Page 1

INFOBLAD

No. 17 20/8 2009 Bindlevs Plads 7 8600 Silkeborg 89 70 53 00 denkreativeskole@silkeborg.dk

FORFATTERSPORET SOMMERCAMP 09


Info Velkommen til sæson 09/10

Den Kreative Skole vil hermed byde velkommen til alle tidligere som nye elever, der starter undervisning denne sensommer. Vi vil også beklage over for alle dem, som stadig kun har fået plads på skolens lange ventelister. Når du er tilmeldt Den Kreative Skole, får du automatisk besked, hvis der opstår dén ledige plads, som netop DU har brug for – og derfor er det vigtigt, at alle som vil stoppe indenfor en evt. prøveperiode hurtigst muligt sender en skriftlig udmeldelse, hvis eleven ønsker at stoppe, eller ikke vil udnytte den tildelte plads. Skolens trykte informationsblade til elever og forældre vil fra dette skoleår blive sendt direkte på mail. Vær opmærksom på, at der altid i disse informationsblade vil være oplysninger, som er relevante for dit barn eller jeres familie – så husk at læse dem, når de dukker op i mailbakken.

Brug www.denkreativeskole.dk

På Den Kreative Skole underviser vi musik, dans, teater, billedkunst og som noget helt nyt kan du også vælge at gå på forfatterspor. På hjemmesiden kan du finde alle de kommende arrangementer i den nye sæson og få dem skrevet ind i familiens kalender. Her kan du også finde alle vores undervisningstilbud, og online tilmeldingen er stadig åben, hvis der er tilbud som kan friste, og der er i øjeblikket ledig plads på nogle af holdene. På hjemmesiden finder du en oversigt over hold med ledig plads. Vi vil især gerne gøre opmærksom på de mange hold for især skolernes yngste klassetrin, hvor vi underviser på mange forskellige folkeskoler fordelt rundt i hele kommunen – klik dig ind på hjemmesiden og se, om der ikke er et hold med musik, dans, teater eller billedkunst på din eller din naboskole, som passer lige netop til jer.

F O R FAT T E R S P O R E T SOMMERCAMP 09 Skolekredsens Årsmøde torsdag d. 29. oktober kl. 19.30

Der er hvert år valg af forældre repræsentanter til Den Kreative Skoles bestyrelse. Dette valg finder sted i forbindelse med Skolekredsens Årsmøde. I dette skoleår lige Skolekredsens Årsmøde i forbindelse med Spil Dansk Dagen torsdag d. 29. oktober. Arrangementet finder sted i Gjern Kultur- og Idræts Center. Arrangementet starter kl. 19.00, og der vil være skolekredsmøde fra kl. 19.30 – 20.00. Du kan finde yderligere oplysninger om skolens bestyrelse og skolekredsen på skoens hjemmeside. Vi opfordrer alle til her at tage del i debatten om skolen og dens mulig heder.

Den Kreative Skole


Info Silkeborg: Årets Musikskole Kommune 2009

Fernisering mandag d. 7. september kl. 16.30 På Den Kreative Skole er vi meget stolte af, at Silkeborg Kommune er blevet kåret af Damusa til Årets Musikskole Kommune 2009. Selve prisen består af to skulpturer af keramiker: Gert Baarstrøm. Skulpturerne vil blive stillet op i Atrium, og vil blive ferniseret den dag vi starter vores holdundervisning. Alle er velkomne til at deltage i ferniseringen og dermed være med til at fejre at Silkeborg er Årets Musikskole Kommune i 2009. Velkommen til Fernisering mandag d. 7. september kl. 16.30 i Atium. Der vil være velkomst ved fm. for Kultur- og Fritidsudvalget Jørn Rye Rasmussen samt mulighed for at møde kunstneren Gert Baarstrøm.

Beredskab ved influenza A

På Den Kreative Skole er vi tæt sammen med mange elever hver dag, og vil derfor bede jer forældre om at indskærpe overfor jeres børn, at man altid møder til undervisning med nyvaskede hænder – og det er ikke nok at have vasket dem hjemmefra… Lærerne vil starte hver undervisningslektion med at spørge, om eleven har vasket hænder umiddelbart inden lektionen starter, dette gælder også for holdundervisning! Hvis ikke dette er tilfældet vil eleven blive bedt om at gå ud at vaske hænderne – så for at undgå, at eleven mister undervisningstid, er det en god idé, at I snakker om dette derhjemme, så alle elever hurtigt får nye gode vaner. Lærerne vil desuden sørge for, at der findes papirlommetørklæder i undervisningslokalet, hvis der skal hostes eller nyses, men det er naturligvis en god vane, hvis eleven selv har papirlommetørklæde med. I lokalerne vil der desuden være sprit til evt. at rengøre instrumenterne. Under alle omstændigheder: hold eleven hjemme, hvis eleven ikke er helt rask!

F O R FAT T E R S P O R E T SOMMERCAMP 09 Danseklubben: nyt fredags tilbud

Fra holdstart fredag d. 11. september starter et nyt tiltag: Danseklubben i Multisalen på Bindslevs Plads 7. Alle danse elever fra 4. klasse og opefter er velkomne til at komme at træne/danse med hinanden. I kan inspirere hinanden til nye koreografier, spændende dansefortællinger og hvad I nu kan finde på. Der er ikke en lærer tilstede, men nogle af de erfarne danse elever vil oftest være der til at hjælpe på vej. Du skal være medlem af Den Kreative Skoles elevforening: Kreaklubben for at kunne benytte dig af dette tilbud. Der er åbnet i Danseklubben hver fredag fra kl. 15.00 – 17.30, bortset fra de dage, hvor salen er i brug til andre formål. Dette meddeles ved opslag ugen inden samt på vores hjemmeside. Velkommen til og danse fornøjelse!

Den Kreative Skole


Info

Den Kreative Skole

Infoblad 17  
Infoblad 17  

Infoblad nr.17 for Den Kreative Skole

Advertisement