Page 1

Activitats extraescolars d’infantil

Curs 2015/2016


dilluns Iniciació gimnàstica esportiva Danses i cançons

dimarts Iniciació esportiva

dimecres Iniciació gimnàstica esportiva Iniciació a Danses i la dansa cançons

dijous Iniciació esportiva

divendres Hoquei patins

Iniciació a Iniciació al la dansa judo

Natació

Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 setembre, en horari de secretaria, de 8h a 18h. Les activitats s'iniciaran la setmana del dia 14 de setembre. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat.


L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits. També hi ha un màxim d’alumnes per activitat. El pagament es podrà fer fraccionat en dos cops, el primer en el moment de la inscripció i el segon, al desembre, excepte el curset de natació, que es farà en un sol pagament. Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte del 5% del preu total.


Iniciació al judo (P4 i P5)

Tindrem un primer contacte amb aquest esport olímpic, treballarem les seves tècniques a través dels jocs, aprendrem posicions claus i exercicis i ens ho passarem molt bé. Per fer l’activitat portarem quimono. Rebreu més informació en la reunió inicial. Horari: divendres de 17 h a 18 h 15 min. Inici: 18 de setembre. Preu: 150 €.

Danses i cançons (P3, P4 i P5) Una forma divertida de donar a conèixer als infants la nostra cultura musical, tot aprenent petits ritmes, cançons, passes, danses d’animació i de cultura popular.


Horari: dilluns i dimecres de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 14 de setembre. Preu: 230 €.

Iniciació esportiva (P3, P4 i P5) Aquesta activitat permet practicar un ampli ventall d’esports adaptats a l’edat dels alumnes, ampliant el seu nivell psicomotriu de forma lúdica i divertida. Horari: dimarts i dijous de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 15 de setembre. Preu: 230 €.

Iniciació a l’hoquei patins (P4 i P5) Aprendre a patinar, l’equilibri, la diversió i començar a practicar l’esport de l’hoquei patins. Són aconsellables els patins de quatre rodes. Horari: divendres de 17 h a 18 h 10 min. Inici: 18 de setembre. Preu: 150 €.


Curset de natació (P3, P4 i P5) Aquest curset es farà al Club Natació Terrassa. El grup serà com a màxim de 40 nens/nenes (places limitades). Horari: dilluns de 17 h a 19 h, aproximadament. Inici: 28 de setembre. Preu: 380 € socis del CNT, 395 € no socis.

Iniciació a la gimnàstica esportiva (P4 i P5) masculí i femení Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Horari: dilluns i dimecres de 17 h a 18h 30 min. Inici: 14 de setembre. Preu: 230 €.


Iniciació a la dansa clàssica (P4 i P5) Desperta el gust per la combinació de la música, el ritme, la flexibilitat i la coordinació. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz. Horari: dimarts i dijous de 17 h a 18 h 30 min. Inici: 15 de setembre. Preu: 255 €.


Esplai L’horari és flexible, segons les necessitats familiars. Al matí de 8 a 9 esmorzarem i jugarem, i a la tarda de 5 a 7 farem un munt d’activitats divertides i educatives, jocs, titelles, contes, cançons, teatre, informàtica, taller de plàstica, etc. Preu: segons horari. Demaneu informació a secretaria.

Profile for Escola el Cim

Extraescolars infantil 2015/16  

Extraescolars infantil 2015/16  

Advertisement