Page 1

1r DIA CASTELLÓ-MADRID

Edu i Leo, Agustín i Fran, Amparo, Alex i Cristian Roxana i Raúl, Denisse, Raquel i Paula

Eixirem a les 6:30h. de Castelló i arribarem a les 11:58h. a Madrid (estació d'Atocha). El tren costa 51,60€ i anirem amb l'empresa de trens RENFE Anirem a l'hotel Axor Barajas de 4 estrelles, 65€, carrer de Campezo 2n DIA Visites a Madrid Museu Arqueológic Nacional En els carrers Jorge Juan, Serrano i Villanueva. Projectat per Francisco Jareño en 1865 i conclòs per Antonio Ruiz de Salces en 1896. La bibilioteca té l'atractiu adicional de ser una de les biblioteques amb major fons bibliogràfic del món. Muralla de Madrid En la ''Cuesta de la Vega''. Són restes d'un mur de defensa musulmà del segle IX i X i d'altre cristià dels segles XII i XIII. Hui en dia utilitzat pels joves de la ciutat per fer practiques de escalada.


3r DIA MADRID-BARCELONA Eixirem de Madrid (Atocha) a les 06:06h. i arribarem a Barcelona a les 09:00h, durada 3h., en AVE A continuació anirem a l'hotel Barcelo Atenea Mar. Hotel Barcelo Atenea Mar Barcelona (Barcelona ) Passeig García Faria, 37-47

Pel matí anirem a visitar el Camp Nou, un recinte esportiu on juga el FC Barcelona.

4t DIA Visita de la Barceloneta La Barceloneta és el barri mariner de la ciutat (el barri de pescadors i de las platges).


5é DIA Barcelona-Bucarest Eixirem de l'aeroport de Barcelona (El Prat) a les 12.20h. i arribarem a Bucarest (Otpeni) a les 16.25h. Anirem en autobús a l'Hotel Howard Johnson Grand Hotel Plaza Visitarem el castell de Dràcula En el segle XIV, el castell formava part d'un complex de ciutadelles de frontera. El primer certificat de la ciutadella de Bran data del 19 de novembre de 1377. Construït en 1378 sobre el cim d'una roca, el Castell de Bran fou torre de defensa i control del camí comercial que connectava la província Valachie i Transilvània, punt de duana, residència reial i avui museu d'història i art feudal.

6é DIA Pel mati visitarem el Palau del Parlament Romanés (Palatul Parlamentului din România), també anomenat Palau del poble. És un edifici d'usos múltiples que alberga les dos cambres del parlament de Romania. Segons el llibre Guinness dels Récords mundials, és el segon edifici administratiu més gran del món (després de El Pentàgon). S'extén sobre un àrea total de 350.000 m² i s'ubica en la Ciutat de Bucarest.


Per la vesprada visitarem curtea veche L'origen de Bucarest està vinculat a la construcció de curte veche en 1459, el nou palau de Vlad Tepes. Curtea Veche es va convertir en la cort d'estiu del príncep valaco i la seua família. Per la nit visitarem l'ajuntament de Bucarest : Bucarest, coneguda durant els anys 20 y 30 com “la petita París de l'este”, podria ser considerada avui dia com “la gran desconeguda”.


7é DIA BUCAREST-ROMA Bucarest (Otpeni) 06:00h. a Roma (Fiumicino) 09:25h. A continuació ens instal.larem en l'hotel: Via Degli Avignonesi 36 A,Rome 00187 Italia 900 814 939

De nit visitarem el Coliseu: El Coliseu de Roma és un gran amfiteatre de l'època de l'imperi Romà, construït en el segle I en el centre de la ciutat de Roma.

Més tard visitarem el Vaticà. El Vaticà es una ciutat-estat amb territori propi. Consta d'un enclave dins de la ciutat de Roma.

Venécia-Colònia


8é DIA. Pel matí visita a Trastevére: Trastevére manté la seua gràcia amb un tipus d'edificació de cases medievals. Per la nit està plena d'italians i d'estrangers.

La plaça Navona és una de les plaçes més famoses de Roma i de tot el món, per la seua bellesa de les obres d'art.

9é DIA ROMA- VENÉCIA Eixirem de Roma (Fiumincino) a les 07:00h. i arribarem a Venècia (Marco polo) a les 18:45h Hotel: Venecià - Mestre


Per la vesprada visitarem: San Giorgio Maggiore Situada en l'illa del seu nom, la Basílica de San Giorgio Maggiore és una de les més fotografiades de Venècia. Per la nit visitarem La Scuola Grande di San Rocco La Scuola Grande di San Rocco significa para Venècia el que la Capella Sextina per a Roma, Tintoretto va decorar les seues parets i els seus sostres durant més de 20 anys. 10é DIA Pel matí visitarem: Campanile de San Marcos El Campanile es troba situat en la Plaça de San Marcos i es el campanar de la Basílica de San Marc. Amb 98,5 metres d'altura, és l'edifici més alt de la ciutat, i ofereix unes vistes fantàstiques de Venècia. La torre original serveix com far per als navegants a més de campanar. La seua forma actual en 1515.


Per la vespra visitarem: Pla莽a de San Marcos

La Pla莽a de San Marcos es troba en el cor de Venecia, en ella es troba els edificis mes representatius de la ciutat. Napole贸 la definix com: "El sal贸 mes bell de Europa". Per la nit visitarem: Pont Rialto El Pont Rialto es el pont mes antic i sense duda alguna, el mes famos de Venecia. Cada any milions de viatgers el travessen.


11é DIA VENÉCIA-COLÒNIA Eixirem de l'aeroport de Venécia (Treviso) a les 08:40h i arribarem a l'aeroport de Colònia (Koeln/Bonn) a les 10:05h. El vol costarà 173'99 euros. Després anirem a l'hotel: Four points by Sheraton Central Koeln. L'hotel costarà:85 euros.

12é DIA Pel matí visitarem les restes romanes: La destrucció de la ciutat al llarg de la història, i la pròpia aliatge del sòl (terra) al llarg dels segles ha anat enterrant la poderosa ciutat romana. Per la vesprada visitarem: MUSEU LUDWIG Situat davant de l'ala sud de la catedral, en un modern edifici dissenyat per Peter Busmann i Godfried Havers i obert el 1986. Té art del XX bàsicament, amb obres de grans mestres moderns des de Picasso, del qual posseeix una bona col·lecció i l'art pop nord-americà, amb Lichtenstein o Andy Warhol.

Itinerari 5e A curs 10-11  

education, tecnologies

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you