Page 1

CESAB P320 2.0 ton Elektrische handpallettruck

Klein van formaat, groots in prestaties


Grote wendbaarheid en productiviteit. • Compact ontwerp en de lage bouw geven uitstekend zicht en wendbaarheid. • Ontworpen voor grote prestaties en zwaar werk.

De CESAB P320 elektrische pallet truck levert een ongekende combinatie van compacte wendbaarheid en grote prestaties. Met een hefcapaciteit van 2000 kg en een keuze tussen 6 km/u of 8,5 km/u, is de CESAB P320 de perfecte keuze voor lange afstanden en intensief gebruik zoals het laden en lossen van voertuigen. De CESAB P320 is verkrijgbaar met opklapbare zijsteunen, waardoor het mogelijk blijft de truck in kleine ruimtes te manoeuvreren. Het CESAB P320 model is tevens leverbaar met vaste zijsteunen of een rugsteun om de veiligheid te verhogen.

2


Keuze uit veiligheidssteunen. De CESAB P320 is verkrijgbaar met of zonder opklapbare zijsteunen. Zo blijft het mogelijk de truck in kleine ruimtes te manoeuvreren. Het CESAB P320 model is ook leverbaar met vaste zijsteunen of een rugsteun om de veiligheid te bevorderen.

Het juiste meerijplatform op de juiste plaats. Een selectie van meerijplatforms voor de CESAB P320 betekent dat u niet hoeft te kiezen tussen efficiëntie en veiligheid. Een opklapbaar meerijplatform maakt het mogelijk ook in kleine ruimtes te manoeuvreren. Een vast meerijplatform is beschikbaar in die gevallen dat de bestuurder vaak de truck op en af moet, terwijl een ruw platform uitglijden bij gebruik in koelruimtes voorkomt.

Intuïtieve bediening, ongeacht de toepassing. De CESAB P320 elektrische pallet truck is zo ontworpen dat u bij intensief gebruik mee kunt rijden. De dissellengte is geoptimaliseerd voor perfect zicht en controle, zelfs in de kleinste ruimtes. De wendbaarheid kan verder verbeterd worden door het meerijplatform op te klappen. De handgreep voor zowel links- als rechtshandigen is zo ontworpen dat u de volledige bediening binnen handbereik heeft, ongeacht de grootte van uw hand. Dit bevordert niet alleen de snelheid en productiviteit van de CESAB P320, maar het bevordert ook de veiligheid omdat de kans dat er een verkeerd commando wordt ingegeven klein is. En de noodknop bovenop de handgreep is ook gemakkelijk bereikbaar.

De CESAB P320 is uitgerust met een pincodesysteem, met tien codes voor tien verschillende bestuurders. Dit sluit onbevoegde werkzaamheden door derden uit, ook verkleint het de kans dat er sleutels kapot gaan of kwijtraken en er zo voor onbepaalde tijd niet gewerkt kan worden. Een goed leesbaar display maakt het mogelijk om gegevens van de bestuurder in te voeren met de knoppen op de handgreep. De display geeft ook informatie weer als de status van de batterij, aantal werkuren en foutmeldingen. De laatste zorgen ervoor dat de onderhoudstijd zo kort mogelijk is.

• Geoptimaliseerd disselontwerp voor wendbaarheid zowel staand op de truck als lopend. • De voor zowel linksals rechtshandigen geschikte dissel heeft de bediening direct bij de vingertoppen, ongeacht de grootte van de hand.

3


Aandacht voor details levert uitstekende productiviteit. Door aandacht voor zelfs de kleinste details hebben de ontwerpers van de CESAB P320 een elektrische truck gecreĂŤerd die uitblinkt bij intensief werk. Door zowel de geringe hoogte als het compacte design (het chassis is maar 726 mm breed) is de CESAB P320 goed wendbaar en is er goed zicht voor de bestuurder. De CESAB P320 is beschikbaar met een maximum snelheid van 6 km/u of 8,5 km/u (uitgerust met vaste of inklapbare veiligheidssteunen). Dit maakt deze truck de beste keuze voor gemiddelde tot lange afstanden, intensief magazijngebruik of

4

laden/lossen. Maximaal tien PINcodes kunnen ingesteld worden voor tien verschillende bestuurders, op deze manier kan de machine aangepast worden aan de ervaring van elke individuele bestuurder. Een bedieningssysteem met tiptoetsen en een krachtige motor dragen bij aan snel werken. Het CESAB Traction Control System levert gemakkelijke bediening van het vermogen. De traction control past de druk op de wielen aan de lading aan, en voorkomt zo het doorslippen van de wielen bij plotselinge verandering van snelheid.

De CESAB P320 verbruikt weinig energie en heeft een systeem dat de remenergie, als men remt met de motor, gebruikt voor het opladen van de batterij. Een optioneel zijdelings batterijwisselsysteem maakt een snelle en gemakkelijke wisseling van de batterij mogelijk tussen diensten.


• Gebouwd met het Toyota Production System, waardoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn. • Minder onderdelen betekent grotere betrouwbaarheid. • Uitzonderlijk lange levensduur, zelfs bij zwaar werk.

Aandacht voor het kleinste detail zorgt voor een zeer betrouwbare truck. Soms kan het falen van een klein of simpel onderdeel tot productieverlies en onnodige kosten leiden. De ontwerpers van de CESAB P320 hebben voor uitzonderlijke betrouwbaarheid gezorgd door aandacht te besteden aan de kleinste details om zwakheden gevonden in andere elektrische pallettrucks uit te sluiten.

CESAB Drive Control System. Het CESAB Drive Control System gebruikt contactloze knoppen, er zijn dus geen mechanische contacten die kunnen slijten. CAN-bus bedrading bevordert de betrouwbaarheid nog meer en zorgt voor goede elektriciteitstoevoer bij elke snelheid, dit is essentieel wanneer gewerkt wordt in kleine ruimten.

Snel en gemakkelijk onderhoud. Onderhoud is eenvoudig, door twee schroeven los te draaien zijn alle onderdelen makkelijk toegankelijk. De display laat foutmeldingen zien zodat de servicemedewerker de problemen snel kan identificeren en lokaliseren. Zo is de onderhoudstijd minimaal.

Hoogwaardige kwaliteit zorgt voor zeer lange levensduur. De CESAB P320 is gebouwd volgens het gerenommeerde Toyota Production System. Dit zorgt niet alleen voor hoge kwaliteitsstandaarden, maar is ook minder schadelijk voor het milieu door productietechnieken waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen. Van de individuele onderdelen tot het eindproduct, de CESAB P320 staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het besturingssysteem van de CESAB P320 bevat veel minder onderdelen dan andere trucks. Hierdoor is de betrouwbaarheid van de CESAB P320 hoger. En minder onderdelen betekent minder onderhoudstijd, zodat de CESAB P320 een optimal aantal draaiuren heeft.

• Het CESAB Drive Control System maakt soepele bediening mogelijk en heeft minder onderdelen, wat voor een zeer goede betrouwbaarheid zorgt. • Het CESAB Traction Control System past de aandrijfkracht aan om het slippen van de wielen te voorkomen bij wegrijden en remmen.

5


Maak de CESAB P320 op maat voor uw bedrijf. • Optioneel vaste zijsteunen of rugleuning. • Optioneel ingebouwde batterijlader. • Optioneel accessoirebalk met stroomvoorziening om apparatuur zoals een computer aan te sluiten. • Een serie meerijplatforms, waaronder opklapbare en vaste, standaard- en koelruimteversies.

Compacte truck, grote voordelen. • Compact ontwerp voor zeer goede wendbaarheid, zelfs in kleine ruimten. • Een capaciteit van 2000 kg en keuze tussen 6 km/u en 8,5 km/u staan garant voor hoog prestatievermogen, zelfs voor intensief werk. • Geoptimaliseerd disselontwerp zorgt voor goed zicht en controle, zowel staand op de truck als lopend. 6

Het grote vermogen van de CESAB P320 zorgt voor hoge productiviteit ook in sterk wisselende omstandigheden. Door het compacte ontwerp, de handige dissel en de handgreep voor zowel links- als rechtshandigen, is de CESAB P320 goed wendbaar, ook in kleine ruimtes. Door de hefcapaciteit van 2000 kg en de keuze tussen 6 km/u en 8,5 km/u kunt u de truck aanpassen aan het gebruik in uw bedrijf. Tijdens het rijden zorgt het CESAB Traction Control system ervoor dat de druk op de wielen aangepast wordt aan de lading; zo is er altijd perfecte grip en wordt het slippen van de wielen voorkomen.

Opklapbare of vaste meerijplatforms, aangevuld met vaste of opklapbare zijsteunen of een rugleuning maken het mogelijk de CESAB P320 verder aan te passen aan het gebruik in uw bedrijf. De CESAB P320 is gebouwd volgens het Toyota Production System; dit zorgt voor hoge kwaliteit en lange levensduur. Doordat er minder onderdelen zijn in vergelijking tot andere trucks, is de CESAB P320 betrouwbaarder en zijn de onderhoudstijden korter.


Nog niet overtuigd? Probeer de CESAB P320 zelf! Waarom de CESAB P320? Simpel, u wilt dat uw bedrijf altijd uiterst productief is. Voor een testrit met de CESAB P320 kunt u contact opnemen met de CESAB-dealer bij u in de buurt. Ontdek hoe u uw productiviteit tot nieuwe hoogten kunt tillen.

CESAB P320

Specificaties

CESAB P320 6 km/u Hefcapaciteit [kg]

2000

Rijsnelheid met/zonder lading [km/u]

6.0/6.0

Lengte, opgeklapt plateau, excl. vorken, l2 [mm]* Breedte [mm] Batterijcapaciteit 24V [Ah] Vorklengte [mm]

CESAB P320 High performance

8.5/7.5 677-759 726 165/195/225 (middel) 260/300 (groot) 800-2350

* Afhankelijk van batterijcompartiment: middel of groot, standaard compartiment of compartiment voor zijdelingse batterijwissel. Getallen in deze brochure zijn bepaald op basis van onze standaard testomstandigheden. Waarden kunnen variĂŤren afhankelijk van de specificaties en conditie van de heftruck en de aard en omstandigheden van de werkomgeving.

7


Postbus 417, 7300 AK Apeldoorn St. Eustatius 30, 7333 NX Apeldoorn Tel. (055) 542 75 45 Fax (055) 533 33 46 info@esra.nl – www.esra.nl

www.cesab-forklifts.eu Availability and specifications are determined regionally and are subject to change without notice. Please consult your authorised CESAB distributor for further details. P&B0910 P320/NL1.0/Sep10. Copyright 2010 CESAB Material Handling Europe

CESAB_P300_NL_Esra_def  

Klein van formaat, groots in prestaties Elektrische handpallettruck De CESAB P320 elektrische pallet truck levert een ongekende combinatie v...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you