Page 1

Juny 2012 DEURES D’ESTIU PER A TOT L’ALUMNAT DE 6è 1. Lectura del llibre i treball El xaman de la tribu de Ricardo Alcántara. S’haurà de presentar un treball de lectura amb els següents punts :        

Portada. Índex. Resum: es farà un resum d’un full per cada capítol (hi ha tres capítols). Els Personatges: Enumeració i descripció dels personatges principals i secundaris. Espai on transcorre l’acció. Descripció de l’entorn on transcorre l’acció. El temps intern i l’època. Busqueu al diccionari 10 paraules que no hàgiu entès i copieu el seu significat. Opinió personal o valoració del llibre.

2. Quaderns d’estiu: CATALÀ:  VACACIONES SANTILLANA - 128 exercicis per repassar l’ortografia i la gramàtica 6è.  Barcanova: Quadern de reforç de Llengua catalana 1 MATEMÀTIQUES:  VACACIONES SANTILLANA-100problemes per repassar matemàtiques 6è.  Santillana Quadern de Problemes número 5: Multiplicacions i repàs de suma i resta portant-ne. número 12: Suma, resta, multiplicació de decimals. numero 13: Divisió de decimals i fraccions. número 14: Operacions combinades amb decimals i fraccions. número 15: Percentatges, divisibilitat, arrel quadrada i potències.  Santillana Quadern de Nombres i Operacions número 5: Taules de multiplicar. número 12: Concepte de fracció. número 13: Suma, resta i multiplicació de decimals. número 14: Potències, arrels i divisors.  L’alumnat haurà d’entregar el treball d’estiu al seu tutor/a del proper curs.  La nota dels deures d’estiu es tindrà en compte en l’avaluació del primer trimestre de 1r d’ESO.

Bon estiu!

Una abraçada de la Mari Carmen.

deures  

desures d'estiu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you