Bryn Eiendom - Nyhetsbrev - Nr. 01 2020

Page 1

Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 1

2020

Side 1

Endringer i Markedsavdelingen i Bryn Eiendom Etter 16 år i selskapet som unnværlig medarbeider har Elin Nygaard nå startet sin velfortjente tilværelse som pensjonist. Trine Lise Myrengen er ansatt som Eiendomssjef og vil drive Marked­ savdelingen videre sammen med Markedskonsulent Anne Nygaard (p.t. i fødselspermisjon, Veronika Balogh er vikar i perioden). Begge ble ansatt høsten 2019.

Trine Lise har lang og bred erfaring fra eiendom. Hun har blant annet ­jobbet hos Bryn Eiendom tidligere hvor hun forvaltet to av nærings­ parkene våre, før hun arbeidet som Head of Facility Management & Real Estate hos EVRY. Nå har hun kommet «hjem igjen» og Markedsavdelingen ser frem til å fortsette å yte god service overfor våre leietakere.

Vi blir stadig større på Bryn, og utvider med Helsfyr Den nyeste eiendommen i Bryn Eiendom sin portefølje er Helsfyr Panorama. Høsten 2019 kjøpte vi oss opp fra 50% eierskap til å eie hele bygget. Daglig leder og forvalter av bygget er Henriette Høva, som også er daglig leder for næringsparken vi har i Notodden, Hydroparken. Henriette har vært i selskapet 10 år.

Før Helsfyr Panorama utvidet vi med ytterligere to eiendommer, Nils ­Hansens vei 13 og Østensjøveien 14 (tidligere NAF bygget). Disse ble overtatt sommeren 2018. Vi er fortsatt stolte av å kunne kalle oss største utleier av næringseiendom på Bryn!

Digitalisert møteromsbooking Vi ønsker stadig å oppgradere oss og å gjøre det enklere for leietakerne. Nå kan du booke møterom selv via vår hjemmeside enten på din pc eller mobil. På www.bryneiendom.no finner du en flik «For leietakere» og videre «Book møterom». Registrer deg som ny

bruker og få tilsendt et passord. Alle leietakere har tilgang til vårt auditorium med 75 plasser i Østensjø­veien 32, videre har du kun tilgang til møterom­ mene i bygget ditt selskap tilhører. Har du spørsmål, ta kontakt med oss på: firmapost@bryneiendom.no

Arca Friskere arbeidsplasser Arca holder til i Østensjøveien 32 i lokaler som inneholder treningssenter, fysikalsk klinikk og offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. I disse dager sitter mange på hjemmekontor: Vi tilbyr bedrifter den digitale tjenesten «Optimalt hjemmekontor» som vil hjelpe de ansatte å forebygge muskel-

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

skjelettsmerter som følge av inaktivitet og feil/ensidig arbeidsstilling. Vi selger også både digitale og fysiske trenings­ medlemskap og kurs innen helse og HMS. Klinikken vår følger alle smitte­ vernregler så det er trygt å komme til hos oss. Ta kontakt med oss på post@arca.no eller www.arca.no


Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 1

2020

Side 2

Vi oppgraderer kantine og inngangsparti i Østensjøveien 32-34 Dekorbelysning Husbåser i kafé Dekorbelysning Husbåser i kafé

Møterom og kursrom tilknyttet kantinen vilGrønne få planter en make-over og bli utstyrt med moderne teknisk utstyr, samt inn­ Grønne planter gangspartiene vil oppleves lunere når vi supplerer med plassbygde «hytter»

Kafé møblering Kafé møblering

Tiden er inne for å modernisere! Med gjenbruk av møblene i kantinen, nytt gulvbelegg, pendler og litt mer farger på veggene, vil kantinen fremstå som mer morderne og bli en hyggelig møteplass.

Nytt gulv Nytt gulv

og møbler for de uformelle treffene blant kollegaer og samarbeids­ partnere. I tillegg oppgraderer vi kaffebaren med blant annet plassbygde «hytter» som vil bli et godt sted for uformelle møter. Kaffebaren er åpen for alle, så ikke nøl med å kom innom for en god kaffe selv om du tilhører et annet bygg.

KANTINE KANTINE

2020, et annerledes år 2020 er blitt et annerledes år for oss alle. Koronapandemien har gjort det krevende for veldig mange og som alle andre har Bryn Eiendom hatt stort fokus på smittevern. Noen av våre tiltak har blant annet vært å utføre hyppigere renhold, utplassert dispensere med håndsprit ved alle møterom og inngangspartier, i tillegg har vi også opprettet en beredskaps­ gruppe for på best mulig måte å hjelpe våre leietakere som trenger en tettere dialog med utleier i denne perioden.

Ut over å til enhver tid å følge FHI og regjeringens råd, har vi hatt stort fokus på å opprettholde tilstede­ værelse og yte service for våre leietakere. Vi håper 2021 blir et lettere år for alle og vi i Bryn Eiendom gleder oss til å kunne se dere snart igjen i byggene våre. Vi ønsker dere en frisk og fredfull jul, og de beste ønsker for det nye året!

Visste du at … Bryn Eiendom er opptatt av å skape et godt miljø for våre leietagere. Som en del av vår profil, og som et sam­ funnsansvar, ønsker vi derfor å vise aktuell samtidskunst i våre lokaler. En av kunstnerne vi har utstilt, er Bjarne Melgaard. Han er en av Norges fremste og mest internasjonalt anerkjente kunstnere, er selvutleverende, og

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

fokuserer bl.a. på menneske-sinnet, med skyggesider og gode egenskaper. Et av hans mest kjente verk er skulp­ turen «Son of a dad» (2015). I dette verket fremstiller han seg selv som en person som har mange ansikter. Skulpturene står i Østensjøveien 14, Nils Hansens vei 8 og Helsfyr Panorama.