Page 1


Om Aalborg Fyrværkerifabrik Det hele startede i 1998, hvor direktør Martin Bruno Sørensen slog dørene op til Aalborg Fyrværkerifabrik. Målet var klart: At tage plads som en af markedets førende leverandører af semiprofessionelt konsumfyrværkeri til entusiaster. Og det lykkedes. En markedsandel på XX % taler sit helt klare sprog. Virksomhedens varemærke er primært den japanske stil. Langtidsbrændende elegante effekter i guld og sølv danner i de fleste af fabrikkens produkter en markant væg, hvor egne specialiteter bliver udstillet i et tempofyldt og imponerende scenarie. Talrige rejser til østen og et fast veletableret netværk af leverandører sikrer løbende udvikling og et højt kvalitetsniveau. Samtidig bruger vi store ressourcer på at udvikle rakettyper, der imødekommer vores høje miljøkrav og kundernes ønsker om store effekter. Overalt i landet har vi aftaler med en række specialbutikker, der markedsfører og sælger vores produkter. Vores team har den rette knowhow om sikkerhed og anvendelse, så kunderne altid kan få den vejledning, de har behov for.


At dele begejstring

om AFAC

3


japan Denne serie er skabt til de professionelle og glade amatører. Dem, som insisterer på det bedste og vil have en oplevelse i særklasse. Japan-serien er det ypperligste inden for fyrværkerikunsten. Avancerede effekter og smukke detaljer præger produkterne. Kort sagt: Japan garanterer dig wow-effekt, hvis lige ikke findes i Danmark.

n m . Knudse i konsu unnar B G r, e rk har set æ g rv y je tf r s n ome tffekte Tivoli´s fe skelsesm erede e c ra n r a e v v a o st og ne er ”De me . Farver iationer r n a e v g in re n skyd eri. Sto cist i op fyrværk get præ e m g o ilt ærkeri.” er. Stab flot fyrv t g li ro t ke. U fantastis


cobra Cobra er en produktserie, som Aalborg Fyrværkerifabrik har udviklet og produceret i samarbejde med Bo Grønt. Af samme grund forhandles produkterne kun hos Bo Grønt. I denne serie finder du et stort og varieret udvalg, der både taler til entusiaster og den store familie. Børn og juniorer kan gå på opdagelse i alverdens fis-og-ballade-produkter til årets sidste fest. For de voksne er der talrige fantastiske batterier, bomber og raketter at vælge imellem. Alt er naturligvis gennemtestet for at garantere en sikker og tryg oplevelse.

japan/cobra

5


panther Er du vild med kraftbetonet farverigt festfyrværkeri – fyldt med de sidste nye effekter? Så er Panther-serien lige noget for dig. Her finder du produkter for alle aldre, temperamenter og pengepunge. Panther er lig med avancerede opbygninger og specielle farvekombinationer. Lyserøde, orange, mintgrønne og lilla-kombinationer giver en helt speciel oplevelse, når de lyser op på nattehimlen. Panther Pro er festbatterier for kunder, der kun vil have det bedste af det bedste. Fontæner, specialbomber, stjernekast og vinklede opskud forenes i ét og samme batteri. Resultatet er i verdensklasse.


kaboom Et lille koncentreret sortiment, der gør valget af fyrværkeri nemt og overskueligt. Serien rummer det bedste af vores produktpalette – nøje udvalgt til at skabe den perfekte nytårsaften for både store og små. Til sortimentet hører bl.a. farvestrålende batterier, bragende raketter og produkter til løjer i børnehøjde. Kaboom er ideel til familier på udkig efter lækkert fyrværkeri, hvor kvalitet, glæde og succes er en selvfølge.

panther/kaboom

7


papirvarer Gansterhatte, bordbomber, parykker, maskerade-masker, serpentiner, tudehorn, knallerter, rysler og meget mere. Vores papirvarer er designet til at sende enhver nyårsfest mod nye højder. Her finder legesyge voksne og forventningsfulde børn det, som gør nytårsmiddagen lidt sjovere - og ventetiden til kl. 24 lidt kortere. Der er produkter for enhver smag og stil: Glimmer, guld, med og uden lyd, store og små, sjove og pudsige. Alt det, der skal til for at fuldende den perfekte fest.


papirvarer

9


ke ifabrik ik r e k r æ v org Fyr neste fra Aalb r de se e e n d r a e k t s k n produ n perso førstert noge etinget ø b f u d e n e m har er os på t placer e D ? r å 10 ed. sikkerh plads i

u, at... Vidste d

sikkerhed

frem for alt

Fyrværkeri og sikkerhed er to sider af samme sag. Derfor har vi høje kvalitetskrav og bruger mange ressourcer på at vejlede både forhandlere og slutkunder i korrekt håndtering af fyrværkeri. Kun herved kan vi være med til at sikre, at vores kunder får en glad oplevelse med vores produkter. Vi går aldrig på kompromis. Det betyder, at vores produkter ikke altid er de billigste. Til gengæld opfylder de vores høje krav til sikkerheden.

sikkerhed

11


kvalitet Kvalitet er et absolut nøgleord, når det handler om fyrværkeri. Af samme grund udvælger vi nøje materialer og leverandører for at sikre et højt niveau – hver gang. Vi er med under hele processen og opholder os ofte på vores produktionsfaciliteter i Østen for at kontrollere, at arbejdsgange og materialer opfylder vores krav. Alle produkter testes løbende, ligesom vi bruger mange kræfter på at udvikle nyt, så vi konstant kan være et skridt foran med kvaliteten. Vores team er veluddannet og har indgående viden om vores produktportefølje. Det betyder, at de kan give vores forhandlere den rette vejledning og service. For os er det en selvfølge.


Definitionen p책 en god oplevelse

kvalitet

13


Når fyr værkeri og miljø

g år hånd i h å n d


miljø & produktion Fyrværkeri er som udgangspunkt lig med en festlig, ufarlig og positiv oplevelse. I de senere år er hensynet til miljøet dog også begyndt at indtage en central plads, når man taler om fyrværkeri. Hos Aalborg Fyrværkerifabrik er det et faktum, som optager os dagligt. De stoffer, som anvendes i vores produktion, er nøje udvalgt og udviklet med fokus på grøn tænkning. Af samme grund er de relativt harmløse og har kun en beskeden påvirkning af miljøet. Vi har dokumentation for alle processer i vores produktion – herunder også de stoffer, vi anvender. Denne dokumentation viser vi gerne frem.

miljø og produktion

15


marked Siden starten i 1998 er det kun gået én vej: frem. Aalborg Fyrværkerifabrik har placeret sig som en solid og velkendt spiller i branchen med en markedsandel på 40%. Og ikke uden grund. Takket være kompromisløs kvalitet, løbende innovation og stærke produkter er vi blevet danskernes foretrukne leverandør. Vi har fokus på de uafhængige, individuelle forhandlere over hele landet, som markedsfører og sælger vores produkter. For os er det vigtigste ikke mængden af forhandlere – men kvaliteten af dem. Vi tror på, at vejen til succes netop banes ved hjælp af samarbejde, den rette viden og et fælles mål.


Benene p책 jorden

og armene i vejret marked

17


markedsføring For at skabe maksimal opmærksomhed omkring vores produkter kører vi hvert år en massiv landsdækkende markedsføringskampagne. Her præsenterer vi en lang række af vores populære produkter og deler ud af vores viden om sikker brug af fyrværkeri.

Kampagnen favner over disse medier: •

TV2-reklame. I ugen op til nytårsaften har vi reklame-

Facebook. Vi elsker fornyelse. Det skal vores markedsføring også afspejle. Derfor er de sociale-online-medier

produkter.

blevet en fast del af vores kampagne-palette.

Kataloger. Vores kataloger er en af landets største trykte reklameudgivelse. De bliver hvert år husstandsomdelt.

spot i primetime på TV2, der fortæller om priser og nøgle-

Website. Vi bruger mange ressourcer på afac.dk. Websitet er et vores stærkeste talerør til kunderne. I peakperioden op til nytårsaften er websitet på listen over de 50 mest besøgte sites i Danmark.

Andre. Som supplement til den store faste kampagne, lancerer vi altid en mindre sidekampagne baseret på humor og overraskelse. Denne del kører primært som radioreklame.


markedsføring

19


samarbejde Qui volorum quat et aces cum quiatatium, voluptis es etus sum volorum et que pres idebis inimagniet ipsantur. Et es id modit autem nonsenda praeria tibustiume di omnis pratiae percid el mossimi llecum, alissequam, con rendio cusam, odit parum sintem. Quis am id quis re, tenet qui berrume aut utem ipiciisit, seque non ea plit lia cum el is dolupta sus magnist fuga. Itat occupta turitae. Nameni re lam, sant ad maximaximi, non con et magnis aborendebit, nem ad mi, ipid molore nulla doluptiate porporatat. Tesciet occupit que nit volorerum rendit venitat a sitaquia dendi ut volenis solore, qui dolluptia qui temolup tatusciliqui officabo.

ria a u: aut volo ia r o c Det f책r d i voin por ideri te e niae lut et v Ante ra o m r o sandic em illab fficil ibu o it s sinvel id e vid esequ faccae sam et accum loribus r, u t te earchil e omnia porem m te te iliqu s e uae ulcerissi c am ut q ndam fa quat qu e v e o luptat molo m ibus mo u iq lendebis il h earc t la nsed u laborib ctur, co lore et e n o i d il ipsan harum

samarbejde

21


forhandlerfordele

Som forhandler får du:

Som forhandler af Aalborg Fyrværkerifabriks produkter tager du plads blandt de bedste. De bedste produkter. Det bedste team. Den bedste service. Det er ikke uden grund, at vi har indtaget 40 % af markedet. Og vi vil gerne fortsætte succesen sammen med dig.

Markedets bedste produkter

Adgang til knowhow

Markedsføring i ryggen

Fordelene ved at sælge et kendt brand

Levering til tiden

Fleksible købsbetingelser

Hos os betaler du kun for det, du sælger. Og først efter nytårsaften, så du ikke skal have problemer med regninger, før varerne er solgt. De varer, der måtte være til overs, kan du kvit og frit levere tilbage.

forhandlerfordele

23


Skelhøjsvej 10 - 9541 Suldrup Tlf: 98 37 98 98 - Fax: 98 37 92 92 Email: info@afac.dk

Afac profilbrochure  

Afac profilbrochure

Afac profilbrochure  

Afac profilbrochure