Page 1

Nicklas, Sandra og Ebbi

kommer til skade


Andre Vitello-bøger Vitello kommer til skade Vitello für en ny bedste ven

Vitello kommer til skade Nicklas, Sandra og Ebbi Illustrationer: Nicklas og Ebbi 1 udgave., 1. oplag

Printed in Denmark 2012


Nicklas, Sandra og Ebbi

kommer til skade


Drengen de kaldte Vitello boede i rÌkkehuset ved siden af Ringvej. Han bor med sin mor og hans livret er spagetti med riveost og smør. Hans irriterende venner er Max og Hasse og møgungen William. Og hans hemmelig kÌreste er Kamma, men hun er lidt klam. Han kommer altid til skade med hans venner Max, Hasse og William og laver meget ballade sammen. Og lige netop i dag kom Vitello til skade.


Drengen Vitello var ude at cykle en tur på sin ny cykel med monster på. Vitello havde travlt med at se efter hunde, og hans klamme kæreste Kamma og derfor så han slet ikke den mellemstore sten som lå midt på vejen. Og han faldt over den mellemstore sten og hans ben blev viklet rundt om hele monstercyklen. Vitello kunne mærke at hans arm føltes ligesom spagetti med riveost og smør, så han tænkte at der var noget galt.


Max og Hasse kom heldigvis forbi, og spurgte Vitello hvad der var galt. Og Vitello sagde ”min arm føles som spagetti med riveost og smør, og jeg er egentlig også sulten”. Selvom Vitello havde rigtig ondt i armen prøvede han at spille sej. Max og Hasse skyndte sig at hente Vitellos mor. Hans mor ringede til skadestuen og sage hvad der var sket. Vitello svarede mor ”jeg væltede på mig cykel og min arm føles som spagetti”. ”Ok” sagde mor og så kom ambulance med fuld fart. Vitellos arm var brækket og derfor fik han armen i gips. Han havde stadig meget ondt, men han prøvede at spille sej. Vitellos mor sagde til Vitello ”Nu når du har brækket armen, kan vi få din livret, spagetti med riveost og smør til aftensmad”


Efter Vitello havde spist aftensmad og lå i sin seng tænke han at det var egentlig ikke var så tosset at være drengen de kaldte Vitello. Og have sine venner for de hjalp en når man havde ondt og var kommet til skade og havde sej gips på. I morgen kunne hans irriterende venner Max og Hasse, og møgungen William skrive på hans gips. Og måske også hans hemmelige kæreste Kamma


VITELLO ‌.. Vitello er en dreng der kommer meget til skade. Han er ude og cykel og det hele ender meget drabeligt med gips, irriterende venner og en mor og skadestuen.

vitello kommer til skade2  
vitello kommer til skade2  

Vitello-projekt marts 2012