Page 1

Activitats extraescolars de secundĂ ria

Curs 2018/2019


dilluns dimarts Gimnàstica Bàsquet esportiva

dimecres Gimnàstica esportiva Curtmetratge

Dansa jazz Anglès Futbol sala

dijous Bàsquet

divendres Coral

Guitarra Dansa jazz

Futbol sala Curs de relats

Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 de setembre, en horari de secretaria, de 8 a 18 h. Les activitats s'iniciaran a partir del dia 12 de setembre. La família de l'alumne que tingui l'activitat a les 18 h haurà d'emplenar un document amb l'autorització o bé per sortir de l’escola o bé per quedar-se a l’aula de deures fins l’hora de l’activitat. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat.


L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits. També hi ha un màxim d’alumnes per activitat. Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte de 10 € en la primera quota. En cas que es faci una inscripció quan l'activitat ja hagi començat, la primera quota serà de 60 €. Del 12 al 18 de setembre es podran provar les activitats prèvia comunicació a la secretaria de l’escola. La data límit per fer la inscripció és el 24 de setembre. La primera quota no serà reemborsable.


Futbol sala Els jugadors d'aquest esport adquireixen una gran habilitat tècnica i domini sobre la pilota així com velocitat i precisió. Tenint en compte no només la part de les regles, sinó també algunes tàctiques, el futbol sala és un esport òptim per a la millora personal i col·lectiva. Horari: dilluns i dimecres de 18:15 h a 19:30 h. Inici: 12 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny. Curtmetratge És una activitat taller adreçada als alumnes des de 1r a 4t d’ESO on aprendrem a donar forma a una idea, explicar una història i convertir-la en un guió de cine. Aprendrem tots els processos audiovisuals que ens portaran fins a la realització d'un o diversos curtmetratges (storyboard, tipus de plans, tria de localitzacions, direcció de fotografia, actors, rodatge, càmera, i edició i postproducció d'imatges). Inici: 12 de setembre. Horari: dimecres de 17 h a 19 h amb possibles modificacions segons el nivell. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.


Cant coral És una activitat en la qual l’única cosa que cal per formar-ne part és tenir ganes de fer música. El treball de la veu i del ritme van acompanyats d’altres objectius com són gaudir del treball en equip i guanyar en seguretat personal i creativitat. Tot això amb assajos divertits i dinàmics mentre s’interpreten cançons d’estils diversos acompanyades de músics en directe. Inici: 14 de setembre. Horari: divendres de 15:15 h a 16:45 h. Preu: 100 €. Pagament al fer la inscripció.


Bàsquet Esport d’equip que permet desenvolupar la coordinació general i específica, respectar els companys i companyes, el reconeixement i l’acceptació de les possibilitats de cadascú i saber aplicar els elements tècnics i tàctics. Horari: infantil (1r i 2n d’ESO) dimarts i dijous de 18:10 h a 19:10 h. Cadet (3r i 4t d’ESO) dimarts i dijous de 18:10 h a 19:10 h. Inici: 13 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.


Gimnàstica esportiva Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Horari: dilluns i dimecres de 18:15 h a 19:30 h. Inici: 12 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny.

Guitarra Si t’agrada la música i vols millorar o aprendre a tocar la guitarra, vine amb nosaltres, oferim grups reduïts i molta pràctica. Horari: dijous de 17 h a 18:10 h. Inici: 13 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 20 € d’octubre a juny.


Dansa jazz Combinació de dansa clàssica i jazz tot treballant l’expressivitat, el ritme i la coordinació. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz. Horari: dimarts i dijous de 19:10 h a 20:10 h. Inici: 13 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 30 € d’octubre a juny. Curs de relats Amb aquest curs, els alumnes tindran l'ocasió d'aprendre a elaborar relats i a dominar de manera efectiva la llengua escrita. En conseqüència, aprendran a fer resums, glosses, a extreure idees principals amb agilitat...; en definitiva, seran capaços d'elaborar qualsevol tipus de text, literari, tècnic o científic. Professor: Josep Gòrriz. Horari: dimecres de 16 h a 18 h. Inici: 14 de setembre. Preu: una primera quota de 60 € i una quota mensual de 20 € d’octubre a juny.


Anglès Grups Objectiu KET Objectiu PET B1 PLUS Skills for First Certificate

Nivells A2 B1.1 B1.2 B2.2

Horari: dimecres de 15:30 h a 17 h. Inici: 10 d’octubre. Preu: matrícula i una quota de nou mensualitats. Pagament a International House.

Activitats extraescolars de secundària 2018/2019  
Activitats extraescolars de secundària 2018/2019  
Advertisement