Bryn Eiendom - Nyhetsbrev - Nr. 02 2021

Page 1

Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 2

2021

Side 1

«Nye Bryn»

Illustrasjon: Rodeo arkitekter

I vårt forrige nyhetsbrev skrev vi litt om grunneiersamarbeidet som skal sikre en helhetlig og bærekraftig utvikling av det vi kaller «Nye Bryn». I mellomtiden har det vært artikler om «Nye Bryn» både i Aftenposten, Avisa Oslo og Estate Media.

grøntarealer for byliv og nabolags­ kvaliteter». I den forbindelse ble det utarbeidet en spørreundersøkelse for å høre hvordan naboene og eksister­ ende brukere av Bryn opplever stedet i dag og hvilke innspill de har til den fremtidige utviklingen.

I Avisa Oslo stod det bl.a. «Store eiendomsutviklere har gått sammen om å utvikle Bryn til å bli et levende og attraktivt byområde med boliger, kontorer og servicetilbud. Der store deler av Bryn i dag domineres av grå arealer er målet å legge til rette for gode utendørs oppholdsrom og

Det vil i fremtiden også komme flere aktiviteter for å skape engasjement og vi vil selvsagt sende dere en ­invitasjon til disse arrangementene. Vi kommer med løpende oppdateringer om fremdriften på utviklingen av «Nye Bryn».

Endring av kantinekonsept I tråd med oppgraderinger vi har gjort i kantineområdene i Østensjøveien 14 og Østensjøveien 32-34 ønsker vi nå å fornye kantinekonseptet. Vi vil tilby våre leietakere et moderne kantine­ konsept med sunn og varierende mat. Med bakgrunn i spørreundersøkelsen vi hadde for en måned siden vil vi

jobbe videre med tilbakemeldingene fra dere og på senhøsten kunne ­presentere det nye kantinekonseptet. Vårt ønske er at kantinene, eller i frem­tiden; personalrestaurantene, skal fremstå som moderne og invitere til en hyggelig møteplass gjennom hele dagen.

Vår leietaker NOVASOL leier ut ferieboliger NOVASOL holder til i Østensjøveien 14 og leier ut ferieboliger i det meste av Europa. De skriver som følger: «Frister det å leie feriehus i enten Danmark, Spania, Italia eller et annet sted i Europa? Hos NOVASOL kan du trygt og enkelt bestille akkurat det feriehuset som passer for deg og dine. I et feriehus slipper du å slåss om solsengene og du kan nyte sene frokoster på terrassen mens ungene boltrer seg i bassenget. Nyt landlig idyll, aktivitetsparker for store og små, dra på shopping i storbyene eller stopp ved en bod langs veien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

I Norge kan vi friste med idylliske hytter i majestetiske omgivelser, store kvalitetshytter til hele familien eller en hytte langt til fjells uten storbyens mas, både vinter og sommer. Har du en hytte å leie ut? For å møte etterspørselen er vi på jakt etter flere hytter å leie ut i Norge – ta kontakt med oss og vi vil fortelle deg mer om utleie». Se mer på www.novasol.no


Største utleier av næringseiendom på Bryn Nyhetsbrev for leietakere

Nr. 2

2021

Side 2

«Nye» Helsfyr Panorama, vårt signalbygg på Helsfyr Det er kanskje ikke mange av dere som vet, men Bryn Eiendom eier også Helsfyr Panorama som ligger i Innspurten 9 på Helsfyr. Det er et flott kontorbygg på hele 18 etasjer og et landemerke på Helsfyr med sin spektakulære høyde, store vindusflater og fantastiske utsikt over Oslo.

I tillegg til 18.000 kvm kontorer har bygget en personalrestaurant, trenings­rom med garderober, sykkel­ parkering og innendørs parkerings­ anlegg i to underetasjer. Nå skal vi vi bruke sommeren på å oppgradere fellesarealene i tillegg til at vi bygger et nytt og innbydende inngangsparti. Er du nysgjerrig så gå inn på Helsfyr Panorama å ta en titt.

Sommerhilsen fra Bryn Eiendom Det er siste innspurt før ferien starter for de fleste av oss og flere prosjekter skal både planlegges og gjennomføres før vi kan logge av. Det tilrettelegges for nye leietakere og noen eksisterende leietakere har behov for endringer, i tillegg pusser Bryn Eiendom opp egne lokaler, det legges epoxygulv i garasje­anlegget i Ø32/34 og vi forbereder oss til å delta i leietakerundersøkelsen i regi av NEMEET til høsten. Sistnevnte håper vi dere alle vil svare på når

­ ndersøkelsen blir utsendt til høsten. u I Nils Hansens vei er det flere som er nysgjerrige på byggevirksomheten i Fyrstikkbakken og da kan vi informere om at det er AF Gruppen som bygger et fremtidsrettet boligprosjekt; Fyrstikkbakken 14. Prosjektet leier for øvrig anleggskontor av Bryn Eiendom. Med dette ønsker vi dere alle en riktig god sommer og vi gleder oss til å se dere tilbake på kontorene forhåpent­ ligvis mot slutten av august.

Visste du at… Sverre Bjertnæs (født 1976), regnes som en av Norges fremste figurative kunstnere. Bjertnæs er en «fortellende» kunstner – gjennom sine arbeider formidler han sine tanker om samfunnsaktuelle temaer, og universelle temaer som lengsel, kjærlighet og tap. Bryn Eiendom har flere verk av Bjertnæs i våre lokaler, både maleri

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

og skulpturer. Denne skulpturen står i inngangspartiet i Østensjøveien 32. Skulpturen har tittelen «Utdrivelse», og refererer seg til et klassisk motiv i kunsten, nemlig Adam og Evas utdriv­ else fra paradis. I denne skulpturen svever en skikkelse over Adam og Eva – trolig kunstneren selv – som bilde på at han er skyld i sin egen ulykke.