Page 1

ADVENT! 1a setmana Relaciona’t i creix amb els companys Avui comencem l’Advent, el temps que ens prepara per celebrar plenament el Nadal. Aquesta setmana et proposem viure’l tenint com a rerefons el créixer sabent relacionar-te bé amb els amics, amb els companys, amb la colla. Cada setmana t'oferim també una lectura bíblica que il·lumini l’objectiu. Serà també una bona ocasió per conèixer la riquesa que contenen molts dels textos bíblics. Desitgem que t’ajudi a relacionar-te i créixer.

Dilluns, dia 2

Bon dia. Ahir va començar el temps litúrgic de l’Advent, el temps que ens prepara per viure amb sentit la festa de Nadal. És important que ens adonem que en aquestes dates dediquem molt de temps a relacionar-nos: ens felicitem amb els amics, fem celebracions familiars, ens retrobem amb persones que viuen lluny.... L’advent doncs, ens ha d’ajudar a créixer. Des del Bon dia dedicarem cada setmana d’Advent a cultivar una de les facetes d’aquesta relació. Aquesta setmana, millorarem en les nostres relacions amb els companys. En silenci, escolta la frase que llegirem.

“Les petjades de les persones que vam caminar juntes mai no s’esborren”. Proverbi africà

Dimarts, dia 3 Avui escolta aquest text que et llegirà el professor. És un text molt antic, extret de l’Antic Testament, que destaca els valors de l’amistat.

Dimecres, dia 4 Avui observa aquesta imatge. Porta un missatge molt profund sobre el sentit de la col·lectivitat, de sentir-nos part d’un tot amb els altres. T’has sentit així alguna vegada?

Per acabar la semana, avui escoltarem una cançó que va fer molta fortuna en els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. Tot i que les imatges són una mica infantils, ens permetran preparar-nos per al Nadal juntament amb els nostres companys.

Dijous, dia 5

http://www.youtube.com/watch?v=rAqRe2CszVQ

Avui no hi ha classe. En aquest cap de setmana llarg celebrem les festes de Sant Nicolau i de la Immaculada, que tradicionalment marquen l’inici de la celebració de Nadal. Gaudeix d’aquests dies, reposa, i recorda’t d’anar establint els ponts per a unes festes plenes de sentit.

Divendres, dia 6

1a setmana d'advent  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you