Page 1

Team 3. 책rgang, Mellervangskolen

Kommer til skade


Andre Vitello-bøger Vitello får en ny bedste ven Vitello kommer til skade

Vitello kommer til skade Team 3. årgang, Mellervangskolen Illustrationer: Team 3. årgang, Mellervangskolen

1 udgave., 1. oplag

Printed in Denmark 2012


Team 3. 책rgang, Mellervangskolen

Kommer til skade


Drengen de kaldte Vitello sad i haven foran rækkehuset ved siden af Ringvejen. Vitello ville gerne bruge hele sin krop i dag og tænkte på hvordan han bedst kunne få kroppen i gang. Han fik pludselig øje på det store kastanjetræ, som skyggede for vinduet i rækkehuset, når Vitello og mor spiste aftensmad. Vitello ville helst have spagetti med smør og riveost til aftensmad. Han besluttede sig for at han ville klatre helt op i kastanjetræet og blive deroppe så længe han gad.


Vitello kunne se at der var langt op til den første gren i træet, så han listede ind i rækkehuset for at tage en stige. Mor hørte Vitello og råbte ”hvad laver du?” Vitello svarede ”ingenting!” ”Husk nu, at du ikke må lave ballade, bande eller ridse bilen” sagde mor. ”Jeg gør sgu ingen af delene” svarede Vitello.


Bedst som Vitello var kommet godt op ad stigen og næsten kunne nå den første store gren, sprang naboens tykke kat, hvæsende ned mod Vitello. Kattens ejermand hed fru Wiedemann og hun var på størrelse med en flodhest. Vitello tænkte tit på at fru Wiedemann og hendes kat måtte bruge meget tid på at spise, Vitello kom til at slippe stigen af bare forskrækkelse og landede lige på sin ene arm, da han ramte jorden. ”Av, for fanden!” råbte Vitello højt. Han begyndte at græde, da hans mor kom til syne.


”Din irriterende møgunge” startede mor med at sige, men da hun så Vitellos tårer, og så at Vitellos ene arm sad helt underligt, ringede hun i stedet efter ambulancen. Da falckredderen oven i købet var sød og smilende var mor helt glad igen. Da Vitello om aftenen sad i sofaen med armen i gips, synes Vitello at det havde været en helt god dag. Han havde brugt kroppen som han ønskede, endda på en sej måde og mor havde købt is til ham.


VITELLO ….. Drengen de kaldte Vitello kunne lide at give sig selv udfordringen, men sommetider går det ikke helt som planlagt når udfordringerne skal fuldføres.

Vitellobogteam3  

Vitello-projekt marts 2012