Page 1

ADVENT NADAL! Relaciona’t i creix amb el TRASCENDENT

Dilluns, dia 23

Comencem la quarta setmana d’Advent. I ens estem preparant per la festa de Nadal en la que els cristians fem memòria de la vinguda de Jesús, el Fill de Déu, al nostre món per viure entre nosaltres. Avui ens preparem per la gran diada: fem el pessebre, engalanem l’arbre, preparem el tió,... Us convidem a què, enmig de tant tragí, feu uns moments de silenci i escoltem aquesta música que ja ens porta a Nadal.

http://www.youtube.com/watch?v=qKoX01170l0&list=RDqKoX01170l0

Dimarts, dia 24, vigilia de Nadal

Avui, vigília de Nadal, us convidem a llegir l’entranyable poema de Joan-Salvat Papasseit.

Sento el fred de la nit i la simbomba fosca així el grup d’homes que ara passa cantant. Sento el carro dels apis que l’empedrat recolza i els altres que l’avencen tots d’adreça al mercat. Els de casa a la cuina prop del braser que crema amb el gas tot encès han enllestit el gall. Ara esguardo la lluna que m’apar lluna plena i ells recullen les plomes i ja enyoren demà. Demà posats a taula oblidarem els pobres –i tan pobres com som– Jesús ja serà nat. Ens mirarà un moment a l’hora de les postres i després de mirar-nos arrencarà a plorar. El text bíblic d’avui fa referència a la vinguda de Jesús: la festa de Nadal que avui celebrem. Jesús és la Paraula de Déu que es fa VIDA entre nosaltres. Ens ho recorda poèticament l’evangelista Joan. Interioritzem el seu significat.

Dimecres, dia 25, Nadal

Dimarts dia 25, NADAL

Al principi existia el qui és la Paraula , i la Paraula era Déu . En ell hi havia la vida, i la vida era la llum dels homes. La llum resplendeix en la foscor, i la foscor no ha pogut ofegar-la. El qui és la Paraula s'ha fet home i ha habitat entre nosaltres, i hem contemplat la seva glòria, glòria que ha rebut com a Fill únic del Pare, ple de gràcia i de veritat. Del pròleg de l’evangeli de Joan

Adventsetmana4  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you