Page 1

Jenny Caicedo, Sergi Barnera, Berta Franquesa, Elagi Josep i Kevin Becerra 2 ESO B Curs 2012-2013

Anàlisi de dades Filmació: Filmació gravada entre les 20.12 i les 20.13 hores del dia 3 de febrer, al pàrquing de l’hotel de Bel-Air. S’hi observa la conversa entre el difunt cantant Peter Shark i el seu representant, Nathan Bloom. A la gravació es pot observar com el mànager li retreu alguna cosa al cantant, el qual desvia la mirada i no li fa cas. Al final de la gravació, es veu com Shark intenta marxar, però Nathan li impedeix el pas. El cantant dóna una empenta al seu representant i se’n va. Podem arribar a la conclusió que la seva relació no era gaire fluida i que hi havia molta tensió entre tots dos.

Conversa telefònica: La conversa entre Peter Shark i Thomas Farrow va ser enregistrada a les 16.15 hores del dia 2 de febrer. Es pot observar molt bona relació entre els dos interlocutors, com si fossin amics de la infància. Durant tota la conversa es respecten el torn de paraula, i la parla és moderada, sense cap augment del to de veu. Parlen amb un vocabulari molt col·loquial.


Jenny Caicedo, Sergi Barnera, Berta Franquesa, Elagi Josep i Kevin Becerra 2 ESO B Curs 2012-2013

Podem arribar a suposar que la denúncia que Thomas ha interposat contra Shark possiblement és una estafa per aconseguir diners il·legalment, perquè resulta estrany que tinguin tan bona relació després que un hagi deixat el grup i hagi interposat una denúncia per plagi contra l’altre.

anàlisi de dades  

anàlisi de dades

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you