Page 11

La primera setmana de març del 2019 a l’escola Can Deu hem celebrat la Setmana Cultural relacionada amb la Història de l’escola. Durant aquests dies hem treballat intensament sobre els orígens de l’escola i els motius pels quals va ser necessària i tan desitjada la seva construcció. La classe dels Dofins (1r) i la classe dels Taurons (2n) hem treballant conjuntament la creació d’un Diari, que l’hem anomenat el Diari de l’escola Can Deu. A partir de la xerrada amb un dels primers mestres que va haver a l’escola, en Lluís Gómez, algunes famílies i exalumnes com Soledad Lima, Juan Luna i Zahida Jimenez i de la informació extreta d’articles de diari, revistes, fotografies, aportacions de famílies i docents, etc. Hem elaborat en grups cooperatius notícies i passatemps relacionats amb la temàtica.

També hem col·laborat en la creació de l’Auca de l’escola i aprofitant que l’escola neix als anys 70-80, hem investigat sobre els materials que es feien servir en aquella época (quaderns, llibres…), la música de moda, els anuncis… I els i les alumnes de 2n han fet un dibuix de l’espai de l’escola que per ells és més significatiu.

La setmana cultural ha estat una setmana intensa, amb moltes activitats relacionades amb la mateixa temàtica. Hem après sobre els orígens i la història de l’escola i hem descobert que formem part d’una escola volguda, estimada i buscada.

Presentem el resultat final del Diari creat per l’alumnat de Cicle inicial:

Profile for Escola Can Deu

Revista escola Can Deu. 2018-19  

Revista escola Can Deu. 2018-19  

Advertisement