Page 1

Natura, Disseny i Creativitat Noves sortides professionals L’ESCOLA

Disseny Floral i Paisatgisme Barcelona

Disseny Floral Formació professional

Cursos intensius. Tres nivells formatius. Titulació universitària expedida per l’Escola i per la UOLS (Open University La Salle). 1er nivell. Oficial Florista (10 ECTS) Dos horaris: · 6 setmanes intensives. · Dissabtes de 9 h a 14 h (només a Barcelona). 2on nivell. Dissenyador Floral (10 ECTS) 6 setmanes intensives 3er nivell. Mànager d’Events (1 ECTS) 1 setmana intensiva Seus Barcelona, Galícia, Alacant, Madrid i Mallorca.

L’Escola. Disseny Floral i Paisatgisme ha signat un conveni amb la UOLS (Open University La Salle). Avantatges La titulació dels cursos és universitària.

info@escolaartfloral.org www.escolaartfloral.org

Tel. 932 470 205

Els continguts dels cursos s'organitzen en crèdits (ECTS) reconeguts a nivell europeu. Els alumnes tenen accés a una plataforma en online on poden consultar els continguts dels cursos. Títol propi expedit per la OULS i l’Escola.

Cicles formatius

Per a nois i noies que hagin acabat l’ESO, el batxillerat o superat la prova d’accés. Grau mitjà Floristeria (1.600 h). Títol oficial expedit pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: Tècnic de floristeria. Pràctiques en empresa. Grau superior Disseny Floral (1.950 h). Títol oficial expedit pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: Tècnic superior de Disseny Floral. Pràctiques en empresa. Projecte final.


Disseny Floral Monogràfics

Impartits per professors de l’Escola i estrangers. Disseny floral Simposis Tallers per amateurs Tallers per escoles

Disseny de Jardins Monogràfics

Disseny de Jardins Cicle formatiu

Per a nois i noies que hagin acabat el batxillerat o superat la prova d’accés. Grau superior Disseny de Jardins (1.950 h). Títol oficial expedit pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: Tècnic superior de Disseny de Jardins. Pràctiques en empresa. Projecte final.

Disseny de jardins Tècniques de jardineria Representació Eines digitals Tallers per amateurs Tallers per escoles

Activitats L’Escola és: Un centre de formació Un centre d’informació Un centre de creació artística L’Escola participa i organitza anualment activitats a nivell nacional i internacional: Exposicions, demostracions, concursos. L’ESCOLA

Disseny Floral i Paisatgisme Barcelona

Can Soler Cànovas, 12 08035 Barcelona

Transport públic Metro L3/L5 L’ESCOLA. Disseny Floral i Paisatgisme

Doble titulació

Grau superior de Disseny Floral i grau superior de Disseny de Jardins. Dos titulacions en 3 anys.

Vall d’Hebrón

Connexió: Bus 119

Fins a Vall Parc

Bus 185

Fins a Sinaí /Cànoves

Pàrquing gratuït

EDFiP tríptic CAT 2018  
EDFiP tríptic CAT 2018  
Advertisement