høyere KTI neste år.

Compass Group – vår nye samarbeidsparter på kantinedrift I vårt forrige nyhetsbrev informerte vi om at vi ønsket å fornye kantine­ konseptet. Det er viktig for oss å kunne tilby våre leietakere et moderne kantine­ konsept med varierende og sunn mat. I tillegg ønsker vi at kantinene skal være en hyggelig møteplass, eller friområde i en hektisk hverdag.

konkurranse. Som et resultat av dette kan vi nå orientere om at Compass Group vil drifte våre fem kantiner (Østensjøveien 14, Østensjøveien 32-34, Østensjøveien 36/Brynsengveien 2, Nils Hansens vei 10 og Nils Hansens vei 8) fra nyttår med oppstart mandag 3. januar.

Vi har tatt utgangspunkt i tidligere spørreundersøkelse og gjennomført en grundig og omfattende anbuds­

Vi gleder oss veldig, og har troen på at Compass Group vil kunne løfte våre personalrestauranter til nye høyder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.


Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 3

2021

Side 2

Vår leietaker - Dental Sense Tid for en tannsjekk? Besøk vår leietager Dental Sense i Østensjøveien 14 for tannbehandling i hyggelige omgivelser med det siste innen utstyr og metoder!

For alle Bryn Eiendoms ­leietakere spanderer de ut året gratis panorama­ røntgen ved første besøk. Ring gjerne 2219 2219 eller maile post@dsoslo.no så finner de et tids­ punkt som passer deg :-)

Vår leietaker - Barttlikollen kransebinderi Visste du at det ligger et kreativt blomsterverksted i nabolaget på jobben? Vi står klare til å skape flotte dekoras­ joner og buketter både til jul, bursdag og andre anledninger, både til firmaet, men også til deg som ansatt!

Vi tilbyr gratis frakt ut året på leveranser til firma-adresser. Blomsterverkstedet Ninni

Du trenger bare å sende oss en mail: bestilling@krandebinderiet.as eller ringe oss på 22 22 44 50 så finner vi sammen ut hva som er den perfekte blomsten for deg!

Visste du at … Morten Viskum (født 1965 ) er en norsk kunstner utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo. Viskum arbeider med installasjoner, foto og maleri. Viskum jobber “konseptuelt”, og regnes som en av Norges mest kon­ troversielle samtidskunstnere. Han skapte avisoverskrifter da han brukte en hånd som malerpensel i verkene

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

med tittelen: «Hånden som aldri sluttet å male». Disse verkene er visuelt vakre, og gir rom for refleksjon om hva som skjer når en fremmed hånd tar styring over det man gjør. Bryn Eiendom har verk av Viskum i kantinen i Østensjøveien 32/34 og i Nils Hansens vei 8 og 10.


Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 3

2021

Side 3

God jul fra Bryn Eiendom Denne høsten har Caverion flyttet inn i Østensjøveien 34 i tillegg til at Arbeids­ tilsynet har utvidet med ytterligere areal i samme bygg. I Østensjøveien 32 utvid­ er Xledger og oppgradering av tilleggsa­ realet har startet opp. Spesialistsenteret Katarsis har flyttet inn i Østensjøveien 36 og Tunstall Norge og Mestergruppens datterselskap Malo­rama er på vei inn i disse dager i Nils Hansens vei 8. Vi ønsker dere velkommen til oss. I tidligere nyhetsbrev skrev vi at vi hadde begynt oppussing av egne lokaler i Nils Hansens vei 8. Våre lokaler er nå ferdig

og ta gjerne turen innom oss hvis dere ønsker inspirasjon eller bare vil komme og hilse på. Selv om det begynner å gå mot det normale, med noen skritt tilbake nå i førjulstiden, har også 2021 blitt litt an­ nerledes år for oss alle. Vi fortsetter å fylle på med håndsprit og ha hyppigere renhold, men gleder oss veldig over å se de aller fleste av dere tilbake på kontorene. Det er ekstra hyggelig å se at møterommene igjen brukes og at kantinene bookes til julebord.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi (som flere med oss) har opplevd for­ sinkelser med både arbeid og materialer i denne tiden. Vi vil derfor benytte an­ ledningen til å takke for at dere er tålm­ odige og forståelsesfulle i oppgradering­ sprosjektene vi utfører i enkelte bygg. Vi ønsker dere alle en frisk og fredfull jul, og alt det beste for det nye året.