Page 1

Activitats extraescolars de primĂ ria

Curs 2017/2018


Horari de primera hora Consulteu els horaris segons l’activitat dilluns Gimnàstica esportiva 1r i 2n

dimarts Teatre

Dansa-jazz Bàsquet 1r i 2n 3r i 4t Multiesport, iniciació al bàsquet 1r i 2n

dimecres Gimnàstica esportiva 1r i 2n

Dansa-jazz 1r i 2n Multiesport, iniciació al bàsquet 1r i 2n

dijous Teatre

Bàsquet 3r i 4t

divendres Hoquei patins Petit xef De 1r a 6è Judo 1r i 2n Coral De 3r a 6è Horari de migdia

Guitarra 5è i 6è

Horari de segona hora Consulteu els horaris segons l’activitat dilluns Gimnàstica esportiva De 3r a 6è Dansa-jazz 5è i 6è

dimarts Dansa-jazz 3r i 4t Bàsquet 5è i 6è

dimecres Gimnàstica esportiva De 3r a 6è Dansa-jazz 5è i 6è

dijous Dansa-jazz 3r i 4t Bàsquet 5è i 6è

divendres


Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 de setembre, en horari de secretaria, de 8 a 18 h. Les activitats s'iniciaran la setmana del dia 12 de setembre. La família de l'alumne que tingui l'activitat a les 18 h haurà d'emplenar un document amb l'autorització o bé per sortir de l’escola o bé per quedar-se a l’aula de deures fins l’hora de l’activitat. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat. L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits. També hi ha un màxim d’alumnes per activitat.


Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte de 10 € en la primera quota. Del 12 al 18 de setembre es podran provar les activitats prèvia comunicació a la secretaria de l’escola. La data límit per fer la inscripció és el 25 de setembre. La primera quota no serà reemborsable.


Petit xef Volem despertar, en els alumnes de 1r a 6è de primària, la curiositat de l’infant en l’ús actiu i conscient dels cinc sentits a través de la transformació de matèries primeres i despertar la seva curiositat envers aliments quotidians tot relacionat els colors amb els diferents aliments, coneixent formes, textures i colors i experimentant. L’activitat, que s’adreça conjuntament a infantil i primària, inclou: matèria primera, estris, safates i altres per emplatar, receptes i monitoratge. També es donarà a cada participant davantal i barret de cuiner de roba, i un receptari de tot el curs que inclou informació en anglès del vocabulari dels aliments, tècniques, etc.). Durant el segon i el tercer trimestre cuinarem amb plaques d’inducció. Després de cada sessió sortirem amb una recepta elaborada i llesta per enfornar o menjar directament. També organitzarem una sortida familiar relacionada amb el món de la gastronomia i a final de curs farem una sessió perquè pares i fills cuinin conjuntament.


Horari: divendres de 17 a 18:15 h. Inici: 15 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.

Multiesport iniciació al bàsquet Adreçat als alumnes de cicle inicial (1r i 2n de primària). Un tastet d’esport per descobrir modalitats diferents d’activitat física i esportiva, tot gaudint de la seva pràctica i incidint en la pràctica del bàsquet per preparar l’equip per a la competició del Consell Esportiu a 3r de primària. Inici: 12 de setembre. Horari: dilluns i dimecres de 17 a 18:10 h. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.


Cant coral És una activitat en la qual l’únic que cal per realitzar-la és tenir ganes de fer música. El treball de la veu i del ritme van acompanyats d’altres objectius com són gaudir del treball en equip, perdre la vergonya i guanyar en seguretat personal i creativitat. Tot això amb assajos divertits i dinàmics mentre s’interpreten cançons d’estils diversos. Horari: divendres de 13:45 h a 14:45 h (de 3r a 6è de primària). Inici: 15 de setembre. Preu: 100 €. Pagament al fer la inscripció.


Escola de bàsquet Esport d’equip que permet desenvolupar la coordinació general i específica, respectar els companys i companyes, el reconeixement i l’acceptació de les possibilitats de cadascú i saber aplicar els elements tècnics i tàctics. Participació al campionat del Consell Esportiu de Terrassa. Horari: Benjamí (3r i 4t de primària): dimarts i dijous de 17 h a 18:10 h.

Aleví (5è i 6è de primària): Dimarts i dijous de 18:10 a 19:10 h. Inici: 12 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.


Gimnàstica esportiva (masculina i femenina) Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Horari: de 1r a 2n de primària dilluns i dimecres de 17:15 h a 18:30 h. De 3r a 6è de primària dilluns i dimecres de 18:10 h a 19:30 h. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Inici: 13 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.


Guitarra Si t’agrada la música i vols millorar o aprendre a tocar la guitarra, vine amb nosaltres. Oferim grups reduïts i molta pràctica. Horari: dijous de 17 h a 18 h 10 min. Inici:14 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 20 € d’octubre a juny. Dansa jazz Combinació de dansa clàssica i jazz tot treballant l’expressivitat, el ritme i la coordinació. Horari: 1r i 2n de primària, dilluns i dimecres de 17 h a 18:30 h. Inici: 13 de setembre. 3r i 4t de primària, dimarts i dijous de 18:10 h a 19:10 h. Inici: 12 de setembre. 5è i 6è de primària, dilluns i dimecres de 18:10 h a 19:10 h. Inici: 13 de setembre. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz.


Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny. Teatre Comunicació, memorització i treball en equip en un ambient divertit i tranquil, tot desenvolupant l’expressió i superant la timidesa. Horari: dimarts i dijous de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 12 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny. Iniciació a l’hoquei patins Adreçat als alumnes de 1r a 6è de primària que vulguin patinar, treballar l’equilibri i, sobretot, la diversió mitjançant l’hoquei patins. Són aconsellables els patins de quatre rodes. Horari: divendres de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 15 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 20 € d’octubre a juny.


Judo Adreçat als alumnes de 1r i 2n de primària Podem continuar progressant en aquest esport olímpic si ja vam iniciar-nos-en a l’etapa d’infantil, o bé hi podem tenir un primer contacte. Treballarem les seves tècniques a través dels jocs, aprendrem posicions claus i exercicis i ens ho passarem molt bé. Per fer l’activitat portarem quimono. Horari: divendres de 17 h a 18:30 h. Inici: 15 de setembre. Preu: 60 € al fer la inscripció, i una quota mensual de 20 € d’octubre a juny.

Extraescolars primària 2017/18  
Extraescolars primària 2017/18  
Advertisement