Page 55

FITXA PERSONAL: Nom: Gisela Pulido Pes: 59 kg. Alçada: 1,65m. Data de naixement: 14/01/1994 Lloc de naixement: Premià de Mar (Barcelona) Lloc de residència: Tarifa (Cadis) Temps practicant Kiteboarding: 6 anys

L’any 2004, i després de dos anys en el món del kitesurf, entren en joc els primers patrocinadors (Rip Curl) i obté els primers èxits professionals de renom: al maig es proclama campiona d’Europa Júnior sub-21; al juny obté la primera victòria en una etapa del mundial, a Istanbul; i al novembre es proclama campiona del món del circuit professional KPWT, amb només deu anys. Els èxits esportius no paren i l’any següent es proclama campiona del món KPWT, títol que repetirà el 2006, per tercer cop consecutiu, i aconsegueix despertar l’interès de la premsa internacional i nombrosos patrocinadors.

Amb només tretze anys, el febrer del 2007, es converteix en l’esportista més jove nominada als Laureus Sport World Awards, considerats els Oscar dels esports, en la categoria d’esports extrems. El novembre del mateix any, rep el Guinness com la campiona del món més jove de la història, després de quedar campiona del PKRA per primera vegada el mes de setembre, títol que repetirà el 2008. Al desembre de 2009, es proclama per sisena vegada consecutiva campiona del món. A més, durant el mateix any, crea la Gisela Pulido Pro Center, la seva nova escola de kiteboarding. ç e.

esforç 53

Esforç 24  

Sports Magazine

Esforç 24  

Sports Magazine

Advertisement