Page 1

Activitats extraescolars de secundĂ ria

Curs 2015/2016


dilluns dimarts Gimnàstica Bàsquet esportiva

dimecres dijous Gimnàstica Bàsquet esportiva Curmetratge Guitarra

Dansa jazz

divendres Coral

Dansa jazz

Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 setembre, en horari de secretaria, de 8h a 18h. Les activitats s'iniciaran la setmana del dia 14 de setembre. La família de l'alumne que tingui l'activitat a les 18h haurà d'emplenar un document amb l'autorització o bé per sortir de l’escola o bé per quedar-se a l’aula de deures fins l’hora de l’activitat. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat. L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits. També hi ha un màxim d’alumnes per activitat.


El pagament es podrà fer fraccionat en dos cops, el primer en el moment de la inscripció i el segon, al desembre. Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte del 5% del preu total. En el cas que facin anglès extraescolar el descompte del 5% només es podrà aplicar a l’altra activitat.


Curtmetratge És una activitat taller adreçada als alumnes des de 1r a 4t d’ESO on aprendrem a donar forma a una idea, explicar una història i convertir-la en un guió de cine. Aprendrem tots els processos audiovisuals que ens portaran fins a la realització d'un o diversos curtmetratges (storyboard, tipus de plans, tria de localitzacions, direcció de fotografia, actors, rodatge, càmera, i edició i postproducció d'imatges). Inici i horari: durant la primera setmana de curs la responsable de l’activitat passarà per l’aula per informar i concretar horaris. Inici: 17 de setembre. Horari: dimecres de 17 h a 19 h amb possibles modificacions segons el nivell. Preu: 265 €.


Cant coral És una activitat en la qual l’única cosa que cal per formar-ne part és tenir ganes de fer música. El treball de la veu i del ritme van acompanyats d’altres objectius com són gaudir del treball en equip, perdre la vergonya i guanyar en seguretat personal i creativitat. Tot això amb assajos divertits i dinàmics mentre s’interpreten cançons d’estils diversos acompanyades de músics en directe. Inici: 14 de setembre. Horari: divendres de 15 h 15 min a 16 h 45 min. Preu: 230 €.

Escola de bàsquet Esport d’equip que permet desenvolupar la coordinació general i específica, respectar els companys i companyes, el reconeixement i l’acceptació de les possibilitats de cadascú i saber aplicar els elements tècnics i tàctics. Horari: infantil (1r i 2n d’ESO) dimarts i dijous de 18 h 10 m a 19 h 10 min. Cadet (3r i 4t d’ESO) dimarts i dijous de 18 h 10 min a 19 h 10 min. Inici: 15 de setembre. Preu: 230 €.


Gimnàstica esportiva Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Horari: dilluns i dimecres de 18 h 15 min a 19 h 30 min. Inici: 14 de setembre. Preu: 230 €.

Dansa jazz Combinació de dansa clàssica i jazz tot treballant l’expressivitat, el ritme i la coordinació. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz. Horari: dimarts i dijous de 19 h 10 min a 20 h 10 min. Inici: 15 de setembre. Preu: 250 €.


Guitarra Si t’agrada la música i vols millorar o aprendre a tocar la guitarra, vine amb nosaltres, oferim grups reduïts i molta pràctica. Horari: dijous de 17 h a 18 h, o de 18 h a 19 h. Inici: 17 de setembre. Preu:170 €.

Profile for Escola el Cim

Extraescolars de secundària 2015/16  

Extraescolars de secundària 2015/16  

Advertisement