Page 1

Elaborada per: Nicolรกs, Alberto i Miguel.


Ă?NDEX 1. Esports 2. Videojocs 3. Natura


GRIEZMANN “SOMNI PER REPETIR EL GOL EN OLD TRAFFORD COM EL DEL “LION” Antonie Griezmann té un somni, que esta nit en Manchester siga la seva nit màgica, gol inclòs, per ajudar a que la Real Societat aconseguisca una victòria que li permeta passar a octaus de final.

"Illa, illa, illa, Cristiano maravilla"30-10-2013 Esta nit al Bernabeu s'ha preparat un acte de adhesió i desgreuge amb Cristiano Ronaldo després de les paraules de Blatter.


Portugal, a Blatter: Per què no et calles? Repassem l' actualitat del dia a travÊs de les portades

Isco no va jugar de titular contra la Juve i no va jugar contra el Barça.


Un megaCRack Paulo Bento i Erik Hamerén diran el que volien però l'eliminatòria PORTUGAL-SUECIA ha sigut un duel Zlatan-Ronaldo. I l'ha guanyat Zlatan Ibrahimovic va aparéixer cinc minuts i va donar la classificació al seu equip.


Passatemps

NOUS JOCS AL MERCAT Del Crandy Crush fins a l'Apalabrados: Els jocs del mòbil són els més addictius. Del joc Fifa 13 s'estrena el nou joc Fifa 14 està per :Wii, Play Station 3,XBO 360... S'estrena el nou joc pokemon Y i tambe l' X La nova maquineta PS4 La nova maquineta Wii


La natura és per a tots els éssers vius, per això hi ha diferents territoris al món: Al desert, els camells, algunes serps del desert. A la selva, goril·les, lleons, serps, etc. Als boscos, serps...

Nick  
Nick  
Advertisement