Page 1

EL FESTIVAL D’ESTIU DEL VALLÈS

DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL

JARDÍ DE L’ESPAI CULTURA SABADELL


VOLS VENIR AL FRESC MÉS D’UNA VEGADA? Amb els abonaments del Fresc Festival 2019 podràs gaudir de la cultura #alafresca tantes vegades com vulguis i et sortirà més bé de preu!

3 ESPECTACLES

4 ESPECTACLES

5 o + ESPECTACLES

10% DESCOMPTE

15% DESCOMPTE

20% DESCOMPTE

En venda a la taquilla del Fresc Festival 2019 (c. Escola Industrial 29) i a www. codetickets.com


HOLA DE NOU! Salutació

El Fresc Festival arriba a la seva tercera edició! El que va començar el 2017 com la unió de les programacions estiuenques de les tres entitats organitzadores s’ha convertit ja, a hores d’ara, en el principal Festival d’Estiu del Vallès, amb una capacitat de convocatòria més enllà de Sabadell. Els 5.000 espectadors de la primera edició i els prop de 6.000 de la segona així ho demostren. El que no ha variat, però, és la voluntat d’oferir una programació de gran qualitat, amb varietat de gèneres i propostes, que no oblida els creadors més propers i es dirigeix a públic de totes les edats. Amb aquesta intenció us presentem el programa del Fresc Festival 2019. I no cal dir que us esperem per gaudir plegats de la cultura a la fresca aprofitant l’espai extraordinari que és el Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell.

PARTNER PRINCIPAL


TEATRE 5

LA NIT DELS MUSICALS DE SABADELL CENTENARI DEL TEATRE SANT VICENÇ La Nit dels Musicals de Sabadell ja és una autèntica tradició del Fresc Festival. És l’espectacle que inaugura el Festival d’Estiu del Vallès i, alhora, homenatja un dels gèneres, el musical, que excel·leix a la cartellera sabadellenca. Aquest any, La Nit dels Musicals torna a ser especial perquè celebra el centenari del Teatre Sant Vicenç, una veterana formació sabadellenca, de la Creu Alta concretament, que ha fet dels musicals un dels seus trets característics i ha obtingut èxits veritablement històrics i que encara perduren en el record dels espectadors de la ciutat. Des d’Oliver, el noi de l’orfenat fins a Alcem la veu!, el seu darrer gran èxit, passant per Els Teixidors, Dia i nit i tants d’altres títols, a més de moltes sorpreses, que reviurem en aquesta gala estiuenca convertida en una cita ineludible de l’estiu a la ciutat.

DIMECRES 26 DE JUNY, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Direcció i posada en escena Albert González Direcció musical Toni Ten Coreografies Cristina Allande Producció Jaume Pont Alba López Producció executiva Fresc Festival 2019 Intèrprets Beatriu Boronat Laura Lozano Maria del Valle Francesc Asens Marcel Castillejo Marc Pont

#NitMusicalsAlaFresca


6 MÚSICA

DIJOUS 27 DE JUNY, 21.30

GERARD QUINTANA

Intèrprets Gerard Quintana, veu i narració Oest de Franc, veu i guitarres

Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els quals se sosté el sistema.

AMFITEATRE PREU: 20,00€

‘INTOCABLES’

Gerard Quintana, amb l’ajut d’Oest de Franc. hi desplega un seguit de referències musicals que han eixamplat els nostres límits els darrers cinquanta anys i han anat obrint un espai de llibertat que ara es veu amenaçat. Avui mateix veiem com els censors han estat substituïts pels jutges i la censura per la presó. La por és la nova amenaça, i l’autocensura és la conseqüència. El compromís pot ser didàctic, lúdic i alhora transformador, com els artistes que recupera Intocables. De John Lennon a Víctor Jara, de la Velvet Underground a Serge Gainsbourg, de Crosby, Stills, Nash and Young a Sex Pistols, de Pau Riba a Albert Pla, de Dylan a Bowie. La llibertat d’expressió sempre ha necessitat ser defensada, però ara ho reclama més que mai.

#QuintanaAlaFresca


MÚSICA 7

POL CRUELLS ‘FANZIN’

El repertori del Pol Cruells és el resultat de la fusió del folk i la cançó d’autor. La música d’arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però sovint el bluegrass i l’americana flueixen amb naturalitat donant-li un caràcter personal. El quartet de Cruells aposta per un so actualitzat i una posada en escena en continua evolució; la mandolina i la guitarra tenor aporten la calidesa dels instruments tradicionals a una guitarra i un baix elèctric que juguen amb l’ús d’efectes sonors. Amb ells, la improvisació entra dins el gènere de la cançó, fet poc habitual.

DIVENDRES 28 DE JUNY, 21.30 AMFITEATRE PREU: 12,00€

Intèrprets Pol Cruells, veu i baix elèctric Xavi Castanys, mandolina i guitarra tenor Albert Carbonell, guitarres Ramon Aragall, bateria i percussions

El resultat és un concert que esdevé una experiència, un viatge per la música popular que ens porta cap a la world music. Amb unes cançons que s’inspiren clarament en el paisatge, reivindiquen la natura com a part de la nostra essència, i celebren la vida (sovint esquitxades d’un retrat irònic sobre la realitat quotidiana actual), els concerts de Pol Cruells es caracteritzen per la fidelització d’un públic creixent. El 23 d’abril de 2019 va publicar Fanzín, el seu quart disc d’estudi, que es presenta oficialment a Sabadell aprofitant el Fresc Festival 2019.

#PolCruellsAlaFresca


8 ESCENA FAMILIAR

DISSABTE 29 DE JUNY, 19.00

‘ROJO’

Creació, direcció i posta en escena Mireia Miracle Company Intèrpret Mireia Miracle Imatge Arles Iglesias Construcció El Taller del Lagarto Música Piano Novel / Proyecto Voltaire

Una pallassa surt de l’interior d’una maleta, converteix al públic en la seva família i s’acomiada d’ell, carregada d’il·lusió i molts trastos. Però el viatge s’interromprà per un obstacle: una frontera. Aquest límit serà el que li permeti el joc, la dansa i les diferents maneres per enfrontar allò que s’interposa en el seu camí.

AMFITEATRE ESPECTACLE GRATUÏT

MIREIA MIRACLE COMPANY

El públic serà durant tot el viatge part de l’espectacle: una multitud que s’acomiada agitant mocadors blancs, una mare que l’ajuda a vestir-se, un home que es pren un cafè amb ella a través del filat, una dona que li ofereix una corda per saltar o uns nois que es converteixen en les columnes que sostenen la teulada de casa seva. Al final, i sempre gràcies a tots, aconseguirà el seu objectiu: la llibertat. Rojo és un espectacle de clown, interacció amb el públic, dansa i humor creat i dirigit per Mireia Miracle. Es tracta d’una proposta per a tots els públics amb un llenguatge universal i sense paraules. Amb aquest espectacle ha guanyat el Premi Zirkòlica al millor artista emergent.

#RojoAlaFresca


MÚSICA 9

ORQUESTRA D’ACORDIONS DE SABADELL ‘VIATGE PER LES MÚSIQUES DEL MÓN’ L’Orquestra d’Acordions de Sabadell, dirigida per Miquel Àngel Maestro ens endinsa a les arrels folklòriques de diferents països, amb obres adaptades i originals, pensades i compostes per aquests tipus de formació. Escoltarem melodies i ritmes de Kènia, Nord-Amèrica, Croàcia, Russia Argentina i Irlanda, entre d’altres. Viatjarem pel món i farem tastets que ens transportin a diferents països on hi podrem trobar, si deixem anar la imaginació, paisatges, colors i danses com si fos un menú degustació amb entrants, primers i segons plats i postres.

DILLUNS 1 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Orquestra d’Acordions de Sabadell Miquel Àngel Maestro, director ESPECTACLE INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

I tot aquest viatge el farem acompanyats dels compassos que els acordions aniran desgranant per gaudir d’una plàcida nit d’estiu.

#AcordionsAlaFresca


10 PARAULA

DIMARTS 2 DE JULIOL, 21.30

‘NOVA YORK ESCRITA’

Veu Àngels Bassas Saxo Pep Poblet

Nova York és tota ella literatura. Els seus escenaris urbans formen part de molts dels nostres imaginaris i autors de banda i banda de l’Atlàntic han copsat la seva ànima a les pàgines dels seus llibres. Entre d’altres Paul Auster, Teju Cole, Edmund White, Zadie Smiht…

ESPAI OFFRESC PREU: 15,00€

ÀNGELS BASSAS I PEP POBLET

La veu d’Àngels Bassas amb la música de Pep Poblet ens traslladen a la gran ciutat a través de la lectura d’escrits sobre Nova York, que ens farà viure de ben a prop el bullici d’una de les ciutats més vives del món, i tot això acompanyat d’una música tant representativa com autèntica, de la mà de George Gershwin, Paul Desmond, Sting o Lou Reed. El Fresc Festival 2019 us convida a una nova forma de viure tant la música com la literatura, fusionades en una atmosfera plena de delicadesa i sumptuositat que balla pels textos de la ciutat americana.

#NovaYorkAlaFresca


MÚSICA 11

IL·LÚS TEATRE ORCHESTRA ‘JT’M (JE T’AIME)’

Deia W.H. Auden en el seu poema Digue’m la veritat sobre l’amor: Algú diu que l’amor és un noiet, algú, que és un ocell, algú, que fa que el món camini dret, algú, que és molt mesell, i si ho pregunto a l’home del costat, que sembla intel·ligent, la seva dona afirma amb crueltat que ell, de fet, no hi entén. L’amor ha estat, és i serà el gran tema d’inspiració per a la majoria de creacions artístiques, ja sigui la poesia, la música, el teatre...Tot i córrer el perill de semblar poc originals, Il·lús teatre hem volgut triar el tema de l’amor per articular un nou espectacle amb la nostra formació musical, la Il·lús Teatre Orchestra. Un concert amb cançons d’amor i esquitxat amb alguns textos que hi fan referència, mirant de reflectir els diversos colors amb que es pot pintar aquest sentiment, des de l’enamorament, la passió, el goig d’estimar, fins el desamor o l’anyorança. Com sempre, música en directe, art en directe, sentiments en directe.

DIMECRES 3 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 18,00€

Intèrprets Marina Prades, veu i violí Oriol Padrós, veu i guitarra Jan Fité, contrabaix Mateu Peramiquel, teclats Guillem Barceló, bateria Pol Baltrons, control tècnic Selecció i direcció de Jordi Fité Una coproducció d’Il·lús Teatre i UiU Promotors

#JeTAimeAlaFresca


12 MÚSICA

DIJOUS 4 DE JULIOL, 21.30

CESC FREIXAS

Intèrprets Cesk Freixas, veu i guitarres Víctor Nin, guitarra Amb la col·laboració de Roc Casagran

Aquest 2019 és un any molt especial per en Cesk Freixas. Celebra quinze anys de trajectòria artística de la millor manera possible, recorrent un cop més de nord a sud tota la geografia dels Països Catalans amb un nou disc sota el braç, el setè de la seva discografia. Quinze anys i 1.600 concerts d’una aventura musical que amb Festa Major marca un dels moments creatius més brillants de Freixas.

ESPAI OFFRESC PREU: 12,00€

‘FESTA MAJOR’

Aquesta commemoració arriba després d’uns anys molt intensos en l’àmbit personal. A l’alegria del naixement de la seva filla, es va unir el dol per la inesperada pèrdua del pare. Uns anys que a escala social i nacional han estat convulsos; on han saltat pels aires les mentides del sistema, les seves vergonyes han quedat exposades i s’han articulat propostes de canvi.

#CeskFreixasAlaFresca

És aquest substrat vivencial i social el que alimenta una obra plena de llum on Freixas endinsa l’oient en un vibrant univers emocional. El resultat és un directe més modern i internacional, una alenada de brisa fresca per a les seves cançons d’ara i de sempre que sorprendrà positivament els seus seguidors i l’acostarà a nous públics en tant que es deslliura de qualsevol etiqueta limitadora. Cançons que són, al mateix temps, pulsions de vida i moments per a celebrar.


MÚSICA 13

COR VAKOMBÀ ‘D’ARA ENDAVANT’

Vakombà és un cor mixt format per una vintena de cantaires dels 18 als 26 anys, tots ells amb formació musical. Fundat fa quinze anys per alumnes i exalumnes de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell i dirigit per la seva fundadora, Mariona Sànchez i Griera. Des dels inicis, els seus espectacles s’han caracteritzat per intentar donar un toc molt personal tan musicalment com pel que fa a les coreografies. De fet, un dels trets més definitoris de la formació creualtenca és la seva versatilitat, que li permet afrontar un repertori que abasta des de la música litúrgica i tradicional fins al gòspel, la música de cinema o grans hits internacionals.

DIVENDRES 5 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Cor Vakombà Mariona Sánchez, directora

Tot i que ja tenien una trajectòria de més de deu anys i innombrables concerts arreu de Catalunya i Europa, es van donar a conèixer al gran públic arran de la seva participació en la segona edició del programa de televisió de Catalunya Oh Happy Day!, que va suposar un salt qualitatiu important amb la publicació del seu primer CD Petjades i la realització de més d’un centenar d’actuacions per tot el territori català. Ara presenten el seu quart espectacle D’ara endavant estrenat el febrer al Teatre Principal. “Sempre originals, sempre sorprenents”, és el toc VKB!

#VakombaAlaFresca


14 MÚSICA

DISSABTE 6 DE JULIOL, 21.30

DUBLE BUBLE

Intèrprets Jaume Coromina ‘Met’, veu Laura Domènech, veu Laura Segarra, veu i guitarra Ramon Ferrer, guitarra Francesc Latorre, baix Jordi Gas, teclats i veus Fonsu Coromina, bateria i veus

Els pioners del pop-rock en català tornen als escenaris després de trenta-tres anys.

AMFITEATRE PREU: 15,00€

Amb la col·laboració especial de Joan Crosas

‘EL RETORN DELS DINOSAURES’

Fa trenta-tres anys sortia a la llum el primer disc dels Duble Buble, Urbi et Orbi (Audiovisuals de Sarrià, 1985) . Durant els anys següents, el grup de l’Esquirol va treure quatre LP i va situar-se al davant de les llistes d’èxits del nostre país amb temes com Perduts al mig de l’espai, Urbi et Orbi, M’estimes tant que m’abonyegues (amb lletra de Quim Monzó), Pecats, Cristina i Clava’t (amb lletra de Maria Jaen). Ara, amb la mateixa energia que fa trenta-tres anys, els Duble Buble tornen als escenaris amb el seu so reconeixible i actualitzat que els ha caracteritzat de sempre, i amb col·laboradors excepcionals com és Joan Crosas, component del grup Els Esquirols. Duble Buble es caracteritza per portar el pop-rock cap a un terreny ballable propi del tecno pop-rock.

#DubleBubleAlaFresca


TEATRE 15

‘LES COSES EXCEPCIONALS’ PAU ROCA / CIA. SIXTO PAZ

DIUMENGE 7 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 20,00€

Tens set anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet “alguna cosa estúpida”. Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena: els gelats, les guerres d’aigua, que et deixin quedar mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir, el color groc, les coses amb ratlles, les muntanyes russes i la gent quan ensopega. La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga a tenir vida pròpia. Les coses excepcionals, de Duncan Macmillan, és una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Every Brilliant Things es va estrenar al Fringe Festival de Ludlow l’any 2013. L’any 2014 va fer una petita gira pel Regne Unit i va ser aclamada per la crítica durant la seva temporada a Edimburg. Poc després l’espectacle arribava al Barrow Street Theatre de Nova York, on va representar-s’hi durant 16 setmanes.

Autor Duncan Macmillan Traducció Adriana Nadal Intèrpret Pau Roca Escenografia Paula Bosch Il·luminació Ignasi Bosch Direcció Sixto Paz Produccions I després, post-funció amb la companyia de la mà de

La versió catalana, protagonitzada per l’actor Pau Roca, ha estat un dels èxits de la temporada a la cartellera barcelonina.

#Coses ExcepcionalsAlaFresca


16 MÚSICA

DILLUNS 8 DE JULIOL, 21.30

DANI NEL·LO

Intèrprets Dani Nel·lo, saxo tenor Pere Miró, saxo baríton Dani Baraldés, guitarra Héctor Martín, guitarra Anton Jarl, batería Matías Míguez, baix Albert Sabater, percussió

Després d’un any i mig d’exitosa gira de Dani Nel·lo i Els Saxofonistes Salvatges, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura, que reivindica el paper del saxòfon dins de la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. A Els Saxofonistes Salvatges 2, porta la seva proposta musical més enllà de l’homenatge: Nel·lo explora l’essència del saxofonista salvatge i s’hi recolza per desenvolupar la seva pròpia veu.

AMFITEATRE PREU: 20,00€

‘ELS SAXOFONISTES SALVATGES 2’

Dani Nel·lo s’acompanya a Els Saxofonistes Salvatges 2 del mateix sextet de músics que han treballat amb ell des de l’arrencada del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. Aquest nou repertori ofereix dotze perles en la tradició del saxofonisme salvatge, una tradició que Nel·lo entén com una cadena de músics que arrenca en els anys 50 i de la qual ell mateix n’és una baula contemporània.

#SaxofonistesAlaFresca


MÚSICA 17

‘LES CANÇONS SERAN SEMPRE NOSTRES’

DIMARTS 9 DE JULIOL, 21.30

ARNAU TORDERA I MAGÍ CANYELLES

AMFITEATRE PREU: 20,00€

Les cançons tradicionals, al llarg dels anys, han recollit històries, inquietuds i sentiments de la gent, que les ha après, transformat i transmès de generació en generació. Aquestes músiques han perdurat i arribat als nostres dies perquè en algun moment van esdevenir populars, i potser avui, el gran repte de la música i la cançó tradicionals és precisament recuperar aquest caràcter popular i transversal –mainstream, díriem avui- que han anat perdent degut als processos de folklorització que han patit. Cal que normalitzem el nostre patrimoni immaterial musical perquè un poble que canta mai no mor, i volem cantar convençuts que les cançons seran sempre nostres!

Intèrprets Arnau Tordera , guitarra i veu Magi Canyelles, tenora Joana Gumí, violí i acordió diatònic Arnau Burdó, veu, teclats i electrònica Maribel Ribero, veu i contrabaix Antoni Font, direcció escènica

Les cançons seran sempre nostres vol connectar els móns de la música d’arrel i de la música moderna, amb un tractament atrevit i trencador: la conjunció d’instruments tradicionals i elèctrics i la utilització moderna de la veu i de recursos electrònics.

CONCERT EXTRAORDINARI INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

El repertori de partida és una selecció de les cançons recollides al llibre Explica’m una cançó – 20 cançons tradicionals catalanes, de Jaume Ayats, en què l’autor explica els orígens, usos i curiositats de cadascuna de les peces seleccionades. Inclou cançons tan conegudes com La filadora, Rossinyol que vas a França o Els Segadors, traient a la llum l’origen eròtic del nostre himne.

PREMI TERESA REBULL 2018 AL MILLOR PROJECTE DE PRODUCCIÓ MUSICAL EN CULTURA POPULAR I TRADICIONAL

#CançonsAlaFresca


18 TEATRE

DIMECRES 10 DE JULIOL, 21.30

‘AL SOSTRE’

Autor Nigel Planer Traducció Francis Humble Intèrprets Pau Ferran i Oriol Grau Veus en off Manel Barceló i Marc Rius Escenografia i vestuari Albert Pasqual Música Xavier Mestres Direcció Israel Solà

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables i endur-se’n tots els elogis. Secretament, en Lapo i en Loti, tornen a la Sixtina, per venjar-se d’haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia… Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir…

AMFITEATRE PREU: 15,00€

I després, post-funció amb els actors de la mà de

#AlSostreAlaFresca

ORIOL GRAU I PAU FERRAN SALA TRONO

Al sostre és una comèdia del britànic Nigel Planer, conegut a Catalunya per la seva participació a la sèrie Els Joves (on interpretava el paper de Neil). L’obra ha arribat a Catalunya de la mà de la tarragonina Sala Trono, protagonitzada per dos actors ben coneguts: l’Oriol Grau i el Pau Farran, presentador del programa Kukurota al Canal Súper 3 de Televisió de Catalunya. El muntatge es va estrenar a Tarragona el maig de 2018 i aquesta temporada s’ha representat a la cartellera barcelonina.


MÚSICA 19

COBLA MEDITERRÀNIA ‘BALLEM-LA’

La Cobla Mediterrània celebra aquest any quatre dècades d’existència. Al llarg d’aquest temps ha fet un grapat d’activitats, estrenant i enregistrant obres molt diverses, actuant arreu en ballades i concerts, obtenint sempre el reconeixement del públic Celebrar aquest aniversari és el motiu d’oferir aquest espectacle que passa revista a la seva història, recordant les variades músiques del seu repertori i els autors més propers. Ho presenten en forma de programa de ràdio amb un conductor que hi posarà la lletra a tot plegat. La Mediterrània la va fundar l’any 1979 un grup de joves instrumentistes motivats per conrear la vessant més qualitativa de la música per a cobla. El seu primer director va ser el mestre Josep Maria Bernat; des de l’any 1992 va assumir la direcció el mestre Jesús Ventura i el 2005 en va prendre el relleu el mestre Bernat Castillejo. Les sardanes, els balls vuitcentistes i la música simfònica per a cobla han format la base principal de les seves activitats. Però el convenciment de les múltiples possibilitats del conjunt ha fet que, des dels seus inicis, la Mediterrània es distingís per incorporar al seu repertori altres tipus de música, com adaptacions d’obres del Renaixement, petites peces de música clàssica i fins i tot clàssics contemporanis.

DIJOUS 11 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Isabel Gregori, flabiol Francesc Gregori i Ramon Casafont, tibles Jordi Guixé i Lluís Alcalà, tenores Antonio Ortega i Roger Santiago, trompetes Joan Puertas, trombó Dario García i Albert Pol, fiscorns Marc Santiago, contrabaix David PUERTAS, guionista i locutor Bernat Castillejo, director ESPECTACLE INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

#CoblaAlaFresca


LA NIT DELS MUSICALS DE SABADELL

GERARD QUINTANA

POL CRUELLS

‘ROJO’

DIMECRES 26 DE JUNY, 21.30

DIJOUS 27 DE JUNY, 21.30

DIVENDRES 28 DE JUNY, 21.30

DISSABTE 29 DE

CESK FREIXAS

COR VAKOMBÀ

DUBLE BUBLE

‘LES COSES EXCEPCION

DIJOUS 4 DE JULIOL, 21.30

DIVENDRES 5 DE JULIOL, 21.30

DISSABTE 6 DE JULIOL, 21.30

DIUMENGE 7 DE

COBLA MEDITERRÀNIA

MANUEL RIVAS

‘A BOCA DA TERRA’

‘UNA FAMÍLIA NORMAL’

JAMAIKIDS

CIA. ESTRENA MORENA

‘VIATGE A TRA MÚSICA JAMA

DIJOUS 11 DE JULIOL, 21.30

DIVENDRES 12 DE JULIOL, 21.30

DISSABTE 13 DE JULIOL, 21.30

DIUMENGE 14 DE

MARÍA HINOJOSA I EDUARD INIESTA

‘DE CARA A LA PARET’

JORDI MOLINA

OVELLA XA

‘RETRAT EN GROC’

‘CANT CORRA

DIMECRES 17 DE JULIOL, 21.30

DIJOUS 18 DE JULIOL, 21.30

DIVENDRES 19 DE JULIOL, 21.30

DISSABTE 20 DE

‘FESTA MAJOR’

‘INTOCABLES’

‘D’ARA ENDAVANT’

‘BALLEM-LA’

EN CONCERT

LA COLLA DE SABADELL

‘FANZÍN’

MIREIA MIRAC COMPANY

‘EL RETORN DELS DINOSAURES’

MÚSICA

TEATRE

PAU ROCA

PARAULA

FA


LA PROGRAMACIÓ

CLE

ORQ. D’ACORDIONS DE SABADELL

PEP POBLET I ÀNGELS BASSAS

IL·LÚS TEATRE ORCHESTRA

DILLUNS 1 DE JULIOL, 21.30

DIMARTS 2 DE JULIOL, 21.30

DIMECRES 3 DE JULIOL, 21.30

DANI NEL·LO

ARNAU TORDERA

‘AL SOSTRE’

DILLUNS 8 DE JULIOL, 21.30

DIMARTS 9 DE JULIOL, 21.30

DIMECRES 10 DE JULIOL, 21.30

‘LA FLOR QUE PALPITA

EVA FERNÁNDEZ

L’ÚLTIM INDI

DIUMENGE 14 DE JULIOL, 21.30

DILLUNS 15 DE JULIOL, 21.30

DIMARTS 16 DE JULIOL, 21.30

THE PINKER TONES

‘MARAGALL A CASA’

MISHIMA

DIUMENGE 21 DE JULIOL, 21.30

DILLUNS 22 DE JULIOL, 21.30

‘MÚSIQUES DEL MÓN’ JUNY, 19.00

S NALS’ JULIOL, 21.30

S

AVÉS DE LA AICANA’

E JULIOL, 19.00

AO

AL’

JULIOL, 21.30

AMILIAR

‘ELS SAXOFONISTES SALVATGES 2’

‘LES CANÇONS SERAN SEMPRE NOSTRES’

‘YO PREGUNTO’

YOSHI HIOKI

‘ROLF & FLOR A L’AMAZONES’

JEP BARCELÓ

DIUMENGE 21 DE JULIOL, 19.00

KILÒMETRE ZERO

‘NOVA YORK ESCRITA’

GRATUÏT

‘J T’M. JE T’AIME’

ORIOL GRAU I PAU FERRAN

GIRA DE PRESENTACIÓ

‘ARA I RES’


22 PARAULA

DIVENDRES 12 DE JULIOL, 21.30

‘A BOCA DA TERRA’

Intèrprets Manuel Rivas, veu Nacho López, veu i guitarra Tanja Haup, instruments

Manuel Rivas entén la poesia com el llenguatge expatriat, expulsat, exiliat, trencat, expressió del fet ocult i maltractat. A Boca da terra és un recull poètic en qual la natura parla, murmura, crida i blasfema amb ironia en el ressò de les campanes o s’amaga a les ruïnes, on recorda i somia els cavalls insubmisos de Chagall.

AMFITEATRE PREU: 18,00€

MANUEL RIVAS

La relació de l’home i la natura sobre les coses quotidianes i el seu encant vertebren aquesta obra, que es comunica a través del llenguatge: parla de les nostres inquietuds, de l’encreuament de camins i de les decisions que s’han de prendre entre el cervell i el cor, entre la realitat i el sentiment. L’escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa a través de la paraula i el gest en una denúncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Acompanyat per la música en un ambient íntim i un terra ple de fulles seques, el poeta va desplegant objectes insòlits, petits instruments i cartes que són, en realitat, poetes.

#RivasAlaFresca


TEATRE 23

‘UNA FAMÍLIA NORMAL’ COMPANYIA ESTRENA MORENA

Una família normal és una comèdia negra que juga amb la temporalitat. Parla del present, del passat, del futur... de la relació entre quatre personatges: dos germans (noi i noia), de les seves parelles, del pare i de les diferents visions que tenen del que han viscut i viuen en l’àmbit familiar. La companyia sabadellenca Estrena Morena s’embarca amb aquest text fins ara mai estrenat de la Marta Buchaca en el seu tercer projecte tot fent honor al seu nom. Un pas més en una trajectòria que els ha dut a representar, amb molt d’èxit, No és tan fàcil de Paco Mir i Ve de nou d’Anna Fité. Marta Buchaca ja forma part, des de fa molt temps, del panorama teatral nacional i internacional. Les seves obres s’han vist a Croàcia, Guatemala, Venezuela, El Salvador, Grècia, la República Txeca, Xipre, els EUA i el Canadà. Una família normal, escrita el 2017 i guanyadora del XI Premi de teatre Palanca i Roca, ha estat l’elecció d’aquesta formació de Sabadell per afrontar l’estrena de la temporada.

DISSABTE 13 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Sílvia Ricart Albert González Jep Barceló Carles Prats Escenografia Llorenç Corbella Burgués Construcció escenografia Taller Jorba-Miró Disseny llums i so Llorenç Parra Tècnic de lums i so Llorenç Pa Direcció Alba Collado

#EstrenaMorenaAlaFresca


24 FAMILIAR

DIUMENGE 14 DE JULIOL, 19.00 AMFITEATRE PREU: 6,00€ Intèrprets Check One Don Chavito

‘VIATGE A TRAVÉS DE LA MÚSICA JAMAICANA’ JAMAIKIDS Viatge a través de la música jamaicana és un espectacle musical de Jamaikids per a tota la família amb el qual petits i grans agafaran una màquina del temps per viatjar a través de la història jamaicana, des de l’ska dels anys 60 fins al dancehall de l’actualitat. En aquest viatge les famílies podran ballar, saltar, cantar i fer de DJs, a més d’aprendre sobre l’importantíssim llegat musical d’aquesta petita illa del Carib. Petits i no tan petits poden acompanyar els músics a gaudir d’aquesta màquina del temps que Jamaikids crearà a l’escenari del Festival d’Estiu del Vallès.

#JamaikidsALaFresca


PARAULA 25

‘LA FLOR QUE PALPITA’ YOSHI HIOKI

Sota una tènue pluja primaveral, les paraules cauen. Càlides, humides i delicades. Com pètals de flor de peònia recent caiguts a terra. El sòl mullat es vesteix d’històries sobre el que no es veu a la llum del dia però batega en la penombra. El narrador Yoshi Hioki, que l’any passat va enlluernar els espectadors del Fresc Festival torna al Festival d’Estiu del Vallès, en aquesta ocasió amb una proposta de contes per a adults.

DIUMENGE 14 DE JULIOL, 21.30 ESPAI OFFRESC PREU: 12,00€

Narració Yoshi Hioki Disseny d’il·luminació Gonzalo G. Mejías ESPECTACLE DE CONTES PER A ADULTS (A PARTIR DE 15 ANYS)

La flor que palpita és un espectacle de narració oral amb històries i poesies carregades d’erotisme, sensualitat i humor. La dona, la bellesa i la llibertat són alguns dels temes recurrents en aquests relats. Alguns d’ells van ser recopilats en el llibre de contes Konjyaku Monogatari, editat al segle XII. Les històries seran delicadament entrellaçades per una coreografia subtil i simbòlica mitjançant el recitat de poesies tanka de la cèlebre poetessa Akiko Yosano.

#YoshiHiokiAlaFresca


26 MÚSICA

DILLUNS 15 DE JULIOL, 21.30

‘YO PREGUNTO’

Intèrprets Eva Fernández, veu i saxo Josep Munar, guitarra Enric Fuster, bateria

Eva Fernández presenta nou disc, Yo pregunto, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i compostos per la cantant i saxofonista al costat del guitarrista Josep Munar. Fernández i Munar han dedicat un any a escriure i donar forma a set dels temes que formen el disc, barrejant les seves influències individuals i els diferents llenguatges sota una premissa ideològica comú: menys és més.

AMFITEATRE PREU: 15,00€

ESPECTACLE INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

#EvaFernandezAlaFresca

EVA FERNÁNDEZ TRIO

Després de les bones crítiques de That Darkness, Fernández fa un pas endavant en la seva carrera, un pas natural i desitjat, animant-se a la composició de les seves pròpies cançons, mà a mà amb Munar. Les notes van brollar inspirades pels versos de grans poetes fins reunir a Yo pregunto vuit temes que conformen un repertori dolç, intimista i seductor. Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant. Tot i la seva joventut, acumula una llarga experiència i forma part de la nova formada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny i Carles Benavent, entre d’altres.


MÚSICA 27

L’ÚLTIM INDI GIRA DE PRESENTACIÓ

DIMARTS 16 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 20,00€

Cançons que parlen de la vida i de la mort, del vent, del foc i dels senyals de fum, de la terra i de les llavors. L’Últim Indi, el nou projecte de l’Eduard Costa, acompanyat a la producció d’en Caïm Riba, ens convida a entrar en aquest univers sonor, barreja de l’essència pop i sons ancestrals que ens transporten com un mantra cap al que tots portem a dins.

Intèrprets Eduard Costa, veu Caïm Riba, guitarra elèctrica i acústica Carlus Llamas, percussió Pol Maresme, baix i contrabaix

L’Eduard Costa va cofundar el grup de pop Els Amics de les Arts i el segell Pistatxo Produccions. Amb Els Amics ha tocat en cinc gires i ha fet centenars de concerts en espais com el Palau de la Música, el Liceu, el teatre Coliseum de Barcelona i festivals com el Canet Rock, Strenes de Girona, Portaferrada, Cap Roig, Arenal Sound, el Festival Grec i un llarg etcètera. També ha fet gires puntuals per Alemanya, Irlanda i el Regne Unit.

Guiu Llusà, so Lluís Boira, il·luminació Rubén Pujol, tourmanager

#UltimIndiAlaFresca


28 MÚSICA

DIMECRES 17 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Maria Hinojosa, veu Eduard Iniesta, instrumentista ESPECTACLE INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

MARIA HINOJOSA I EDUARD INIESTA EN CONCERT Què passa quan la reconeguda cantant lírica Maria Hinojosa i el virtuós intèrpret d’instruments de corda, Eduard Iniesta, decideixen trobar-se i unir els seus coneixements musicals? Quins poden ser els camins de la Música, en majúscules, que faran junts? Com es podran fusionar els seus diferents estils i la seva saviesa, amb la voluntat d’extreure el bo i millor d’ells mateixos i de la seva dilatada experiència? Quin espectacle sorgirà quan les composicions clàssiques s’envoltin de les influències de les músiques del Mediterrani i de més enllà? Al seu espectacle, Maria Hinojosa i Eduard Iniesta exploren la unió de temes clàssics, d’alguns autors de la música culta, amb les tradicions que emanen d’un món multicultural. Formen el seu repertori temes d’autors com Jean Paul Égide Martini fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos, passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira & George Gershwin, entre d’altres. Un repertori musical que s’envolta d’una màgia especial, creant, amb la unió de les seves sensibilitats, una experiència única.

#HinojosaAlaFresca


PARAULA 29

‘DE CARA A LA PARET’ TEXTOS DE FRANCESC TRABAL EN L’ANY DE LA COLLA DE SABADELL El Fresc Festival 2019 s’afegeix a la celebració de l’Any de la Colla de Sabadell amb un espectacle creat expressament per a l’ocasió. De cara a la paret és una proposta amb textos de Francesc Trabal, que va ser un membre destacat de la Colla juntament amb Joan Oliver i Armand Obiols, entre d’altres. Amb el lema ‘Estem envoltats de pocavergonyes’, aquest grup de joves artistes va fixar-se com a objectiu dinamitzar i modernitzar el món cultural sabadellenc i remoure’n la monotonia a través de l’humor corrosiu i l’activisme cultural. Al costat de la pràctica d’un humor descordat i crític, sobretot al Diari de Sabadell, la Colla es va implicar en empreses de gran ambició cultural, com les Edicions La Mirada. Com deia l’escriptor Amos Oz: “Entre els antídots contra el fanatisme hi ha l’humor, l’escepticisme i la capacitat d’argumentació”. Tres virtuts que va practicar a bastament aquell grup sabadellenc i que necessitem amb urgència per netejar l’aire enrarit que ens envolta.

DIJOUS 18 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Intèrprets Jordi Vilà, Albert Ribalta i Xavier Bertran Música Joan Alavedra Direcció Jordi Vilà Una producció del Fresc Festival 2019 i l’Any de la Colla de Sabadell

I després, post-funció amb la companyia de la mà de

#LaCollaAlaFresca #ColladeSabadell


30 MÚSICA

DIVENDRES 19 DE JULIOL, 21.30

JORDI MOLINA

Intèrprets Jordi Molina, tenora, composició i direcció musical Joan Díaz, teclats Joan Aguiar, violí, guitarró i mandola Franco Molinari, contrabaix Marc Vila, percussions Ramon Prats, batería Júlia Molina, veu

El tenora i compositor català Jordi Molina presenta el seu projecte més personal després de més de tres dècades d’exitosa trajectòria professional. Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Són alguns dels adjectius que han acompanyat Molina (Blanes, 1962) al llarg de més de trenta anys de reconeguda carrera. Amb el projecte Matèria del temps (2016), va donar un pas endavant que considerava tan necessari a nivel artístic com vital: articular una producció en què el so instrumental d’una tenora liderés un grup que interpretés música de nova creació amb una clara voluntat de penetració social, en la línia del que ja està passant en realitats culturals singulars com la gallega o la basca.

AMFITEATRE PREU: 15,00€

ESPECTACLE INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

#JordiMolinaAlaFresca

‘RETRAT EN GROC’

Amb ànim d’aprofundir en aquest treball arriba aquesta segona producció amb el títol genèric de Retrat en groc. Com l’anterior, és una proposta, principalment, amb temes d’autoria pròpia i articulats en base a materials tradicionals, per tal d’obtenir una proposta artística que fluctua entre la música tradicional, la world music, la cançó i la improvisació. Jordi Molina repeteix banda per consolidar el treball fet amb músics d’alt nivell provinents de tradicions musicals molt diverses.


MÚSICA 31

OVELLA XAO ‘CANT CORRAL’

Ovella Xao és un grup de música català nascut a Sabadell l’any 2014. El nom del conjunt és un joc amb l’himne popular Bella Ciao i el van adoptar després d’uns primers temps en què tocaven amb el nom de DS21, una etapa molt experimental per a ells. Actualment, s’han decantat per un espectacle de caràcter festiu, barrejant estils de rumba, ska i rock. L’espectacle que presenten al Fresc Festival, Cant Corral, es correspon amb el seu tercer treball després de Pastureig (2017) i Trempera matinera (2016).

DISSABTE 20 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 12,00€

Intèrprets Pol Mòdol, veu Aniol Riba, veu Pau Mas, guitarra i veus Dani Aragüés, baix Sergi Rodríguez, teclat David Gimeno, bateria Arnau Marquina, trombó Sergi Montcada, trompeta

Els Ovella Xao són una formació essencialment despreocupada i boja que passa pel Festival d’Estiu del Vallès amb tots aquests temes i amb un peculiar estil d’entendre la música com una festa esbojarrada, que els han col·locat entre la fornada de joves grups a seguir, com ho demostren les diverses nominacions aconseguides als Premis Enderrock 2018.

#OvellaXaoAlaFresca


32 FAMILIAR

DIUMENGE 21 DE JULIOL, 19.00 AMFITEATRE PREU: 6,00€ Intèrprets Salva Rey Àlex Llobet

‘ROLF & FLOR A L’AMAZONES’ THE PINKER TONES The Pinker Tones, reconeguts internacionalment pels seus treballs de música electrònica, van iniciar l’any 2012 una nova aventura professional: la creació d’una sèrie de llibres-disc i espectacles per al públic familiar, de sonoritat més acústica, sense perdre el seu particular estil alternatiu que els ha fet guanyat el favor de la crítica i del públic. Així doncs, van publicar un llibre/CD infantil anomenat Rolf & Flor. Després d’assolir un gran èxit, ara publiquen el quart volum: Rolf & Flor a l’Amazones, on els protagonistes viatgen per aquest lloc únic amb l’àvia del Rolf i l’avi de la Flor. Allà coneixeran la llegenda de Posondo, un lloc mític i s’embarcaran en la seva recerca. Durant l’expedició descobriran com viuen els indígenes, aprendran a respectar l’equilibri de la selva amb els seus milers d’animals i plantes, i coneixeran a Yanay, una valenta exploradora i al Professor Fritz, un científic excèntric. I com de costum, el gelater Mario també ens explicarà el seu pas per la selva! Un CD-llibre amb il·lustracions d’en Miguel Gallardo i d’en Martin Tognola, i la col·laboració especial de l’Alex Borstein, el Manu Chao, la Judit Neddermann i l’Adrià Salas (La Pegatina).

#PinkerTonesAlaFresca


TEATRE 33

‘MARAGALL A CASA’ JEP BARCELÓ

Els versos, articles, discursos i cartes de Joan Maragall van suposar un canvi de rumb en la literatura, en el pensament i, en general, en la cultura catalana. Ja amb el seu primer recull de poemes i amb els primers articles al Diario de Barcelona va aconduir els seus lectors des del floralisme historicista i rural de la Renaixença a la modernitat de la vida quotidiana a ciutat. Maragall a casa és un monòleg, protagonitzat per l’actor sabadellenc Jep Barceló, construït a partir dels seus articles, poemes i correspondència. L’obra es representa des de fa vuit anys al menjador de la casa de Maragall a la capital catalana però deixa aquest escenari excepcionalment per venir al Fresc Festival Sabadell 2019.

DIUMENGE 21 DE JULIOL, 21.30 AMFITEATRE PREU: 15,00€

Autor Josep M. Jaumà Direcció Dolors Vilarasau Intèrpret Jep Barceló Música Joan Alavedra I després, post-funció amb la companyia de la mà de

#MaragallAlaFresca


34 MÚSICA

DILLUNS 22 DE JULIOL, 21.30

MISHIMA

Intèrprets David Carabén Marc Lloret Dani Vega Xavi Caparrós Alfons Serra

Després d’acomiadar amb dos clamorosos soldouts a l’Apolo un 2018 que s’iniciava amb la publicació del tribut a Set Tota la Vida i que, amb motiu de la presentació del seu últim àlbum Ara i res, els ha permès oferir algunes de les actuacions més emotives i multitudinàries de la seva carrera, els Mishima passen aquest 2019 el seu millor moment.

CONCERT EXTRAORDINARI INCLÒS AL XX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL 2019

Amb un David Carabén en el seu cim com a autor i intèrpret, la banda sona més Mishima que mai: més descreguda i alhora més romàntica, més despullada però també més sentida, més planera però també més literària. En definitiva, el principi d’una maduresa justa i necessària per a el pop cantat en català.

AMFITEATRE PREU: 20,00€

Espectacle exclòs d’abonament

#MishimaAlaFresca

‘ARA I RES’


ACTIVITATS DIVERSES 35

‘CLAP HANDS’ ARTISTAS DIVERSOS

La comunitat de persones amb alguna discapacitat representa el 17 per cent de la població de la Unió Europea. Alguns dels artistes més brillants de la història tenien diversitat funcional: Da Vinci, Beethoven, Mozart, Munch, Van Gogh, Frida Kahlo, Goya, Cervantes, Helen Keller, Alicia Alonso ... És Imprescindible aprofitar el talent de molts dels membres d’aquesta comunitat, per contribuir al seu desenvolupament personal i professional. Artistas Diversos és una plataforma per exhibir l’obra d’artistes amb discapacitat. De qualsevol tipus de discapacitat, de tota classe d’expressió artística, de qualsevol part del món. Contribuir a la millora de la seva autoestima, qualitat de vida i inclusió social; al mateix temps que obre vies de desenvolupament professional. Concert Clap Hands és un concert d’Artistes Diversos dins el marc del programa ERASMUS + de la Unió Europea. Hi actuaran tres grups d’arts escèniques: Els Cracs d’Andi de Sabadell (música), Mercedes Losada i Dones amb Veu (dansa, poesia i música) i Clams (música) Simultàniament, es presentarà a l’Espai Cultura el segell literari ArtDistinta i un vídeo amb les obres pictòriques guanyadores dels concursos de pintura ProvitalGroup.

DIJOUS 11 DE JULIOL, 19.00 ESPAI OFFRESC ACTIVITAT GRATUÏTA PROGRAMA A l’Espai Offresc 19.00 Els Cracs d’Andi de Sabadell 19:20 Mercedes Losada i Dones amb Veu 19:40 Clams (música per a la inclusió) A l’Espai Cultura De 18.00 a 20.00 Presentació del programa de concursos de pintura ProvitalGroup; i presentació de les publicacions del segell literari ArtDistinta: Niños Detectives i Cuentos de Mario, a càrrec de Mario Barguñó i Kelly Arrontes (autor i il·lustradora). #Musicaperalainclusio


INFO PRÀCTICA ON?

QUAN?

CO LA

IN

DU ST

RI A

L

AL c. C

ES

MERCAT CENTRAL DE SABADELL

c.

www.fundaciosabadell.cat/espai-culturafundacio-sabadell-1859

ÓN

DER

JARDI DE L’ESPAI CULTURA SABADELL c. Escola Industrial 29 08201 SABADELL Telèfon 93 725 95 22 (extensió 2)

JARDÍ DE L’ESPAI CULTU SABADELL

• Sessions de nit: 21.30 • Sessions de tarda: 19.00

M

LO

O c. C

c. D’EN

A QUINA HORA?

FONT

Del 26 de juny al 22 de juliol de 2019

RESTAURACIÓ Granja Cafeteria Urpí als Jardins c. Escola Industrial 29 (a l’interior del Jardí) Obert cada dia fins pocs minuts abans de l’inici de l’espectacle.

SERVEIS Lavabos situats a l’interior de l’Espai Cultura Sabadell (al ‘peu’ de la torre i a la primera planta)

ESPECTADORS AMB NECESSITATS ESPECIALS Accés lateral a peu pla a l’Amfiteatre per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu el personal del Festival). Per a d’altres necessitats, si us plau, truqueu al 93 725 95 22 (ext. 2) o al 645 080 128 amb suficient antelació per garantir-vos una correcta atenció.

COM ARRIBAR? En tren • FGC: Estació Sabadell Plaça Major • Renfe: Estació Sabadell Centre Busos urbans de Sabadell (TUS) Parades més properes: • Dr. Robert L1 L2 L3 L4 L5 L44 L55 • Les Valls L4 L5 L7 L10 L12 L44 L55 • Manresa L1 L2 L3 L4 L5 L44 L55 • Mercat Central L4 L5 L7 L10 L12 L44 L55 • Sant Cugat L10

APARCAMENT (OBERT 24H) Pàrquing Saba Mercat Central c. Colom, 2 · 08201 Sabadell Pàrquing Saba Sabadell Centre Pl. Doctor Robert s/n · 08201 Sabadell Aparcament Fitisa Pl. Joan Oliu 30 · 08201 Sabadell


ÀC GR IA

URA ESGLÉSIA DE SANT FÈLIX

c.

PASSEIG DE LA PLAÇA

c.

MAJOR

1 - ACCÉS AMFITEATRE 2 - ACCÉS ESPAI CULTURA 3 - ESPAI OFFRESC

CONVÉ SABER... •

No és permès fumar ni menjar dins del recinte de l’Amfiteatre. Tampoc és permesa l’entrada de beguda a excepció d’alguns concerts.

No és permès fumar durant els espectacles familiars a l’espai on es desenvolupi la sessió.

No es permet l’accés de mascotes al recinte de l’Amfiteatre

No es permet enregistrar l’espectacle en qualsevol format. Així mateix, cal silenciar o apagar els telèfons mòvils i tots els dispositius que puguin emetre sons que interfereixin en la funció.

Un cop començat l’espectacle no es podrà accedir al recinte de l’Amfiteatre.

Durant les actuacions, els Jardinets romandran tancats al públic general.

En cas de pluja o d’altres incidències metereològiques que impedeixin una sessió a l’aire lliiure, aquesta es traslladarà a l’Auditori 3 de l’Espai Cultura Sabadell o algun altre espai adient del mateix recinte. El trasllat es comunicarà oportunament a través de les xarxes socials. En el cas que no fos possible el trasllat, l’espectacle o concert es posposarà o anul·larà segons disposi l’organització.

No s’admetran canvis, anul·lacions ni devolucions de localitats.

Per a qualsevol dubte o qüestió durant la vostra estada al Fresc dirigiu-vos al personal del Festival, que trobareu degudament acreditat al recinte.

E

UIRZ

TQ SAN

VENDA D’ENTRADES PRESENCIAL TAQUILLA DEL FRESC FESTIVAL c. Escola Industrial 29 08201 SABADELL Del 4 al 25 de juny De dimarts a divendres de 18:00 a 20:30; dissabtes d’11.00 a 13:30 i de 18:00 a 20:30 Del 26 de juny al 22 de juliol De dilluns a diumenge de 18:00 a 21:30

www.codetickets.com www.frescfestival.cat


AL FRESC ES VE... SENSE SOPAR!

...perquè, abans de gaudir d’una vetllada de cultura #alafresca al Jardí de l’Espai Cultura, pots sopar a l’Urpí als Jardins. Entrepans, tapes, coques, begudes, cafès... Tot el que et cal per completar la teva visita al Festival d’Estiu del Vallès.

Per necessitats artístiques, el servei es manté obert fins pocs minuts abans de l’inici de l’espectacle


ORGANITZEN

PARTNER PRINCIPAL

PATROCINADOR

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

I EL SUPORT DE

ELS ESPECTACLES DEL XIX FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL COMPTEN AMB LA COL·LABORACIÓ DE

www.frescfestival.cat


Profile for essabede

Programa General Fresc Festival 2019  

Programa general del Fresc Festival Sabadell 2019, el Festival d'Estiu del Vallès, amb tota la informació d'aquesta edició, que tindrà lloc...

Programa General Fresc Festival 2019  

Programa general del Fresc Festival Sabadell 2019, el Festival d'Estiu del Vallès, amb tota la informació d'aquesta edició, que tindrà lloc...

Profile for essabede
Advertisement