Page 1

Un aparador incomparable

Grup

www.espaiprovenca.cat

www.espaiprovenca.cat

FGC


Un aparador incomparable

L’espai Provença disposa de 310m2 d’espai lliure i modular

L'ESPAI PROVENÇA és un nou punt comercial ubicat en una de les estacions més cèntriques i amb més trànsit de viatgers de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Aquest nou espai és al servei de qualsevol empresa, marca o client que vulgui publicitar, exposar o promocionar el seu producte. També permet l'organització ďactes de relacions públiques i d’esdeveniments ď’interès gràcies a la seva versatilitat i adaptabilitat a les necessitats de cada client. Espai Provença ofereix una oportunitat per obtenir visibilitat en un entorn urbà molt transitat i, alhora, el prestigi ďuna marca com FGC, sinònim d'eficiència i eficàcia. L`ESPAI EXPOSITIU és modulable, atès que permet separar el gran hall d'entrada i la zona intermèdia, més reservada. Aquesta flexibilitat serveix per poder disposar d’un sol espai per a actes de gran format, o d'espais independents per a actuacions paral·leles però no connectades. L`AUDITORI té capacitat per a l40 persones (80 assegudes) i està equipat amb els últims mitjans tecnològics per a la projecció audiovisual. En cas de necessitat permet reduir la capacitat dividint la sala en dos espais independents. Ubicació Vestíbul de l’estació d’FGC de Provença, al carrer Balmes cantonada Roselló Superfície total 310 m2 Zones Un espai expositiu de 95 m2 Un auditori amb aforament màxim de 140 persones


Els nostres serveis una garantia per al teu èxit Les claus de l’èxit del teu esdeveniment, les té L’ESPAI PROVENÇA T’oferim: Una ubicació geogràfica cèntrica i privilegiada. Un coneixement excel·lent del mercat de la Regió Metropolitana de Barcelona. Un espai singular i inigualable, amb un gran volum de visitants i una marca de prestigi com es Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Una gestió dels espais versàtil i flexible amb objectiu d’adaptar-nos a les necessitats de cada client. Suport i assessorament en la concepció, organització i producció d’actes i esdeveniments a través dels nostres professionals.

L’estació Provença acull un volum de 35.000 viatgers diaris www.espaiprovenca.cat


Serveis Complementaris Organització d’esdeveniments Un aparador incomparable L’Espai Provença permet realitzar presentacions de producte, de fires o territoris, degustacions, workshops, exposicions, showrooms i tot allò que suposi un actiu en la promoció de qualsevol producte.

L’Espai Provença disposa d’un auditori concebut per a presentacions, jornades, rodes de premsa, cursos i tallers formatius, conferències i altres. Posem al seu servei:

Sales modulars i multifuncionals Hostesses, càtering, traduccions i altres Assessorament expert personalitzat Equips multimèdia de darrera generació


Equipament tècnic i logístic L’Espai Provença està dotat d’equipament ofimàtic, informàtic, connexió WIFI i audiovisual per donar-te suport. L’Espai Provença disposa de magatzem i guarda-roba, per a l’ús dels clients, amb tota garantía de seguretat.

Els nostres valors Més de 25 anys d’experiència treballant en la promoció del territori, del transport públic i de les activitats d’oci i turisme. El prestigi de la marca FGC a Catalunya, com a sinònim d’eficiència, eficàcia i excel·lència en la gestió dels seus negocis. El compromís dels nostres professionals amb l’objectiu d’obtenir els resultats més òptims per als nostres clients i per a nosaltres. La confiança en l’èxit de les col.laboracions entre sectors econòmics, socials i culturals, com a motor per a la promoció del territori i l’economia.

Un espai multifuncional al bell mig de Barcelona

L’estació Provença acull un volum de 35.000 viatgers diaris

www.espaiprovenca.cat


Plànol

L’estació Provença acull un volum de 35.000 viatgers diaris


Ubicaci贸

Proven莽a


Grup

FGC

www.espaiprovenca.cat

Espai Provença  

L'ESPAI PROVENÇA és un nou punt comercial ubicat en una de les estacions més cèntriques i amb més trànsit de viatgers de la xarxa de Ferroc...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you