Page 1

BON DIA Relaciona’t i creix Setmana del 8 al 10 de gener Després d’uns dies de merescut descans i de celebracions, tornem a la vida quotidiana i al nostre Bon Dia. Aquesta setmana la dedicarem als bons propòsits per aquest nou any que comença. Et desitgem molta felicitat per aquest any 2014 acabat d’estrenar.

Dimecres, dia 8 Dimecres, dia 8 Abans de començar el nou trimestre, et proposem que t’asseguis bé, amb els peus a terra i amb l’esquena recta. Respira profundament. Després escolta la música que et proposem, interpretada per nens i adults de diferents parts del món. Pensa en les coses boniques que has viscut aquests darrers dies, i en totes les possibilitats que se t’obren en aquest any que tot just comença.

http://www.youtube.com/watch?v=ddLd0QRf7Vg

Dijous, dia 9

Observa la imatge que et presentem. Després, tanca els ulls i, en silenci, visualitza les oportunitats que pot portar-te el nou any. Creus que és important fer-se bons propòsits?

Divendres, dia 10 Acabarem aquesta setmana escoltant la història que et llegiran, sobre la idea d’aprofitar les oportunitats que t’ofereix cada dia. Pensa com trauràs profit del dia d’avui, i del cap de setmana que tot just comença.


EL VALOR DEL TEMPS Imagina't que existeix un banc, que cada matí abona en el teu compte la quantitat de 86.400 €. Aquest estrany banc, tanmateix, no acumula el teu saldo d'un dia per l'altre: cada nit esborra del teu compte el saldo que no has gastat. Què faries? ... M’imagino que utilitzaries cada dia tots els diners, i que no deixaries al banc la quantitat que no has gastat, oi? Doncs bé: cadascú de nosaltres tenim aquest banc ... El seu nom és Temps. Cada matí, aquest banc abona en el teu compte personal 86.400 segons. Cada nit aquest banc esborra del teu compte i dóna com perduda qualsevol quantitat d'aquest saldo que no hagis invertit en alguna cosa profitosa. Aquest banc no arrossega saldos d'un dia a un altre. Cada dia t'obre un nou compte. Cada nit elimina els saldos del dia abans. Si no fas servir el teu saldo durant el dia, tu ets el que perds. No pots fer marxa enrere. No hi ha càrrecs a compte de l'ingrés de matí: has de viure el present amb el saldo d'avui. Com vols invertir el teu temps? El rellotge no para... Anònim

Setmana16  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you