Discurs carnestoltes 2014

Page 1

Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Els Costerets

DISCURS DEL CARNESTOLTES 2014 Benvinguts tots i totes, pares, mares i altres parents: Jo sóc en Carnestoltes, el rei dels poca-soltes. Us faig saber que he arribat i que l’avorriment ja s’ha acabat, Amb gran varietat de disfresses, iniciem aquesta festa posant-nos en moviment, per tenir cura del medi ambient.

Els cargols i els pingüins al bosc estan, amb bombers i guardes forestals es trobaran, i junts, el bosc vigilaran. Si els guardes forestals veuen foc, els bombers l’apagaran, i així, entre totes i tots la nostra terra cuidarem. Els nens i nenes de primer, sostenibles volem ser. Fruita de proximitat menjarem i que bé ens ho passarem.


Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Els Costerets

Les classes dels Invents i la Prehistòria, tenim molta memòria. Ens agrada xerrar i jugar però sense parar de treballar.

A la classe dels Estels, per Carnaval, fem gresca i ens ho passem genial. Els nens i nenes de 3r som bombetes ben eixerides perquè estalvi hem de fer i cuidar el medi ambient. Al museu dels Invents vàrem anar i un munt d’idees al cap, ens van brillar.

Els nens i nenes de 4t a la classe som aplicats, per Carnaval d’estalvi d’aigua ens hem disfressat. Una obra del Jordi i el drac preparem i just l’endemà, de colònies anirem. La classe de 5èA de color groc anirà, I així aquest any per Carnaval, reciclarem com cal. A 5èB de contenidors blaus anem, recollint paper i els somriures de la gent. L’alumnat de sisè de tres erres anirem: Reduïm, Reciclem i Reutilitzem! D’orgànica i vidre vestirem, i així, a la gent a reciclar animarem! El professorat de la nostra escola entre la LONCE , el ministre Wer i la LEC acabarem tocats del bolet i amb tantes retallades a l’ensenyament, potser al final ni cobrarem.


Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Escola Els Costerets

L’AMPA dels Costerets no para de treballar i la nostra escola fa avançar, si tots els pares i mares col·laborem ben segur que ens en sortirem. L’ajuntament amb molt bon seny ha retornat els contenidors i ara per fi podrem reciclar tot el material que hem de llençar, ja que el planeta hem de cuidar i el nostre món conservar.

El discurs arriba a la seva fi, I del cor una rialla ens ha sortit. Comencem la desfilada: Anem-hi d’una vegada ! Que comenci la festa! Que comenci el Carnaval! Que comenci la gresca i el terrabastall ! Visca el Carnaval !!


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.