Page 1

ESPECIAL NOU CURS

juliol de 2013

EDUCACIÓ PRIMÀRIA 5è. Benvolguda família, El curs 2013/2014 s’acosta. Tot i que l’estiu sembla llarg, en un tres i no res ja serà el 12 de setembre, primer dia del nou curs escolar. Per tal d’anar-nos preparant, hem pensat que seria bo d’enviar-vos aquest especial de l’EP! FAMÍLIA, amb un seguit de dades i informacions que us poden ser d’utilitat.

Mentre... gaudiu de l’Estiu ! VENDA DE LLIBRES

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola, està treballant per tal que pugueu disposar dels llibres abans de començar les classes. Podreu adquirir-los:

Dimarts, 3 de setembre . matí de 10:00 a 12:00 Dimecres, 4 de setembre . tarda de 17:00 a 19:00

Escola Puigsoler carrer poeta Maragall, s/n telèfon 93 833 22 44


LLIBRES EDUCACIÓ PRIMÀRIA 5è * Editorial Teide—projecte Tornassol Quadern matemàtiques 5—isbn 9788430776801 * Editorial Macmillan Find Out 5- Activity Book - isbn 9781405078580 - Carpeta amb solapes. - Llibreta tapa dura A4 50 fulls (quadricula) - Llibreta tapa dura A4 50 fulls (blanc) - Llibreta “notes” apaïsada Reciclatge *Editorial Teide Matemàtiques 5—isbn 9788430776795 * Editorials Macmillan Find Out 5—Pupil’s Book— isbn 9781405078498 RECORDEU LA IMPORTÀNCIA DE LA PUNTUALITAT A LES ENTRADES I A LES SORTIDES SERVEI DESPERTADOR * El servei despertador és de 8 a 9 del matí. * Hi ha dos preus (2 € de 8 a 9 - 1€ de 2/4 de 9 a les 9) * Aquest any el cobrament es realitzarà a través de domiciliació bancària.


ROBA I CALÇAT * Han de ser còmodes i adequats. * El dia d’Educació Física han de portar xandall i calçat esportiu.

BATA * És obligatori portar-la durant tota la primària. * Pot ser del color que vulgueu. * Ha de portar el nom, no només la inicial. I una tira per a penjarla. * Se l’enduran a casa cada divendres. * Poden portar una bata o camisa bella per a fer activitats de plàstica (que embrutin)

ESMORZAR * Cal que els nens i les nenes vinguin esmorzats de casa. * A mig matí prenen un petit esmorzar. * Aquest esmorzar hauria de ser un entrepà petit, fruita, galetes,... * Sense pots de beguda (sucs, iogurts) i portant l’esmorzar dins una carmanyola, no farem deixalles.

ALTRES RECOMANACIONS * No cal portar motxilla, ni material escolar, donat que ja els tindran a l’Escola. * No s’ha de portar joguines ni diners. * No s’ha de portar mòbil. A l’Escola disposem de telèfon per a qualsevol urgència. * És molt important ser puntuals a les 9 i a les 3. El procés d’acollida i d’inici de les activitats depèn molt que tots els nens i nens arribin a l’hora. * Totes les activitats que es realitzen a l’Escola (classes, festes tradicionals i d’escola, excursions, ...) tenen una funció pedagògica important. És per aquest motiu que és bo participar en totes. * I a la família us convidem a participar a l’AMPA i a totes aquelles activitats que us convidem o us demanem ajut. Això ens permet poder reforçar el fet


QUOTES: MATERIAL I SORTIDES * La quota de material és de 55 €/curs * El pagament avançat de sortides és de 50 € El pagament es realitza a través caixer automàtic de Caixa Penedès, del carrer Gran (o a través de banca per internet. En aquest cas demaneu a secretaria les dades per a poder fer la transferència) Recordeu de fer-nos arribar el resguard de l'ingrés, amb el nom de vostre fill o filla. Si teniu dificultats per fer una aportació tan gran, podeu fer petites aportacions al llarg del curs. En aquest cas, passeu per secretaria.

SERVEI DE MENJADOR * Compra de tiquets al caixer automàtic de Caixa Penedès (carrer Gran) * El tiquet s’ha de deixar a la bústia del menjador. En cas de no tenir tiquet, cal deixar una nota a la bústia (dir-ho a la mestra o conserge no elimina aquesta obligació) * Després de les 10 del matí, si l’alumne ha de marxar, no es retornarà el diner del tiquet (però si es podrà endur el menjar.

Més informació a la pàgina electrònica de l’escola:

http://www.xtec.cat/ceip-calsoler correu electrònic:

ceip-calsoler@xtec.cat Grup al facebook

https://www.facebook.com/groups/33372334612/

Full estiu 5è 1314  
Full estiu 5è 1314  

ep!família-estiu13 -5è

Advertisement