Page 1

Martin, Mia og Julia

kommer til skade


Andre Vitello-bøger Vitello für en ny bedste ven Vitello kommer til skade

Vitello kommer til skade. Martin, Mia og Julia Illustrationer: Martin og Mia 1 udgave., 1. oplag

Printed in Denmark 2012


Martin, Mia og Julia

kommer til skade


Der var denne dreng, drengen de kaldte Vitello. Han boede med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen. Vitello havde nogle irriterende venner Max og Hasse og møgungen William. Han kan godt lide spaghetti med smør og riveost og han kunne godt på en måde lide sin hemmelige kæreste Kamma. Vitello kom meget tit til skade fordi drengen Vitello var meget vild. Og lige netop i dag kom han til skade.


v

Han gik ned til legepladsen for rollinger og pattebørn. Han kravlede på edderkoppespindet på legetårnet. Han fik et lille sår i fingeren fordi at han sad fast i edderkoppespindet. Da han prøvede at få sig fri fra spindet ramte han jernet og fik et lillebitte sår på fingeren. Og han vidste godt at det var et lille bidte sår og det blødte micro lidt. Vitello udtænkte en plan om hvordan han skulle fortælle Max, Hasse og møgungen William om det.


Så gik han hen til Max, Hasse og møgungen William. Han fortalte om det sår som han fik og han sagde ”jeg var sikker på at jeg skulle dø og at verden gik under. Det var et blodbad og der var blod over det hele og jeg skulle på hospitalet i 3 timer” sagde Vitello. ”jeg skal også på toilettet” sagde han. Vitello gik ind på toilettet og bandt toilet papir om sin finger. Max spurte Vitello om han måtte se gipset. Vitello viste sin finger til dem, det var en stor klump gips. ”av det må gøre ond” sagde Max og Hasse i munden på hinanden. ”ja det gjorde super ondt” sagde Vitello og kiggede sjovt på Max og Hasse. Vitello vidste jo godt at det bare var et lille bitte sår.


Da drengen Vitello lå i sengen om aftenen tænkte han på at det nu ikke var så tosset at have nogle irriterende venner som Max og Hasse som han kunne bilde hvad som helst ind. Og det er nu ikke så tosset at lave sjov med at sige at et lille bitte sår er et stort sår og det er også sjovt at bare ligge i sin seng og snakke med sig selv.


VITELLO får et lille sår som bliver til et kæmpe blodbad. Måske ender han på hospitalet måske gør han ikke.

Vitello kommer til skade1  

Vitello-projekt marts 2012