Page 84

Per què creus que no et van donar oportunitats? Això encara m’ho pregunto jo també. Potser ha estat perquè a la meva posició, al Barça, tenen un jugador importantíssim com és l’Iker [Romero]. Tots els entrenadors que han anat passant durant aquests tres anys hi confiaven molt. El problema és que, com que hi confiaven tant, potser no confiaven en els altres. Jo diria que ha estat per això, per falta de confiança. Què deuen pensar ara que veuen que t’has convertit en la revelació, de moment, de la Lliga SabadellAtlantico ASOBAL? Doncs no ho sé… Jo estic content de com van les coses, i ara mateix el que pensin no va gaire amb mi. Estan fent una bona temporada i espero que les coses els continuïn anant bé. A qui li van perfecte és a tu. Jugador revelació, màxim golejador de l’equip, llançador dels penals, amb la confiança de l’entrenador… Sí, es podria dir que sóc un jugador important dintre de l’equip. No m’esperava ser el màxim golejador, però les coses m’han anat bé. Els entrenadors de mica en mica m’han anat tenint confiança i he aconseguit un lloc de pes a l’equip. De fet, amb el canvi de club ja era el que buscava. Buscava un lloc per tenir més responsabilitats i ser important, tant en atac com en defensa. En defensa també? Sí. Els últims anys semblava que en defensa no podia jugar, no sé per quina raó. Ara, però, he demostrat que ho puc fer i ser important.

Aquest any passat acabaves contracte. Tenint en compte, a més, la progressió i el talent que estàs demostrant, suposo que devies tenir unes quantes ofertes sobre la taula. Sí que n’hi havia, però ja no vaig voler mirar ofertes de fora perquè estic estudiant Farmàcia i volia centrar-me a acabar la carrera. D’altra banda, em van oferir l’opció de renovar per al Barça, que no era una mala opció. Però, com t’he dit, feia un temps que estava estancat i semblava que les coses no canviarien després de parlar amb l’entrenador. Aleshores, vaig pensar que la millor opció per no canviar gaire l’estil de vida que portava, tenint en compte a més que és un club que conec de dalt a baix, era venir a Granollers. I estàs més content que un gínjol. Doncs de moment sí. Fixa’t que m’ha servit perquè la gent em conegui. La gent, a banda dels que em seguien en categories inferiors, no em coneixia, i aquí tinc l’oportunitat de ser un jugador important en un club amb història. A banda de tu, han arribat a Granollers jugadors com ara Salva Puig o Ohlander, que han ajudat a fer un salt de qualitat. Veus l’equip amb opcions de tornar Granollers al lloc que va ocupar anys enrere? Ara mateix el Granollers no té el pressupost que tenen altres equips de la Lliga, ni molt menys. A l’handbol, com a quasi tots els esports, els que tenen més diners són els que tenen més números per guanyar títols. Tornar a guanyar lligues com aquell Granollers? No crec que sigui el nostre objectiu, estem en un altra lliga.

Et va sorprendre la convocatòria amb la selecció estatal? Sí, home, evidentment. Feia uns anys que no jugava gaire i, tot i que l’entrenador que m’ha convocat és temporal, ha estat una grata sorpresa. Sí que pensava que, si aquesta temporada em sortia bé i continuava treballant, de cara al futur podia tenir alguna opció, però mira, la cosa ha arribat abans. I en vas quedar content? Vaig intentar que em sortís el millor partit possible per aprofitar l’oportunitat. A vegades les coses no surten com vols o com imagines, però n’estic força content. Sóc conscient que era una convocatòria per veure gent jove i per veure qui pot rellevar el grup actual, que ja fa molt temps que competeix. 82 esforç

Amb el canvi de club buscava un lloc per tenir mes responsabilitats i ser important, tant en atac com en defensa

Esforç 24  

Sports Magazine

Esforç 24  

Sports Magazine

Advertisement