CONTE: Les Aventures a Mèxic

Page 1


Fa molts anys vivien a Mèxic 2 nens i 3 nenes que es deien: Renegado, Jose, Victini, Martina i Mar.

MARTINA


Un dia van sentir un soroll i es van espantar molt, era una gran rata! I van marxar corrents!!


Passats uns dies, va comenรงar a nevar molt i a caure flocs de neu molt grossos.


A la Mar se li va caure una dent que feia molt que se li movia, li va sortit moltĂ­ssima sang i no tenia res per eixugar-se la sang. Un senyor que estava a prop li va donar un mocador i la sang va parar de sortir. La Mar va marxar molt enfadada.


Mentre tot això passava, en Renegado havia marxat sense què ningú s’adonés .

De sobte, en Renegado va trobar un laberint secret. La Martina buscava al Renegado i el va trobar dins el laberint llavors tots dos es van perdre.


S’ha perdut la Martina i el Renegado !

En serio?


Llavors els altres es van preocupar i un lloro va agafar el barret que portava la Mar i tots van perseguir-lo que va marxar cap el laberint amb el barret al bec.

Dรณna'ns el barret lloro entremaliat!


La Mar ja tenia el seu barret, el lloro li va tornar de seguida perquè volia ser amic dels cinc aventurers de Mèxic. La Victini va tenir la pensada de recórrer tot el laberint a veure si trobaven els dos amics perduts.

Podríem anar a buscar al Regenado i a la Martina al laberint.


Després de 10 minuts de caminar pel laberint es van trobar tots. I junts van anar a investigar què hi havia dins el laberint.

Ja els hem trobat!!

Què bé!!


Van trobar un pelicà ferit, tenia mal al fèmur.

Ai, ai, quin mal!!


Sort què en Renegado portava una motxilla i en va treure llana i cotó i amb això es va calmar el dolor de l’animal i es va recuperar.


Estava molt content de què l’haguessin curat i va voler anar amb ells . Tots junts van caminar una mica pel mig del camí i van trobar un llac petit però no sabien com al travessarien.

I com passarem?


Estava molt contentEli Renegado va voler anar es va amb tirar ells al .llac Totsi va junts cridar vanmolt caminar espantat! una mica pel mig del camí Elsiseus van trobar amics van un llac pensar petitde però quina no manera sabien com el podien al passarien. ajudar. Tots van pensar, com podrien ajudar al Renegado?.

Per què no enviem al pelicà per salvar al Renegado?

Aaaah!

D’acord


El pelicĂ va salvar la vida del Renegado i van pujar tots a una barca que van trobar i aixĂ­ van poder travessar el llac.


Travessem el llac i anem a jugar al laberint? DesprĂŠs anirem a casa!

SĂ­, sĂ­ !!!


Així va acabar aquesta història de les aventures a Mèxic.