Page 1

0

EL PÀMPOL

ANY 11. Nº 33 23/06/17

Ha arribat l’estiu, i les vacances!

TANT SI ANEU A LA PLATJA COM A LA MUNTANYA, SI US QUEDEU A CASA O SORTIU FORA, ALLÀ ON SIGEU, QUE PASSEU UN MOLT BON ESTIU i FINS AL CURS VINENT QUE COMENÇAREM AMB MOLTES GANES I IL·LUSIÓ.

Nº 33

REVISTA DE L’ESCOLA PAU BOADA 0

TERCER TRIMESTRE | CURS 2016 - 2017


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

Contingut EDITORIAL...................................................................................................................................... 2 ENGLISH ......................................................................................................................................... 3 PETITS ............................................................................................................................................ 5 MITJANS ........................................................................................................................................ 8 SORTIDA AL PARC D’AVENTURA JALPI ...................................................................................... 8 CIDARELLA al CAL BOLET ........................................................................................................... 9 JORNADES ESPORTIVES ........................................................................................................... 10 GRANS ......................................................................................................................................... 11 FINAL DE CURS A CINQUÈ ....................................................................................................... 11 COOPERATIVA COOP ENTRE TOTS .......................................................................................... 12 AMPA........................................................................................................................................... 14

1


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

EDITORIAL Ha arribat el moment, la calor intensa ens fa costat i el curs hem acabat. El final de curs ha estat farcit d’actes, d’activitats de diversa tipologia, la cloenda de l’hora del conte, concerts, musicals i cantànies, jornades esportives, la festa final de curs, la representació del projecte d’arts escèniques, les excursions, remullades, activitats aquàtiques, la venda de productes del projecte d’Emprenedoria, xerrades diverses, la gravació del Mannequin Challenge… La participació en el Certamen de Lectura en Veu Alta arribant molt enllà per segon any consecutiu ens fa sentir contents del treball realitzat, així com els bons resultats en les proves Cangur de matemàtiques i en les Competències Bàsiques de sisè. Tot plegat és reflex que quan es treballa a gust les coses surten bé, la fórmula de compaginar el treball i l’esforç diari amb algunes activitats més lúdiques, especialment les darreres setmanes de curs, genera la motivació i la il·lusió necessàries per anar avançant en tots els aspectes, com a persones i a nivell acadèmic, tant mestres com alumnat anem creixent i aprenent col·lectivament. El comiat de l’alumnat de sisè ha representat un any més el pas del temps, un altra generació d’alumnes deixa l’escola per anar a l’institut, on seguiran omplint les seves motxilles de coneixements, aprenentatges i vivències. Però s’enduen un bon regal, un regal d’aquells que no porta llaç, que no es gasta, i que el pots portar arreu… L’escència del Pau Boada. Agrair a l’AMPA l’organització de la festa de la multiculturalitat, farcida d’activitats d’origen divers i molt riques totes elles cultural i culinàriament parlant. També l’organització de la festa de final de curs amb tallers, concerts i exhibicions molt atractives. Què dir de la darrera vegada que les famílies rentem l’equipació d’educació física o la bata, l’últim dia que preparem la carmanyola amb l’esmorzar o el darrer vespre que ens posem a fer els deures amb es nostres fills i filles? Sentim per una banda les ganes de trencar ritmes i horaris i engegar les llargues vacances d’estiu. Aquesta sensació, ben segur es combina amb la idea de pensar que vénen molts dies sense anar a l’escola, sense tenir obligacions i amb molt de temps lliure per gaudir de la família i de les amistats. Només resta desitjar al nostre alumnat, a les seves famílies, al professorat i a tot el personal de l’escola un bon i ben merescut descans estival.

2


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

ENGLISH Aquest final de curs vam ballar GREESE

3


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

English prepositions for kids

https://www.youtube.com/watch?v=QYerFOnPxu8

4


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

PETITS

P3

AQUEST CURS 2016-2017 HEM GAUDIT I APRÉS FORÇA. BON ESTIU I AGAFEU FORCES PEL NOU CURS!!!

5


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

P4A

P4B

6


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

P5A

P5B

7


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

MITJANS SORTIDA AL PARC D’AVENTURA JALPI Els alumnes de 1r, 2n i 3r han fet l’excursió de final de curs a un parc d’aventura al mig de la natura. Durant tot el matí els nens i nenes van poder fer el mico penjant-se i escalant per uns circuits muntats pels arbres. Van aprendre a utilitzar els mosquetons i els arnesos, per tal que tots i cada un dels moviments que fessin estiguessin assegurats i així poder evitar caigudes. En el parc hi ha sis circuits, els quals són de diferent dificultat, en funció de l’edat dels nens i nenes. Quan va arribar l’hora de dinar ens vam desplaçar a una zona habilitada per fer picnic que hi ha a dins de les mateixes instal·lacions del parc. I per acabar aquesta jornada esgotadora i pair el dinar, vam anar a fer una petita excursió fins a un castell que hi havia a la vora. El castell estava envoltat per un llac gegant on hi havia ànecs, peixos i tortugues. Els nens i nenes van passar un dia diferent, en un entorn magnífic i s’ho van passar d’allò més bé.

8


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

CIDARELLA al CAL BOLET Aquest trimestre els nens i nenes de 1r i 2n vam treballar el conte de la Ventafocs a la classe”d’english”. Després vam anar a Cal Bolet a veure l’obra de teatre en anglès Cindarella. Ens va encantar a tots, va ser molt i molt divertida! A més durant l’obra ens feien preguntes i sortien alguns companys a l’escenari, de la nostra escola va sortir el Santi i va ballar amb la princesa! Ho va fer molt bé!!!

9


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

JORNADES ESPORTIVES El divendres 26 de maig els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è vam anar a les instal·lacions municipals esportives de Vilafranca del Penedès per tal de fer esport. Els nens i nenes de 3r i 4t ens vam repartir en 7 grups. Vam jugar junt a altres escoles a mataconills, futbol, hoquei i bàsquet. També vam fer una cursa d’atletisme, salt de llargada i llançament de pes. En el descans vam anar a buscar una ampolla d’aigua i una poma. Després vam dinar a l’ombra d’uns arbres i quan vam acabar vam anar al concurs d’estirar la corda. No vam guanyar però vam animar molt el nostre equip. Ens ho vam passar molt bé!

10


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

GRANS FINAL DE CURS A CINQUÈ El curs ja s’està acabant i a cinquè estem de FESTA! Hem utilitzat els diners que vam guanyar a la cooperativa per fer diferents activitats.A 5è A vam fer votacions sobre què podríem fer per utilitzar els diners, i va guanyar fer una gimcana, una festa d’aigua, menjar pizzes i si sobrava diners fer una pica-pica. El passat dilluns 19 de juny vam realitzar la gimcana. Teníem 6 proves: Agafar una poma amb una cullera, transportar un globus d’aigua gegant sense que explotés, agafar sugus de cubells amb aigua i farina, transportar ous amb culleres, donar crema de cacau a un company amb els ulls tapats i fer de cambrers amb safates i gots d’aigua.Va ser genial passar per totes les proves! Un cop acabades, vam començar la festa d’aigua. Amb els diners de la cooperativa vam comprar “xurros que llencen aigua” i globus. Vam quedar ben mullats. Per acabar, vam menjar pizzes asseguts al parc. Va ser un dia molt divertit!

11


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

COOPERATIVA COOP ENTRE TOTS La cooperativa ha realitzat la sortida a la Bauma (rocòdrom i escola d’escalada) el divendres 16 de juny amb els guanys obtinguts de la venda de productes. Els alumnes hem realitzat quatre tallers (escalada amb corda, escalada sense corda, teles acrobàtiques i corda fluixa). Després de l’activitat ens hem dirigit al banc a fer d’ingrés de la donació a la casa dels Xuklis de l’AFANOC (associació de familiars de nens oncològics de Catalunya). Havíem acordat fer una donació del 10%, però al final hem pogut donar una miqueta més. Pel camí els alumnes de 5é B hem fet una parada per refrescar-nos menjant un polo que també s’han pagat amb els guanys obtinguts. Coop Entre Tots ha estat tot un èxit.

12


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

13


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

AMPA Aquest trimestre des de l’AMPA hem participat en diferents activitats:

TROBADA MULTICULTURAL

Hem continuat amb la participació a l’hora del conte.

Hem col·laborat a la festa de final de curs

L'AMPA ha col·laborat aquest trimestre aportant la idea i el material per fer cases de marietes per lluitar contra les plagues.

14


Revista del segon trimestre. 2016-2017

Escola Pau Boada

S’acaba el curs 2016/2017: Molta feina feta. Ja estem pensant en el proper curs, però mentrestant, BONES VACANCES!

15

Revista del Tercer Trimestre del curs 2016/2017  

Escola Pau Boada, revista escolar.

Revista del Tercer Trimestre del curs 2016/2017  

Escola Pau Boada, revista escolar.

Advertisement