Page 1

Sofie, Julie M og Frederik T

skal p책 camping


Andre Vitello-bøger Vitello får et kæledyr

Vitello skal på camping Sofie, Julie M og Frederik T Illustrationer: Sofie, Julie M og Frederik T 1 udgave., 1. oplag

Printed in Denmark 2012


Sofie, Julie M og Frederik T

skal p책 camping


Denne dreng de kaldte Vitello boede i et rækkehuset ved siden af Ringvejen. Vitello bor sammen med sin mor. Vitello`s livret er spagetti med smør og riveost. Vitello har sine irriterende venner Max og Hasse og møgungen William. Han har også en klam hemmelige kæreste der herder Kamma. Vitello skal på camping og han skal pakke sit tøj men han gider ikke men mor siger ”Pak nu dit tøj Vitello, vi har ikke hele dagen”. ”Jeg er færdig med at pakke” råbte Vitello til mor. Mor kom for at tjekke hans kuffert. ”Hvorfor skal du have dit flotte guld ur med på camping?” spurgte mor. ”Jeg skal da vide hvad klokken er” sagde Vitello.


Da Vitello og hans mor ankom til campingvognen var vejret rigtig godt. Solen skinnede og der var kun to skyer på himlen, det var meget varmt. Da de havde pakket ud og gjort campingvognen i stand spurgte Vitello ”må jeg gå ned til svømmehallen og bade. Jeg har det så varmt”. ”Ja det må du gerne, men du skal altså passe meget godt på dit ur. Det har været dyrt” svarede Vitellos mor. ”Ja, ja det skal jeg nok” sagde Vitello. Vitello gik ned mod svømmehallen og han tænkte ”Det kunne havde været mega sejt hvis Max og Hasse og møgungen William også havde været med på camping”. Men han glemte det hurtigt igen da han så den store svømmehal. Vitello skynde sig at løbe hen til svømmehallen.


Vandet var meget varmt og der var en stor og sjov vandrutsjebane. Han lagde sit ur på et bord ved kanten af vandet. Så så Vitello en fugl og fuglen så en skinnende ting på bordet. Fuglen dykkede ned mod bordet og haps så tog den Vitellos ur. Vitello skyndte sig op af vandet og løb efter den, men fuglen fløj ind bag træerne så Vitello kunne ikke se den. Vitello gik tilbage til campingvognen. Han var meget ked af at fuglen havde taget hans ur. Inde i campingvognen sad mor, hun spurgte ”var det sjovt?”, ”Ja det var meget fint” svarede Vitello, han fortalte ikke om fuglen og uret. Pludselig så Vitello uret oppe i et træ bag campingvognen. Han klatrede op i træet men så faldt reden ned. Så blev han nødt til at kravle ned igen. Vitello tog uret og gik ind til mor. Han lod som om der ikke var sket noget.


Om aftenen lå Vitello i sin seng inde i campingvognen. Han tænkte at det var godt at mor ikke havde opdaget at uret var væk. Og det er nu ikke så tosset at være drengen Vitello.


VITELLO ….. Vitello skal på camping, han er ude at svømme, møder en fugl og mister han ur.

Vitello skal på camping1  

Vitello-projekt marts 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you