Page 1

ESCOLA ALBA BANC DE FAMÍLIES CURS 2014-15


DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE Durant aquest curs, la comunitat educativa de sorgit alguna necessitat, el claustre s’ha posat en l’escola Alba ha començat un nou projecte contacte amb ells. anomenat “Banc de famílies”, que té per objectiu incorporar una nova via de participació de les

Aquest projecte col·laboratiu pensem que ajuda a

famílies a les aules de l’escola.

crear un sentiment de pertinença, implicació i participació

de

les

famílies,

que

afavoreix

Les famílies de forma voluntària regalen part del l’educació dels nens i nenes de l’escola. seu temps per fer una activitat concreta, aprofitant els seus coneixements, habilitats i/o aficions.

Aquest és un recull de les diferents activitats que s’han dut a terme durant el curs 2014-15, i un

A principi de curs es va crear una mena de borsa agraïment per la vostra col·laboració tots. de mares i pares voluntaris, que creien que podien ser útils a l’escola. D’aquesta manera, quan ha


ACTIVITATS A EDUCACIÓ INFANTIL

“CONEIXEM EL SOL” Els pares de la Bereniç, Jesús i Maribel, ens han explicat moltes coses de l’espai: les característiques del sol i la terra, les fases de la lluna i hem pogut observar el sol amb el telescopi.


“TALLER DE LLUM i COLORS” El pare de l’Arsenda, el Jero va preparar un taller de llum i color son els nens i nenes, van poder experimentar amb pintures, sorra papers de cel·lofana, materials de plàstic i les taules de llum!


“LES MARIETES D’EN MARTÍ” Els pares d’en Martí van portar un terrari de marietes.


“TALLER DE LLAMINADURES” La Isa, la mare de la Laia va preparar un taller de llaminadures de maduixa.


FEM PANELLETS La Irene, la mare de la Cloe va fer un taller de panellets.


“EL CONILL D’EN DAVID” L’Alícia, la mare del David, va portar el seu conill per tal de fer l’observació.


L’HORT

Van ser moltes les famílies que van participar en diverses actuacions de reestructuració i condicionament d’aquest espai.


BIBLIOTECA Alguns de vosaltres heu col路laborat en la catalogaci贸 de llibres de la nostra biblioteca, assistint a un curs previ.


Taller de periodisme a cicle superior L’Oriol, pare de la Eva, ens va ajudar a ser periodistes per un dia, gravant i fent el muntatge audiovisual d’una noticia que prèviament havien redactat els alumnes.


El NOSTRE COS També tenir la col·laboració de la família Forcada Llovet, pares del Lluc , que ens van explicar coses del cos que no sabiem i perquè, de vegades, ens posem malalts.


Nou disseny web de l’escola També agrair l’oferiment del Jero, pare de l’Arsenda, per dissenyar un nou espai web per a l’escola Alba, projecte que es va iniciar el curs anterior i que continua aquest.


Orla de cicle superior. Xavier Gaya, va participar en l’elaboració de les orles de 6è, que s’entreguen a cada alumne el dia de la festa de comiat dels alumnes.


Banc de families 2014 15  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you