Page 1

CESAB S300 1.35 - 1.6 ton Elektrische Stapelaars

Veelzijdigheid evenaart prestaties


Wanneer het werk meer vraagt.. • Gemaakt voor zwaar pallettransport. • Traploze bediening van de vorken voor nauwkeurig stapelen.

De CESAB S300-serie voegt ‘heavy-duty’ prestaties toe aan de CESAB-serie van elektrische stapelaars. Omdat hij een lifthoogte tot 5,4 meter, een liftcapaciteit tot 1600 kg en een topsnelheid van 8 km/u biedt, voelt de CESAB S300serie zich helemaal thuis in de meest veeleisende zware stapelwerkzaamheden. Dus wanneer het werk nóg meer van uw machines vraagt, dan levert de CESAB S300-serie dat.

2


CESAB S300’s veelzijdigheid • Beschikbaar met of zonder meerijplatform. • Een serie meerijplatforms: opklapbaar of vast, standaard- of koelhuisuitvoering. • Een keuze uit steunen voor elk plateau: opklapbare of vaste zijsteunen*, vaste rugleuning. • Vaste steunpoten, initieel heffing en breedspoorversies zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. * Vaste zijsteunen zijn alleen beschikbaar voor de CESAB S316/S316L modellen.

De klus wordt geklaard. De CESAB S300-serie is ontworpen voor intensief werk, zowel op als achter de stapelaar. De vele opties verhogen de prestaties tot het niveau dat uw bedrijf nodig heeft. Met een keuze uit gescheiden of liftende steunpoten (initieel heffing) kunt u de prestaties van de stapelaar verder afstemmen op het gebruik in uw bedrijf. Verstelbare, gescheiden steunpoten (CESAB S314S) maken het transport van gesloten pallets en andere dragers gemakkelijk, terwijl initieel heffing (CESAB S316L) geschikt is voor hellingtransport of het werken op ongelijke ondergrond.

Elk CESAB S300 model is beschikbaar met of zonder meerijplatform. Verder kan een keuze gemaakt worden uit veiligheidsbeugels als opklapbare of vaste zijsteunen en een vaste rugleuning.

• CESAB Drive Control System levert soepele bediening en gebruikt beduidend minder onderdelen voor meer betrouwbaarheid. • CESAB Traction Control System regelt automatisch een optimale grip van het aandrijfwiel, afgestemd op het gewicht van de lading.

3


Verhoog de productiviteit. ‘Heavy duty’ prestatievermogen is meer dan alleen brute kracht. De CESAB S300serie biedt ook uitstekende ergonomie en zicht zodat de bestuurder altijd de controle houdt. Een uitstekende productiviteit is het resultaat. De lengte van de dissel van de CESAB S300-serie is geoptimaliseerd zodat uitstekend zicht en bediening gewaarborgd is, zelfs tijdens het manoeuvreren in kleine ruimten. Indien nodig kan het meerijplatform worden opgeklapt om de wendbaarheid te verbeteren. CESAB S300 modellen zonder meerijplatform hebben een langere dissel die is geoptimaliseerd om achter de stapelaar te lopen.

4

De handgreep voor zowel links- als rechtshandigen is zo ontworpen dat u de volledige bediening binnen handbereik heeft, ongeacht de grootte van uw hand. Dit bevordert niet alleen de snelheid en productiviteit van de CESAB S300, maar het draagt ook bij aan de veiligheid omdat de kans dat er een verkeerd commando wordt ingegeven klein is. Een noodknop bovenop de handgreep is ook zeker geruststellend. De CESAB S300-serie is uitgerust met een Pincode systeem, met tien codes voor tien verschillende bestuurders. Dit sluit onbevoegde werkzaamheden door derden uit, ook verkleint het de kans dat

er sleutels kapot gaan of kwijtraken en er zo voor onbepaalde tijd niet gewerkt kan worden. Een goed leesbaar display maakt het gemakkelijk om gegevens van de bestuurder in te voeren met de knoppen op de handgreep. De display geeft ook informatie weer als de status van de batterij, aantal werkuren en foutmeldingen. De laatste zorgt ervoor dat de onderhoudstijd zo kort mogelijk is. Optioneel is een knop voor ‘Creep Speed’ werkzaamheden, vooral handig bij werkzaamheden in kleine ruimtes. Optioneel is ook een ladingsbeschermrek verkrijgbaar.


• Gebouwd met het Toyota Productie System voor hoge kwaliteitsstandaarden. • Minder onderdelen betekent grotere betrouwbaarheid. • Uitzonderlijk lange levensduur, zelfs bij zwaar werk.

Keuze uit veiligheidssteunen. De CESAB S300-serie is beschikbaar met vaste of opklapbare zijsteunen die het de bestuurder mogelijk maakt ook in kleine ruimten te werken. Voor werkzaam- heden waarbij met hoge snelheden gewerkt wordt, is een vaste rugleuning mogelijk.

Het juiste meerijplatform voor de werkzaamheden in uw bedrijf. De CESAB S300-serie is beschikbaar met of zonder meerijplatform. Een uitgebreide serie meerijplatform’s maken het mogelijk de CESAB S300 af te stemmen op het unieke gebruik binnen uw bedrijf. Een opklapbaar meerijplatform is beschikbaar voor werkzaamheden waarbij het zowel nodig is in kleine ruimten te manoeuvreren als op langere afstanden mee te rijden. Een vast meerijplatform is handig voor werkzaamheden waarbij de bestuurder vaak moet op- en afstappen. Een stalen gaasuitvoering voorkomt uitglijden bij koelhuiswerkzaamheden. Voor extra bedieningscomfort is de CESAB S300 ook leverbaar met een comfortplateau.

Duurzaamheid waar u op kunt rekenen. ‘Heavy duty’ prestaties evenaren de ‘heavy duty’ kwaliteit. De CESAB S300 is gebouwd volgens het gerenommeerde Toyota Production System voor hoge kwaliteitsstandaarden, altijd. Van de productie van individuele onderdelen tot en met het eindproduct. Duurzaamheid van de CESAB S300-serie wordt verder verbeterd door een ontwerp met minder onderdelen door het gebruik van CAN-bus technologie, gebaseerd op het CESAB Drive Control System. Daardoor profiteert u niet alleen van soepeler vermogen voor nauwkeurig pallettransport, maar ook van kortere onderhoudstijden en meer draai-uren.

5


Maak de CESAB S300 op maat voor uw bedrijf. Beschikbare opties zijn: • Vaste zijsteunen of rugleuning. • Accessoiresbalk voor aanvullende voorzieningen als schrijftafel of PC-houder. • Moeiteloze stuurbekrachtiging. • Breed chassis voor toenemende restcapaciteit. • Zijdelings batterijwisselsysteem voor snelle en gemakkelijke batterijwissels. • Knop voor ‘Creep Speed’ werkzaamheden. • Een serie meerijplatforms, waaronder opklapbare en vaste, standaard- en koelhuismodellen.

Hoge productie vanaf dag één. • Grootse prestaties, zowel horizontaal als verticaal. • Keuze uit masten met een hefhoogte tot 5,4 m. • Batterijcapaciteit tot 430 Ah. • CESAB Traction Control System voor optimale grip.

6

De ‘heavy duty’ prestaties van de CESAB S300-serie vertaalt zich direct in hoge productiviteit bij intensieve werkzaamheden. Een topsnelheid van 8 km/u wordt gekoppeld aan een hoge hefsnelheid, alles uitgevoerd met complete controle, dankzij het CESAB Drive Control System. De CESAB S300-serie is beschikbaar met diverse masten met een hefhoogte tot 5,4 meter. U kunt kiezen uit twee- of driedelige masten, afhankelijk van uw specifieke wensen. Welke mast u ook kiest, de CESAB masttechniek biedt een traploze bediening die de bestuurder een betere controle geeft en het mogelijk maakt snel en gemakkelijk te stapelen.

Het CESAB Traction Control System past automatisch de druk op de wielen aan afhankelijk van de lading, zowel tijdens het rijden als bij het remmen, om doorslippen van de wielen te voorkomen. De ‘heavy duty’ prestaties gaan verder omhoog door een batterijcapaciteit tot 430 Ah én de mogelijkheid van een zijdelings batterijwisselsysteem voor een snellere wisseling van diensten. Verschillende chassisbreedtes (790 mm, 850 mm en 1150 mm) zijn beschikbaar voor toenemende restcapaciteit.


Nog niet overtuigd? Probeer de CESAB S300 serie zelf! Waarom een CESAB S300 kiezen? Heel simpel: omdat uw bedrijf belang heeft bij snel, efficiĂŤnt en moeiteloos pallettransport. Neem contact op met uw lokale CESABdealer om de CESAB S300 zelf te testen. U ontdekt dan hoe u uw pallettransport tot nieuwe hoogtes kunt tillen. CESAB S314S

CESAB S316

CESAB S316L

Specificaties

Hefcapaciteit [kg] Hefcapaciteit met steunpoten [kg]

CESAB S314S

CESAB S316

CESAB S316L

1350

1600

1600

-

-

2000*

Rijsnelheid [km/u]

8

Lengte, excl. vorken, l2 [mm]**

890

Chassisbeedte [mm]

850

Max. hefhoogte [mm] Batterijcapaciteit 24V [Ah]

877

918 790/850/1150

5400 250/430 * Alleen bij gebruik van steunpoten. Duolift: 800+800 kg bij het gelijktijdig transporteren van twee afzonderlijke ladingen ** Afhankelijk van batterijcompartiment Getallen in deze brochure zijn vastgesteld op basis van onze standaard testomstandigheden. Waarden kunnen variĂŤren afhankelijk van specificaties en conditie van de stapelaar en de aard en omstandigheden van de werkomgeving.

7


Postbus 417, 7300 AK Apeldoorn St. Eustatius 30, 7333 NX Apeldoorn Tel. (055) 542 75 45 Fax (055) 533 33 46 info@esra.nl – www.esra.nl

www.cesab-forklifts.eu Availability and specifications are determined regionally and are subject to change without notice. Please consult your authorised CESAB distributor for further details. P&B0910 S300/NL1.0/Sep10. Copyright 2010 CESAB Material Handling Europe.

CESAB_S300_NL_Esra_def  

Veelzijdigheid evenaart prestaties Elektrische Stapelaars Dus wanneer het werk nóg meer van uw machines vraagt, dan levert de CESAB S300-ser...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you