Page 1

ESPECIAL NOU CURS

juliol de 2013

EDUCACIÓ INFANTIL 4anys Benvolguda família, El curs 2013/2014 s’acosta. Tot i que l’estiu sembla llarg, en un tres i no res ja serà el 12 de setembre, primer dia del nou curs escolar. Per tal d’anar-nos preparant, hem pensat que seria bo d’enviar-vos aquest especial de l’EP! FAMÍLIA, amb un seguit de dades i informacions que us poden ser d’utilitat.

Mentre... gaudiu de l’Estiu ! VENDA DE LLIBRES

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola, està treballant per tal que pugueu disposar dels llibres abans de començar les classes. Podreu adquirir-los:

Dimarts, 3 de setembre . matí de 10:00 a 12:00 Dimecres, 4 de setembre . tarda de 17:00 a 19:00

Escola Puigsoler carrer poeta Maragall, s/n telèfon 93 833 22 44


LLIBRES EDUCACIÓ INFANTIL P4 Editorial Baula—projecte “Pica-paret” Quadern de matemàtiques 4 – isbn 9788447922284 Editorial Baula—projecte “Pica-paret” Quadern de matemàtiques 5 – isbn 9788447922291 Editorial Baula—projecte “Prenc la paraula” Quadern 4 lectoescriptura – isbn 9788447924561 Editorial Baula—projecte “Prenc la paraula” Quadern 5 lectoescriptura – isbn 9788447924578 Editorial Baula—projecte “psicomotricitat” Grafomotricitat 2— isbn 9788447912698 QUOTES: MATERIAL I SORTIDES * La quota de material és de 55 €/curs * El pagament avançat de sortides és de 50 € El pagament es realitza a través caixer automàtic de Caixa Penedès, del carrer Gran (o a través de banca per internet. En aquest cas demaneu a secretaria les dades per a poder fer la transferència) Recordeu de fer-nos arribar el resguard de l'ingrés, amb el nom de vostre fill o filla. Si teniu dificultats per fer una aportació tan gran, podeu fer petites aportacions al llarg del curs. En aquest cas, passeu per secretaria.


ROBA I CALÇAT * Tota la roba ha d’anar marcada i les jaquetes han de portar una beta per a poder-les penjar. * Ha de ser còmode i adequat, que el/la nen/a s'ho sàpiga posar i treure. * Millor que no portin pantalons amb peto, ni cinturons. * El dia de psicomotricitat han de portar xandall i calçat esportiu. * Els nens i nenes de P4 que es quedin a dinar també han de portar un recanvi sencer amb la roba marcada.

BATA * És obligatori portar-la . * Pot ser del color que vulgueu, sense botons i amb goma al coll i als punys, amb una beta, una mica llarga, per a poder-la penjar. * Ha de portar el nom posat, no només la inicial, i millor al davant i amb lletra de pal. * Se l’enduran a casa cada dimecres per canviar-la, i també el divendres.

ESMORZAR * Cal que els nens i les nenes vinguin mínimament esmorzats de casa. * A mig matí prendrem un petit esmorzar a la classe; necessitem una bossa de roba i un tovalló marcats amb el nom. * Aquest esmorzar hauria de ser un entrepà petit, fruita, iogurt, galetes,...el poden portar dins un petit “tuper”, per tal de no fer tantes deixalles, estalviarem embolcalls! * Recomanen no portar tetra-bricks. * No han de portar berenar.


ALTRE MATERIAL * Un got de plàstic amb el nom posat. * Un paquet de tovalloletes humides. * Una caixa de mocadors de paper (tissús). * Els llibres de fitxes (no folrar-ho). * Una motxilla o una bossa marcades, només el divendres a la tarda, per a recollir totes les coses. Recordeu que ha d'anar tot marcat amb el nom.

SERVEI DESPERTADOR * El servei despertador és de 8 a 9 del matí. * Hi ha dos preus (2 € de 8 a 9 - 1€ de 2/4 de 9 a les 9) * Aquest any el cobrament es realitzarà a través de domiciliació bancària.

SERVEI DE MENJADOR * Compra de tiquets a caixer automàtic de Caixa Penedès (carrer Gran) * El tiquet s’ha de deixar a la bústia del menjador. En cas de no tenir tiquet, cal deixar una nota a la bústia (dir-ho a la mestra o conserge no elimina aquesta obligació) * Després de les 10 del matí, si l’alumne ha de marxar, no es retornarà el diner del tiquet (però si es podrà endur el menjar.

RECORDEU LA IMPORTÀNCIA DE LA PUNTUALITAT A LES ENTRADES I A LES SORTIDES Més informació a la pàgina electrònica de l’escola:

http://www.xtec.cat/ceip-calsoler correu electrònic:

ceip-calsoler@xtec.cat Grup al facebook

https://www.facebook.com/groups/33372334612/

Full estiu p4 1314  

ep! família estiu 13 - P4