Page 1

Activitats extraescolars de primĂ ria

Curs 2016/2017


Horari de primera hora Consulteu els horaris segons l’activitat dilluns Gimnàstica esportiva 1r i 2n Futbol De 1r a 4t (CF Can Boada)

dimarts Teatre

Dansa-jazz 1r i 2n

Bàsquet 3r i 4t

Multiesport, iniciació al bàsquet 1r i 2n

dimecres Gimnàstica esportiva 1r i 2n Futbol De 1r a 4t (CF Can Boada)

dijous Teatre

Dansa-jazz 1r i 2n

Bàsquet 3r i 4t

divendres Hoquei patins Petit xef De 1r a 6è

Multiesport, iniciació al bàsquet 1r i 2n

Judo 1r

Coral De 3r a 6è

Guitarra 5è i 6è

Horari de segona hora Consulteu els horaris segons l’activitat dilluns Gimnàstica esportiva De 3r a 6è Dansa-jazz 5è i 6è

dimarts Dansa-jazz 3r i 4t

dimecres Gimnàstica esportiva De 3r a 6è Dansa-jazz 5è i 6è

dijous Dansa-jazz 3r i 4t

divendres


Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 setembre, en horari de secretaria, de 8h a 18h. Les activitats s'iniciaran la setmana del dia 12 de setembre. La família de l'alumne que tingui l'activitat a les 18h haurà d'emplenar un document amb l'autorització o bé per sortir de l’escola o bé per quedar-se a l’aula de deures fins l’hora de l’activitat. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat. L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits. També hi ha un màxim d’alumnes per activitat.


El pagament es podrà fer fraccionat en dos cops, el primer en el moment de la inscripció i el segon, al desembre. Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte del 5% del preu total. En el cas que facin anglès extraescolar el descompte del 5% només es podrà aplicar a l’altra activitat.


Petit xef Adreçat al alumnes de 1r a 6è de primària. Volem despertar la curiositat de l’infant envers els aliments i treballar els bons hàbits alimentaris i d’higiene. L’activitat inclou: matèria primera, estris, safates, receptes... Després de cada sessió sortirem amb una recepta elaborada i llesta per enfornar o menjar directament. Horari: divendres de 17 a 18 h 30 min. Inici: 16 de setembre. Preu: 285 €.

Multiesport iniciació al bàsquet Adreçat als alumnes de cicle inicial (1r i 2n de primària). Un tastet d’esport per descobrir modalitats diferents d’activitat física i esportiva, tot gaudint de la seva pràctica i incidint en la pràctica del bàsquet per preparar l’equip per a la competició del Consell Esportiu a 3r de primària. Inici: 12 de setembre.


Horari: dilluns i dimecres de 17 a 18 h 10 min. Preu: 235 €.

Cant coral És una activitat en la qual l’únic que cal per realitzar-la és tenir ganes de fer música. El treball de la veu i del ritme van acompanyats d’altres objectius com són gaudir del treball en equip, perdre la vergonya i guanyar en seguretat personal i creativitat. Tot això amb assajos divertits i dinàmics mentre s’interpreten cançons d’estils diversos.


Horari: divendres de 13 h 45 min a 14 h 45 m (de 3r a 6è de primària). Inici: 16 de setembre. Preu: 100 €.

Escola de bàsquet Esport d’equip que permet desenvolupar la coordinació general i específica, respectar els companys i companyes, el reconeixement i l’acceptació de les possibilitats de cadascú i saber aplicar els elements tècnics i tàctics. Participació al campionat del Consell Esportiu de Terrassa. Horari: Benjamí (3r i 4t de primària): dimarts i dijous de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 13 de setembre. Preu: 235 €


Gimnàstica esportiva (masculina i femenina) Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Horari: de 1r a 2n de primària dilluns i dimecres de 17 h 15 min a 18 h 30 min. De 3r a 6è de primària dilluns i dimecres de 18 h 10 min a 19 h 30 min. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Inici: 12 de setembre. Preu: 255 € (el preu inclou un mallot d’entrenament).

Guitarra Si t’agrada la música i vols millorar o aprendre a tocar la guitarra, vine amb nosaltres. Oferim grups reduïts i molta pràctica. Horari: dijous de 17 h a 18 h 10 min. Inici:15 de setembre. Preu: 175 €.


Futbol Entrenament físic, control de la pilota, normes, reglament i molt d’esport i diversió. Els entrenaments es fan al CF Can Boada. Inici: 12 de setembre.

Horari:1r, 2n, 3r i 4t de primària, dilluns i dimecres de 17 h 15 min a 18 h 15 min. Preu: 350 €.

Dansa jazz Combinació de dansa clàssica i jazz tot treballant l’expressivitat, el ritme i la coordinació. Horari: 1r i 2n de primària, dilluns i dimecres de 17 h a 18 h 30 min. 3r i 4t de primària, dimarts i dijous de 18 h 10 min a 19 h 10 min. 5è i 6è de primària, dilluns i dimecres de 18 h 10 min a 19 h 10 min. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat.


Per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz. Inici: 12 de setembre. Preu: 260 €.

Teatre Comunicació, memorització i treball equip en un ambient divertit i tranquil, desenvolupant l’expressió i superant timidesa. Horari: dimarts i dijous de 17 h a 18 h min. Inici: 13 de setembre. Preu: 235 €.

en tot la 10

Iniciació a l’hoquei patins Adreçat als alumnes de 1r a 6è de primària que vulguin patinar, treballar l’equilibri i, sobretot, la diversió mitjançant l’hoquei patins. Són aconsellables els patins de quatre rodes. Horari: divendres de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 16 de setembre. Preu: 155 €.


Judo (1r) Podem continuar progressant en aquest esport olímpic si ja vam iniciar-nos-en a l’etapa d’infantil, o bé hi podem tenir un primer contacte. Treballarem les seves tècniques a través dels jocs, aprendrem posicions claus i exercicis i ens ho passarem molt bé. Per fer l’activitat portarem quimono. Rebreu més informació en la reunió inicial. Horari: divendres de 17 h a 18 h 15 min. Inici: 16 de setembre. Preu: 155 €.

Extraescolars primària 2016/17  
Extraescolars primària 2016/17  
Advertisement