Page 1

Raini og Anita.

skal p책 camping


Andre Vitello-bøger Vitello får en ny beste ven Vitello starter til spejder

Vitello skal på camping Raini og Anita Illustrationer: Raini og Anita 1 udgave., 1. oplag

Printed in Denmark 2012


Raini og Anita

skal p책 camping


Drengen de kaldte Vitello bor med hans mor og de bor i et rækkehus ved Ringvejen. Hans livret er spagetti med smør og riveost og hans venner hedder Max og Hasse og de er meget irriterende. Så er der også møgungen Wiliam som er Vitellos ven. Vitello har os en klam kæreste hun hedder Kamma og hun er hans hemmelige kæreste. Vitello var så heldig at han skulle på camping med sin mor og Max og Hasse og møgungen Wiliam i Sverige. Han glædede sig til at komme af sted og han var sikker på at de ville få en sjov tur.


Da de ankom til Sverige var Vitello køresyg. De havde så travlt med at komme ud i skoven og legede at de glemte hvad tiden var. Da de endelig hjem var der blev aften. De havde tændt bålet og var klar til at riste pølser og lave skumfiduser. Så ringede Max og Hasses mor for at sige at de skulle gå i seng om en halv time men de blev bare oppe for de gad ikke sove. I stedet for spise de en masse chips og Hasse spiste majs. Det synes Max var ret mærkeligt. Da Vitello, Max og Hasse var gået ind i teltet kunne de pludselig høre en lyd fra skoven. ”Arrhhh” råbte Vitello ”hørte I det?”. ”Sshhh være stille” svarede Max og Hasse på samme tid.


De listede sig ind i skoven for at finde ud af hvad lyden var. De troede at det er en kæmpe bjørn og de var meget bange. De listede sig ligeså stille frem mod lyden. De var sikker på at det var en stor bjørn som var klar til at æde dem. Max kravlede forrest og lige bagefter kom Vitello og til sidst kom Hasse. De listede sig frem til busken og Max hviskede ”Sshh jeg ser efter hvad det er”. Max kravlede om bag busken og Vitello og Hasse blev tilbage. Pludselig kunne de se at busken bevægede sig og Max skreg og skreg. ”Hjælp, hjælp jeg bliver ædt af en bjørn. Hjælp mig” skrev Max. Vitello og Hasse blev bange men løb hen til busken. Bag ved busken sad Max og grinede i vilde sky og det eneste de kunne se var to små kattekillinger. ”Hold kæft hvor blev vi bange, du må aldrig gøre sådan noget igen” sagde Vitello.


Da Vitello igen lå i hans sovepose i teltet tænkte Vitello på at det nu var meget sjovt at være på campingtur. Det var også meget sjovt at have venner som Max og Hasse, at tro at man møder en bjørn som bare er kattekillinger.


VITELLO ….. Vitello skal til Sverie med hans bedste venner Max og Hasse. De skal på camping og det ender med de møder bjørne og kattekillinger.

vitello skal på camping  

Vitello-projekt marts 2012

Advertisement