Page 1

ENTREVISTA AMB MONTSE CABALLERIA

Avui entrevistarem a la Montse Caballeria. És professora de primària, al col·legi Escorial de Vic. Actualment també és la Cap d’estudis de primària. És una professora molt amable i simpàtica i és la nostra professora. Tot seguit li farem unes preguntes.

Quan vas pensar fer de professora? Et ve de família? Als 17 o 18 anys perquè feia uns anys que a l’estiu feia classes de reforç a uns nens petits i com que m’agradava vaig pensar fer de mestra. La meva mare i la meva tieta feien de professores. Quants anys vas haver d’estudiar? A on? Vaig haver d’estudiar 3 anys a la universitat de Vic. Però abans vaig haver d’estudiar 3 anys de BUP i un any de COU. Quants anys tenies quan vas començar a fer de professora? Ho vas fer de seguida que vas acabar la carrera, o abans vas treballar d’alguna altra cosa? Tenia 21 anys. De seguida que vaig acabar la carrera, és a dir vaig acabar la carrera el juny del 1986 i vaig començar a treballar a l’Escorial aquell mateix setembre. T’agradaria fer de professora d’ESO i/o Batxillerat? Per què? No gaire. Perquè m’agraden més els nens de primària, però potser si ho provés m’agradaria.


Estàs orgullosa del teu treball? T’agradaria canviar-lo? M’agrada molt i estic molt contenta amb els meus alumnes. No m’agradaria canviar-lo. T’afecta la crisi? Com? Si. Fa 3 anys que ens han baixat el sou, ens han tret una part de la paga de l’estiu i de la paga del Nadal. T’agradaria fer de directora de tota l’escola? No m’agradaria gaire. Perquè m’agrada més la feina de cap d’estudis.

Si un alumne/a et digués que vol ser professor/a, quin consell li donaries? Que estudiï molt, que tingui molta paciència i sobretot molta il·lusió per la feina i que li agradin els nens. Quan eres petita, estudiaves aquí a l’Escorial? No. Vaig estudiar a l’Escola Sagrat Cor de Torelló, a l’Escola Vedruna de Manlleu i després a l’institut de Torelló. Què és el que més t’agrada de l’escola? Les assignatures que més m’agraden fer són llengua, també havia fet socials, i també m’agradava, durant molts anys he estat tutora de 6è i m’agradava molt. Ara que sóc cap d’estudis trobo a faltar la tutoria. Trobo que l’edifici de l’hortolà és molt bonic amb uns finestrals molt alegres, però també són molt bonics els claustres i la part antiga de l’escola. Moltes gràcies per haver respost totes les preguntes, has sigut molt amable. Esperem que us hagi agradat, i que hagueu aprés molt sobre la Montse i la seva feina. Si voleu més informació sobre l’Escorial podeu consultar-ho a: www.escorialvic.cat i en aquest enllaç i han més fotos: http://www.escorialvic.cat/fotos.php


ENTREVISTA  

Document educatiu

ENTREVISTA  

Document educatiu

Advertisement