Page 1

La princesa Laura


Un dia la Laura va dir: -Pare sortim a fora? Per que fa un bon temps! Si us plau! -Vale! I van surtir a fora fins que va començar a ploure i la Laura va dir: -Pare perque esta plovent? -Per que les plantes necesiten aigua! Per aixo! I tot aixo és molt i molt bé! Perque no hem de regar les plantes! -Aaaaa! Pare saps que jo avull volia regar les plantes? -No no! Jo no puc llegir la ment! I un dia la mare li va dir a la Laura i a en Daniel: -Sabeu que avull em tocava anar a fer la visita al metge? -Si si! I que t’han dit? -M’han dit que tinc un bebe a la panxa! I el dia 24/05/2009 tindre que anar al metge perque surti. -I com és dira? -I tu Laura com vols que és digui?


-Jo vull que és digui Chuchik! Mare que t’agrada? -Si m’agrada molt!! -I a tu pare t’agrada? -Si m’agrada molt!! I van pssar molts dies fins que va arribar el dia 24/05/2009 i la mare va dir: -Avull em toca anar al metge per que surti el nostre fill! I tornare el dia 30/05/2009 I van viure sols fins el dia 30/05/2009, quan la mare va venia la Laura va jugar amb el seu germanet petit i la Laura va preguntar a la Mare: -Mare puc trucar a les meves amigues per jugar amb el Chuchik? -Si.És clar. I va trucar a les seves amigues i van jugar molt i molt fins que es va fer de nit i les seves amigues van dir als seus pares que poden venir a veure el guerma de la Laura el dia 02/06/2009. I quan va arribar el dia 02/06/2009 la Lara va dir que el cumpleanys del Chuchik era el dia 26/05/2009. I van viure feliços per tota la vida.


Conte contat i aquet conte ja s’acavat.

La laura es una princesa que tĂŠ un germanet. Recomenacions de les persones: La majoria diuen que ĂŠs un conte per nens de +1 anys i als seus fills els hi agrada.

La Princesa Laura  
La Princesa Laura  

Una noia que es converteix en una princesa