Page 1

CREADA PER PABLO A. I ANDREU G.


ÍNDEX:

1. MÚSICA

2. VIDEOJOCS

3. POLÍTICA

4. ESPORTS

5.ANIMALS


MÚSICA

Oscuridad controlada

El quartet de Glasgow vist de negre i canta coses tristes, però també sap apreciar les melodies èpiques. Regalen bones estones de rock emotiu.

Aito Taldea reinterpreta la música tradicional basca amb guitarres en el disc 'Soken dantza'


Les definicions partixen des del si de les cultures, i així, el sentit de les expressions musicals es veu afectat per qüestions psicològiques, socials, culturals i històriques. D’esta manera, sorgixen múltiples i diverses definicions que poden ser vàlides en el moment d’expressar què s’entén per música. Cap, no obstant això, pot ser considerada com perfecta o absoluta.

“Jainko txiki eta jostalari forat” suma el sons dels instruments que toquen Mikel Urdangarin, Rafa Roda i Bingen Mendizabal i les il·lustracions de Mikel Valverde


Una guitarra elèctrica és una guitarra que utilitza el principi d’inducció electromagnètica para convertir les vibracions de les seues cordes de metall en senyals elèctrics. El so de la guitarra es veurà influït per la fusta o el material empleat, la construcció de l’instrument (trastejat, afinació, octavació), així com la qualitat de les seues pastilles.

VIDEOJOCS : La saga de rol japonès Final Fantasy (Square Enix) ja té 14 entregues, però la xifra es multiplica si hi afegim segones parts, sagues paral·leles, versions exclusives per a videoconsoles portàtils, pel·lícules o fins i tot llibres. A mitjans del 2011 la saga va superar els 100 milions de jocs venuts a tot el món i el desembre vinent farà 25 anys que es va publicar el primer títol.


Grand Theft Interlocutòria V, popularment conegut com a GTA V o GTA 5, és un videojoc d'acció i aventura en un màs obert que actualment està sent desenvolupat per Rockstar North. Serà el cinqué gran llançament de la sèrie Grand Theft Interlocutòria després dels seus predecessors Grand Theft Interlocutòria III (2001), Grand Theft Interlocutòria: Vice City (2002), Grand Theft Interlocutòria: SAN Andreas (2004) i Grand Theft Interlocutòria IV (2008). La data exacta del llançament és el 17 de setembre de 2013. En molts comerços especialitzats en l’embena de videojocs ja és pot reservar el joc. El primer tràiler del joc va ser llançat el 2 de novembre de 2011. El segon tràiler està disponible a la pàgina web oficial del joc dónes del dia 14 de novembre de 2012. Tot i que encara és desconeixen tots els plataformes per als que estarà disponible GTA V, se sap amb certesa que sí ho estarà per Play Station 3 i Xbox 360. El joc transcorrerà a la ciutat fictícia Dels Santos.

Skylanders: Giants és un videojoc de 2012 de la sèrie Skylanders, i una seqüela directa del videojoc de 2011 Skylanders: Spyro's Adventure. Com ho suggerix el títol, té nombre més gran de Skylanders així com la seua dimensió pel que són coneguts com "Giants", junt amb una nova mecànica de joc.


POLÍTICA : A més de a Lorda Cavero, la jutge ha imputat a l’empresari mexicà Rudy Valner, que va comprar el luxós àtic

La seua condemna es basa en què el seu mòbil va aparéixer en l’escenari del crim

Els magistrats reclamen la creació de la Policia Judicial dependent del CGPJ prevista en la Constitució


ESPORTS : La Juve arriba al Bernabeu i Ronaldo vela armes. En el seu mapa de conquistes està marcat en roig ara el equip de Turín. La batalla espera.

El Santiago Bernabéu ja está preparat per a viure altra gran nit europea. El estadi madridista arribarà el ple -al tancament de esta edició nomes quedaven 2.000 entrades al a venda- i l’afició respondrá al llamament de Carlo Ancelotti i Cristià Ronaldo.

Esta nit en el Bernabéu s’ha preparat un acte d’adhesió i desgreuge con Cristià Ronaldo després de las paraules de Blatter. En el minut 7 després del famós "Illa, Illa" a Juanito, es corejarà el seu número i també es farà en el minut 77 de la trobada com a mostra de suport.


A hores d’ara, Xabi Alonso està més prop de jugar la pròxima temporada en el Chelsea que en el Real Madrid. Mourinho se va anar sabent perfectament la situació del centrecampista blanc, que finalitza contracte el pròxim estiu, i està a punt de guanyar la partida al Madrid i a tots els equips que s’han interessat pel 14 blanc.

NATURA : L'expansió humana acorrala l'àguila pescadora de canàries .


Un informe d’Oceana revela captures ocultes de tauró

Llancen una campanya per a evitar els accidents en cotxe al linx

Noticiesmusica  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you