Page 1

Núria Juan, Ivan López , Abril Llabrés, Carla Vilalta i Bernat Vilarrasa Llengua Catalana 2n ESO B

INFORME El dia 3 de febrer va ser trobat el cos sense vida del cantant P. Shark. El cos mostrava un tret de pistola a la part superior esquerra del tors, sense cap senyal de violència, la qual cosa indica que Shark no va oposar resistència. L’autòpsia practicada el dia 5 de febrer confirma que la causa de la mort va ser un tret de bala al ventricle esquerre del cor. Es calcula que l’hora de la mort va ser entre les 21.40 i les 21.50 hores. L’únic acusat del crim és Thomas Farrow, antic membre de l’anterior grup musical de la víctima. El dia 3 de febrer, Farrow va arribar a l’hotel Bel-Air de Los Angeles a les 22.00 h. de la nit. Segons explica, l’ex membre del grup, es va trobar P. Shark mort a la seva habitació, amb una pistola a terra. En un acte reflex, va agafar la pistola i, just en aquell moment, va entrar un cambrer per la porta. Farrow, en veure el cambrer, va sortir de l’habitació corrents sense saber què fer. Pel que fa a testimonis que mantenien algun tipus relació amb la víctima, s’interroguen els següents:

de

Selena Deen és l’esposa del senyor P. Shark, la víctima. La nit del crim va sortir a sopar amb la seva amiga Shopie Cliton. Va marxar se l’hotel a les 20.00 h. i va arribar al restaurants xinès Sushi Katsu-Ya al voltant de les 21.30 h., una hora i mitja després. Les dues amigues van acabar de sopar entre les 23.15 i les 23.30 h. Shark i Selena estaven passant per una crisi de parella. En cas que ell l’hagués abandonat, l’hauria deixat sense res. Natham Bloom és el representant de la víctima. A les 21.00 va sortir de l’hotel Sheraton, per anar al concert de Jovani,un altre dels seus clients, que actuava a les 21.30 h. Tot i haver sortit mitja hora abans amb cotxe, va arribar tard al concert. Segons algunes fonts, Shark volia canviar de representant, però Bloom ho nega. Es diu que podria ser que Selena i Natham tinguessin una relació íntima; ell també ho nega. Bloom, després de la mort de Shark, en seguirà gestionant els drets. Allan Leonard era un dels fans número 1 del cantant. Segons diu, el dia 3 de febrer, a les 21.00 h., estava passejant per la ciutat, pels voltants de l’hotel Bel-Air, on van succeir el fets. En principi Allan no va entrar a l’hotel entre les 21.00 i les 22.00 h. Cal destacar que Leonard


seguia Shark a tot arreu on anava al incongruentment, afirma que no coneixia persona.

cantant, però, la víctima en

Harry Abbot és el cambrer de l’hotel Bel-Air. És un dels pocs testimonis. Era present a l’habitació i va veure el suposat culpable. Segons el testimoni, Farrow no feia cara d’espantat; en veure’l, només va deixar anar la pistola i va marxar corrents. Ell, ràpidament, va baixar a recepció a avisar sobre la mort del cantant.


Ruben Guardia, Laia Homs, Núria Parés, Albert Prat i Ferran Rovira Llengua Catalana 2n ESO B

Informe Segons l’informe del forense, el cantant P. Shark va rebre un tret de bala al ventricle esquerre del cor el dia 3 de febrer, entre les 21. 40 i les 21. 50 hores.

A banda de l’acusat Thomas Farrow, la policia ha interrogat quatre persones més: En primer lloc, Selena Deen, l’esposa de la víctima. El dia de la mort del seu home, segons diu, era a sopar amb una amiga seva. No sabem a quina hora va marxar de l’hotel ni quan va arribar-hi. També ens ha dit que s’havien pensat divorciar. Mostra molts dubtes durant la conversa. En segon lloc, Nathan Bloom, representant de la víctima. Segons ens ha informat, va anar a un concert i va marxar de l’hotel a les 21.00 h. No se sap, però, si va arribar-hi puntual. Ens ha dit que P.Shark volia canviar de mànager, però que ell seguirà gestionant els drets del cantant. No mantenia cap relació íntima amb Selena Deen. En tercer lloc, Allan Leonard, president del club de fans. Segons ens ha dit, l’hora de l’homicidi estava passejant per la ciutat. Més tard, però, es contradiu i afirma que estava esperant el cantant a la porta de l’hotel. No se sap segur si va entrar-hi. Alguna vegada l’han detingut. Cada vegada es posa més nerviós per les preguntes. En quart lloc, Harry Abbot, cambrer de l’hotel. Ens ha explicat que quan va entrar a l’habitació es va trobar a P. Shark mort i Thomas Farrow amb una pistola entre les mans. Ha dit que mai havia vist el jove de la pistola. En comptes de trucar a la policia o a l’ambulància, va anar a explicar-ho a recepció. Finalment, Thomas Farrow, l’acusat, membre de l’anterior grup musical de la víctima. Segons informa, quan va entrar a l’habitació del cantant, es va trobar una pistola a terra i la va agafar per mirar-la, va entrar el cambrer i, en veure’l, sense saber què fer, va marxar corrents. No se sap si va agafar la pistola només per mirar-la.

Informe  

text expositiu, informe

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you