Page 1

Activitats extraescolars de secundĂ ria

Curs 2014/2015


dilluns dimarts Gimnàstica Bàsquet esportiva Dansa jazz

dimecres dijous Gimnàstica Bàsquet esportiva Guitarra Teatre

divendres Coral Gimnàstica esportiva

Dansa jazz

Aspectes generals Per tal de poder confeccionar els grups, és important fer la inscripció al més aviat possible, a partir del dia 1 setembre, en horari de secretaria, de 8h a 18h. Les activitats s'iniciaran la setmana del dia 15 de setembre. La família de l'alumne que tingui l'activitat a les 18h haurà d'emplenar un document amb l'autorització o bé per sortir de l’escola o bé per quedar-se a l’aula de deures fins l’hora de l’activitat. La inscripció de l'alumnat és per a tot el curs escolar. No es podrà donar de baixa a excepció d'una força major. En cas de baixa voluntària, no es retornarà l’import abonat. L’escola es reserva el dret d’anul·lar alguna activitat si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits.


El pagament es podrà fer fraccionat en dos cops, el primer en el moment de la inscripció i el segon, al desembre, excepte el curset de natació que es farà en un sol pagament. Les famílies que contractin més d'una activitat tindran un descompte del 5% del preu total. En el cas de l'anglès no es pot fer aquest descompte.


Curtmetratge És una activitat taller on aprendrem a donar forma a una idea, explicar una història i convertir-la en un guió de cine. Aprendrem tots els processos audiovisuals que ens portaran fins a la realització d'un o diversos curtmetratges (storyboard, tipus de plans, tria de localitzacions, direcció de fotografia, actors, rodatge, càmera, i edició i postproducció d'imatges). Inici i horari: durant la primera setmana de curs la responsable de l’activitat passarà per l’aula per informar i concretar horaris. Preu: 250€. Escola de bàsquet Esport d’equip que permet desenvolupar la coordinació general i específica, respectar els companys i companyes, el reconeixement i l’acceptació de les possibilitats de cadascú i saber aplicar els elements tècnics i tàctics. Horari: infantil (1r i 2n d’ESO) dimarts i dijous de 18 h 10 m a 19 h 10 min. Cadet (3r i 4t d’ESO) dimarts i dijous de 18 h 10 min a 19 h 10 min. Inici: 16 de setembre. Preu: 225 €.


Cant coral És una activitat en la qual l’única cosa que cal per formar-ne part és tenir ganes de fer música. El treball de la veu i del ritme van acompanyats d’altres objectius com són gaudir del treball en equip, perdre la vergonya i guanyar en seguretat personal i creativitat. Tot això amb assajos divertits i dinàmics mentre s’interpreten cançons d’estils diversos acompanyades de músics en directe. Inici: 19 de setembre. Horari: divendres de 15 h 15 min a 16 h 45 min. Preu: 150 €.


Gimnàstica esportiva Flexibilitat, esforç i coordinació donen com a resultat una activitat completa. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot de gimnàstica. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Horari: dilluns i dimecres de 18 h 15 min a 19 h 30 min; i opcional, el divendres de 17 h a 18 h 15 min. Inici: 15 de setembre. Preu: dos dies 225 €, tres dies 250 €. Dansa jazz Combinació de dansa clàssica i jazz tot treballant l’expressivitat, el ritme i la coordinació. Els grups van separats per cursos, però es poden fer modificacions per adaptar horaris o nivell de l’alumnat. Recordem que per realitzar aquesta activitat s’haurà d’adquirir el mallot i les sabatilles de jazz. Horari: dimarts i dijous de 19 h 10 min a 20 h 10 min. Inici: 16 de setembre. Preu: 250 €.


Guitarra Si t’agrada la música i vols millorar o aprendre a tocar la guitarra, vine amb nosaltres, oferim grups reduïts i molta pràctica. Horari: dijous de 18 h 10 min a 19 h 10 min. Inici: 18 de setembre. Preu:165 €. Teatre Comunicació, memorització i treball en equip en un ambient divertit i tranquil, tot desenvolupant l’expressió i superant la timidesa. Durant la primera setmana de curs la responsable de l’activitat passarà per l’aula per informar de l’activitat. Horari: dimecres de 15 h 30 min a 17 h 30 min. Inici: 17 de setembre. Preu: 235 €.

Extraescolars de secundària 2014/15  
Extraescolars de secundària 2014/15  
Advertisement