Issuu on Google+

Juny 2012 DEURES D’ESTIU PER A TOT L’ALUMNAT DE 6è 1. Lectura del llibre i treball El xaman de la tribu de Ricardo Alcántara. S’haurà de presentar un treball de lectura amb els següents punts :        

Portada. Índex. Resum: es farà un resum d’un full per cada capítol (hi ha tres capítols). Els Personatges: Enumeració i descripció dels personatges principals i secundaris. Espai on transcorre l’acció. Descripció de l’entorn on transcorre l’acció. El temps intern i l’època. Busqueu al diccionari 10 paraules que no hàgiu entès i copieu el seu significat. Opinió personal o valoració del llibre.

2. Quaderns d’estiu: CATALÀ:  VACACIONES SANTILLANA - 128 exercicis per repassar l’ortografia i la gramàtica 6è.  Barcanova: Quadern de reforç de Llengua catalana 1 MATEMÀTIQUES:  VACACIONES SANTILLANA-100problemes per repassar matemàtiques 6è.  Santillana Quadern de Problemes número 5: Multiplicacions i repàs de suma i resta portant-ne. número 12: Suma, resta, multiplicació de decimals. numero 13: Divisió de decimals i fraccions. número 14: Operacions combinades amb decimals i fraccions. número 15: Percentatges, divisibilitat, arrel quadrada i potències.  Santillana Quadern de Nombres i Operacions número 5: Taules de multiplicar. número 12: Concepte de fracció. número 13: Suma, resta i multiplicació de decimals. número 14: Potències, arrels i divisors.  L’alumnat haurà d’entregar el treball d’estiu al seu tutor/a del proper curs.  La nota dels deures d’estiu es tindrà en compte en l’avaluació del primer trimestre de 1r d’ESO.

Bon estiu!

Una abraçada de la Mari Carmen.


deures