Page 1

BON DIA Relaciona’t i creix Setmana del 18 al 22 de novembre

Dilluns, dia 18

Avui iniciem una setmana què et volem fer reflexionar sobre com i de quina manera tractem la Terra. En aquest espai que és casa teva, meva, vostra, nostra .... cadascú de nosaltres hi té el seu lloc, el seu espai. En aquest ecosistema que és la Terra hi habiten éssers vegetals, animals i humans que intercanvien energia, emocions, pensaments; però com ho podem fer per viure-hi tots en concòrdia? En silenci pensa què pots fer per millorar la convivència dels diferents éssers que poblen el nostre planeta.

Dimarts, dia 19

Escolta el petit conte que avui et llegiran.

Després de la seva lectura reflexiona: quin futur podríem dissenyar conjuntament,

perquè no sempre haguem d’anar recomponent les coses? En silenci escolta aquesta frase i pensa què pots fer tu perquè les papallones vinguin al teu jardí.

Dimecres, dia 20

El secret no és córrer darrere les papallones ... és cuidar el jardí perquè elles vinguin cap a tu. Mario Quintana

Dijous, dia 21

Al llarg dels temps els humans han trobat maneres molt diferents de construir els seu camins. Tant els camins personals com els que ens permeten desplaçar-nos d’un lloc a l’altre. Obrir camins comporta sempre la modificació del paisatge de l’entorn. Mira les dues imatges, i en silenci pensa en quin pot ser el millor.

Divendres, dia 22 Escolta aquesta cançó que va realitzar el grup de rock Mago de Oz en el moment en què va passar el desastre petrolier del “Prestige” a la costa gallega. Un error humà va provocar el vessament de més 77000 mil tones de fuel al mar provocant un gran desastre ecològic del qual encara en paguem les conseqüències. http://www.youtube.com/watch?v=sy9nt1wvQrM

Setmana 10  
Setmana 10