__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

1

Erik Ruiz 4t A


Benvinguts nens i nenes de l’escola! Apareix per fi, el nou número de la revista de l’escola Pau Boada! Podreu trobar un munt de coses: entrevistes,

,

notícies de les novetats,, entreteniments i sobretot, els finalistes dels concursos de la portada i de la biblioteca!

Però primerament, cal felicitar als alumnes de 4t, 5è i 6è que han elaborat la revista!

Fotografia del dia que vam fer la sortida al diari 3 de vuit

Felicitats periodistes!

2


Què passa amb l’embaràs de l’Elena Morales?

Pàg.4

La nena que ve de la Índia

Pàg.5

Anunci: La biblioteca Pau Boada

Pàg.6

Descobrim els secrets de l’Anna

Pàg.7

La història d’en Joan Manel

Pàg.8

Anunci: L’escola fa 40 anys

Pàg.9

L’emocionant sortida dels nens del cicle infantil

Pàg.10

Sortida mitjans 1r,2n,3r i 4t

Pàg.11

Anunci: La representació dels pastorets

Pàg.12

L’excursió a les coves prehistòriques cancel·lada

Pàg.13

Per què el Gerard Boira ha vingut al Pau Boada?

Pàg.14

Anunci: Ajuda als nens

Pàg.15

Entreteniments

Pàg.16

Finalistes dels concurs de la portada

Pàg.18

Finalistes del concurs de la biblioteca

Pàg.20

Contraportada

Pàg.21

3


Entrevista Què passa amb l’ embaràs de la Elena Morales? L’ Elena Morales fa 7 mesos que estava embarassada i fa 13 anys que treballa en la escola Pau Boada . Par això ara li farem una entrevista.

       

Quants anys fa que treballes a l’escola Pau Boada? Fa uns 13 anys i mg. Quants anys fa que treballes de mestra? També uns 13 anys i mig Quants mesos fa que estàs embassada? Ara estic de 7 mesos i mig. Estàs casada? Per què? Sí, que estic casada .Perquè em vaig enamorar d’un noi. Després de tenir el fill/a seguiràs fent E.F a l’escola Pau Boada? És clar que sí. Saps si es nen o nena ? És un nen. Com es diu el teu novio / marit? Es diu Carlos. Ja t’has pensat el nom del teu fill o filla? Segurament es dirà Leo. Creus que és difícil treballar i ser mare al mateix moment? No. Només que tindré més feina.

Escit per: Izan, Yadira, Abdelilah, Ibtisam.

4


Entrevista

La nena que ve de la Índia L’alumne que es diu Mehak i té 11 anys viu a Vilafranca del Penedès i recentment vivia a la Índia.          

Ens permets fer-te una entrevista si us plau? D’acord. On vius ara? Vic a Vilafranca del Penedès. Quants anys tens? Tinc 11 anys. On vas néixer? Vaig néixer a Valencia. Perquè vas vindre a Vilafranca del Penedès? Per problemes familiars. Quants i quins idiomes parles? Tres, quatre o cinc. Quants germans tens? Només tinc un germà. A quin país tens ganes d’anar a viure quan siguis gran? Doncs m’agradaria anar a New York. Quina curiositat tens ganes de conèixer de Catalunya? No sé...cap. Explica’ns alguna cosa típica de la Índia: Que es menja amb les mans.

Escit per: Omar Rachidi, Pol Machuca Gonzalvo, Blanca Garcia Ferrer i Basma El Bachiri Amraoi.

5


6


Entrevista

Descobrim els secrets de l’ Anna, la monitora del menjador. L’Anna Parés és una monitora del menjador de l’escola Pau Boada i té 48 anys. Avui li farem una entrevista perquè ens agrada molt com treballa i perquè ens interessa molt com ha aconseguit el seu ofici.           

On vius? Vic a Vilafranca del Penedès. Tens fills? Sí tinc fills. Tens germans o germanes? Sí tinc germans i germanes. T’agraden els animals? Sí m’encanten els animals. On has nascut? Vaig néixer a un poble a prop de Vilafranca. Has treballat en una altra escola? No vaig treballar en una altra escola. Sempre al Pau Boada. Has treballat al menjador o has treballat en uns altres oficis? Només he treballat al menjador. Quants anys fa que treballes al menjador? Fa 27 anys que treballo al menjador. T’ha costat molt ser monitora del menjador? No m’ha costat molt treballar com monitora del menjador. D’on et va sorgir l’idea de treballar al menjador? Em van cridar, em va agradar i vaig seguir anant-hi. Quants anys vols continuar sent monitora del menjador? No ho sé... fins que em cansi.

19/10/2018

Escit per: Sergio Herrera, Mohamed Oufli, Nedae Dniguer i Yaiza Sanchez.

7


Entrevista

LA HISTÒRIA D’EN JOAN MANEL El mestre Joan Manel de l´escola Pau Boada viu ha San Perdre de Ribes i té 38 anys .Fa de mestre de 5èA. Hem triat en Joan Manel perquè volem saber coses d’ell. Volem saber perquè ha volgut ser mestre.

           

On vius? Visc Sant Pere de Ribes. Tens fills? No tinc fills. Quants anys tens? Tinc 38 anys. T´agrada ser mestre? Sí. Perquè has volgut ser mestre? He volgut ser mestre perquè m’agraden els nens, m’agrada explicar,... Què has volgut ser abans de ser mestre? Escriptor, dibuixant, artista, etc. Quants anys portes a l´escola? Porto a l´escola 9 anys. Si tu fossis el director de l´escola que faries amb l´escola? Posar els mestres més contents. T´agrada l´escola? Si que m’agrada l´escola. Quants idiomes has après? He après 3 idiomes el català, el castellà, i l’anglès. En quants concurs has sortit de la televisió? En els concursos he sortit a 4. Tens cotxe? Sí que tinc cotxe.

19/10/2018

Escrit per: Sergio Herrera, Mohamed Oufli, Nedae Dniguer i Yaiza Sanchez

8


.

9


Notícia

L’EXCURSIÓ A LES COVES PREHISTÒRIQUES CANCEL·LADA L’excursió dels nens de 5è i 6è de l’escola Pau Boada queda cancel·lada per fortes pluges.

Aquesta és una de les coves prehistòriques de l’Espluga de francolí.

En primer lloc els alumnes de 5è i 6è de l’escola Pau Boada, volien anar a les coves prehistòriques de l’Espluga de Francolí, per treballar la part prehistòrica de medi més a fons. Perquè els agradaria saber moltes més coses de la prehistòria. Volien anar-hi el 19 d’octubre del 2018 però es van adonar que estava plovent i no hi poden anar. A continuació, van trucar a la gent que programava l'excursió i els van dir que no podien anar-hi perquè estava plovent molt. Més tard els van informar de que podrien anar a les coves prehistòriques, el 14 de desembre del 2018.

Mohamed Oufli, Sergio Herrera, Yaiza Sánchez i Nedae Dniguer.

10


Notícia

ANEM A LA GRANJA !!!!! Els nens i nenes de 1r, 2n, 3r i 4t han fet una sortida a la granja de Can Gel.

Els alumnes de 1r i 2n li donen el biberó a els vedells

Els alumnes de 1r,2n,3r i 4t se’n van anar a la granja Can Gel perquè tenien interès d’aprendre coses sobre les vaques i les granges. El dia que van fer la sortida els alumnes de 2r i 2n va ser el dia 9 de novembre de 2018 i els alumnes de 4t i 3r van anar-hi el dia 16 de novembre de 2018. Van donar el biberó als vedells , van acariciar vedells i vaques, els van donar palla per menjar però també tenien pinso. Van anar amb autocar al maresme. Pol Machuca, Omar Rachidi, Blanca garcia i Basma EL- Bachiri.

11


12


Notícia

PER QUÈ EL GERARD BOIRA I LA MARTA GISBERT HAN VINGUT A L’ESCOLA? Em fet unes preguntes al Gerard Boira i la Marta Gisbert el dimecres 14 de novembre. Voleu saber el que han dit?

El Gerard Boira mestre d’ E.F i la Marta Gisbert mestra d’anglès

Avui parlarem de la Marta i del Gerard .Voleu saber perquè han vingut a l’escola Pau Boada? Perquè el Gerard i la Marta estaven en una llista per ser mestres i els van escollir . Va arribar el Gerard a l’escola el 17 d’Octubre del 2018 i la Marta va arribar l’ 1 de setembre del 2018. El Gerard ja coneixia aquesta escola i li havien parlat bé dels mestres i dels alumnes. El Gerard treballava al Decathlon i després al Mas Perera i la Marta a l'escola Charlie Rivel. Abdelilah, Yadira, Ibtisam i Izan

13


Notícia

L’EMOCIONANT SORTIDA DEL CICLE D’INFANTIL Els nens de cicle infantil van anar a Cal Mata a la casa de colònies per celebrar la castanyada.

A la casa de colònies van fer una activitat “el joc del paracaigudes” i s’ho van passar molt bé.

En primer lloc els nens del cicle d’infantil van anar el dia 29 d'octubre a Cal Mata, a la casa de colònies de Saifores. Van arribar en autobús més tard del compte. El dia de la castanyada els nens del cicle d’infantil van fer moltes coses: van buscar bolets, van menjar castanyes, van jugar amb el paracaigudes, etc. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 s’ho van passar molt bé! Kawtar Otmani,Ione Leon ,Alejandro Martinez , Sabir El Hamraoui i Ismael Ait

14


15


ENTRETENIMENTS

16


TIRA CÃ’MICA:

SAPS SORTIR DEL LABERINT?

17


FINALISTES DEL CONCURS DE LA REVISTA!

ENHORABONA!

18

Hector Ruiz 1r A

Rachel 1r B

Unai Luque 2n A

Jose Luis 2n B


Miguel 3r A

Sara Casanelles 3r C

Enrique Cañete 3rB

Kadija Oufli 5è A

Luna Hernández 5 B

Mohamed Oufli 6e

19


DURANT EL PRIMER TRIMESTRE, A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA, HEM FET TRES

CONCURSOS SOBRE LLIBRES QUE TENIM RECOMANATS.

Han participats molts alumnes i els guanyadors han aconseguit una

medalla! Alguns dels participants les han aconseguit totes i estan més a prop de tenir tota la col·lecció.

DOAE TAOUFIK ALBA HERNÁNDEZ MARIAM AIT KHARDI ZOULFA EL AISSAOUY NAJWA LAKBAICHI

IRENE PEREA AURORA GIAMBRONE KHADIJA BARAKAH SABRIN IRMAKI OMAR EL MOUKALLIF

MARIO GONZÁLEZ 20

CAROLIN MICHELLE POLANCO DAVID CEDRAN ARIADNA ALSINA HAYAT AHIZOUNE


GRÀCIES PER HAVER XAFARDEJAT, LLEGIT, OBSERVAT, REFLEXIONAT, JUGAT i INFORMAT D’ALGUNES DE LES COSES QUE ES FAN A L’ESCOLA!

Bones vacances! Ens veiem el trimestre vinent! 21

Profile for Escola Pau Boada

Revista Escolar 1r Trimestre 2018-2019  

Revista feta pels alumnes.

Revista Escolar 1r Trimestre 2018-2019  

Revista feta pels alumnes.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded