Page 1

Tenint en compte que enguany hi ha renovació de l’equip directiu de l’escola, els pares i les mares del centre volem donar les gràcies a Francesca Servera Maria Antònia Rigo Eva Casas per la implicació, per l’esforç i per la tasca feta durant tots aquests anys. Sort en aquesta nova etapa! Així mateix, aprofitam per donar la benvinguda al nou equip. Catalina Capellà, Carme Barceló i Miquel Nadal, us desitjam força, coratge i molta sort en aquest camí que just ara empreneu.

No ens volem oblidar de totes aquelles persones que, d’una manera o d’una altra, han col·laborat desinteressadament amb l’APIMA per al benefici de tots els nostres fills. L’APIMA som tots!


ESCOLA DE PARES El mes de març, Tòfol Salas, fisioterapeuta, osteòpata i terapeuta sistèmic, va impartir dues conferències molt interessants sobre la interacció entre cos, ment i emocions.

LES RONDALLES MALLORQUINES Aprofitant que enguany el tema triat per l’escola són les rondalles, la doctora en Filologia Catalana, Caterina Valriu, ens parlà de la importància que tenen dins la nostra cultura i de la necessitat de transmetre-les als nostres infants per millorar el seu desenvolupament.

FIRETA DEL LLIBRE Coincidint amb la diada de Sant Jordi, organitzàrem la fireta del llibre, juntament amb l’AMPA Verge de Monti-sion i de Sa Sitra.


EXCURSIÓ A LA TORRE DE S’ESTALELLA (febrer): Jornada de germanor ran de mar.

GIMCANA FAMILIAR (abril): Els alumnes de l’escola, juntament amb pares, germans grans, cosins i amics, participaren en una gimcana dissenyada a partir de la rondalla “En Joanet i es set missatges”. S’hi combinaren proves culturals amb d’altres de físiques i d’habilitat. Ens ho vàrem passar pipa!

EXCURSIÓ A SON REAL (maig): Visita a la necròpoli i primer bany de la temporada.


TALLER DE NADAL (desembre) Juntament amb l’associació de pares de l’escola Verge de Monti-sion, deixàrem un auditori ben elegant per a l’arribada dels patges dels Reis d’Orient.

SANT ANTONI (gener) Nins i grans torràrem i ens escalfàrem al voltant del fogueró. Enguany ens visità fins i tot el dimoni, acabat d’arribar des de les profundidats de l’infern!

TALLER DE CANÇONS TRADICIONALS (desembre-gener) Dedicàrem dos horabaixes ben entretenguts a repassar el calendari a partir de cançons populars.


MATERIAL INFORMÀTIC I BIBLIOHALL Enguany, l’APIMA ha dotat l’escola d’una pissarra digital, 10 netbooks i 4 tauletes digitals. Així mateix, ha fet donació d’un extens lot de llibres per a la bibliohall.


CONTACTA AMB L’APIMA Correu electrònic: apimaescolanova@gmail.com Web: ceipescolanova.com Bloc: http://apimaescolanovaporreres.blogspot.com.es/

Apima ficurs  
Apima ficurs  
Advertisement