Page 1

Valgfag Skæring Skole 9. årgang 2014-2015 Hermed følger Skæring Skoles udbud af valgfag for 9. årgang. Dette sker i samarbejde med Ung i Århus. Alle skal vælge et valgfag, og der udbydes for to perioder: 20 uger i efteråret og 20 uger i foråret. Du skal udfylde tilmeldingsarket, der bliver lagt på intra, og aflevere det på kontoret inden 28/5-14 med tre prioriteringer for efteråret og tre prioriteringer for foråret. Vi håber at kunne oprette alle fag, så alle kan få deres ønsker opfyldt. Er det ikke muligt, på grund af for få tilmeldinger, ser vi derfor på dine andre prioriteringer Hvis du vælger et valgfag, der udbydes af ungdomsskolen, kan dette godt være om aftenen. Dette betyder at du enten kan vælge to valgfag, eller kun skal møde til dit valgfag om aftenen.


2


3

Adventure

Fysikboosters

Innovation

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Du er i god form og trives i naturen. Periode: Efterår i 20 uger

Forudsætninger: Tilbydes til dem der vil styrke deres faglige kompetencer inden for fysik og kemi, op til afgangsprøven.

Udbyder: AB

Periode: Efterår i 20 uger

Forudsætninger: Du skal have interesser indenfor det at arbejde med idéudvikling, organisering, projektplanlægning, PR & markedsføring og generel planlægning af projekter.

Beskrivelse: Synes du nogle af disse emner lyder spændende: Kano og kajak - bål uden lighter – mad på bål - klatring og rapelling - orientering med kort og kompas, GPS - overnatning i det fri (bivuak, lavu) og meget mere ...så er Adventure sikkert noget for dig. Det bliver noget andet end det der blev tilbudt da I gik i 9. klasse.

Udbyder: EH

Periode: Efterår i 20 uger

Beskrivelse: Vi vil gennemgå samtlige forløb og til sidst afholde mundtlige eksempelprøver, så man er klædt på til selve afgangsprøven. Du skal derfor være klar på at yde en ekstra indsats, som til sidst nok skal bære frugt.

Udbyder: EH og HH Beskrivelse: I dette valghold, bliver der mulighed for at stå for og planlægge projekter der rækker udover skolens grænser, eks. tøjsalg, sportsevents, etc.


Bold fitness

Førstehjælp

Musik

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Glæden ved at bevæge sig med/uden bold

Forudsætninger: Et medmenneskeligt væsen

Forudsætninger: Engagement og lysten til at spille musik

Periode: Efterår i 20 uger

Periode: Efterår i 20 uger

Periode: Efterår i 20 uger

Udbyder: FR

Udbyder: MÅ

Udbyder: MÅ

Beskrivelse: Dette valgfag har som sådan ikke noget med håndboldspillet at gøre. Gennem forskellige aktiviteter og øvelser, arbejder vi på at styrke motionen og fysikken gennem leg med og uden bold. Der bliver gang i den, så forvent at pulsen kommer op og at du kan mærke det på kroppen når vi er færdige.

Beskrivelse: Alle ved det er vigtigt. Alligevel er det ikke alle af os, der kan førstehjælp - men nu kan du lære at redde liv ved at vælge førstehjælp som valgfag. Hvis du består valgfaget, får du et bevis på, at du har gennemgået 12-timers kursus i grundlæggende førstehjælp.

Beskrivelse: Har du lyst til at: · Udvikle dine kreative sider · Arbejde med musik og lyd · Lære at spille et instrument · Eller måske bare udleve din indre rockstar? Ja, så er musik lige faget for dig! Traditionen tro giver holdet smagsprøve på sit repertoire ved skolens afslutningskoncert og til forårskoncerten.

4


Film og Redigering

IT Rules

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Interesse og viden om film. Kendskab til redigeringsprogrammer f.eks. Imovie eller Windows movie maker.

Forudsætninger: Passion og interesse for IT Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: M@@

Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: ENP Beskrivelse: Går du med en lille August, Von Trier eller Bier i maven, er dette valgfag noget for dig. Vi arbejder med film og med at redigere film vi selv har lavet. Vi kan bookes af de andre valgfag til at lave film om deres forskellige aktiviteter. 5

Beskrivelse: Vi arbejder med - simpel html-kodning - billedbehandling - animationer - flotte præsentationer - diverse programmer fra skoletube-pakken Hvis du vil lave din egen blog, der indeholder ovenstående elementer, så er "IT Rules" noget for dig!

Billedkunst Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Lysten til at være kreativ :-) Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: SE Beskrivelse: Brænder du for at finde din indre kunstner frem, så er dette valghold noget for dig. Vi skal på opdagelse i kunstens- og kulturens billeder, hvor vi vil kombinere besøg på kunstskolen, gallerier og Aros, med dine egne evner som kunstner. På dette hold, vil du få mulighed for at lære nye teknikker indenfor maleri, skulptur og design. Kreativ tænkning, fantasi og lysten til at


Gastronomi

Materiel Design

Improve Your English

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Du brænder for kunsten at lave mad, og har lyst til at udvide dit gastronomiske repertoire.

Forudsætninger: Du er kreativ, og vild med at designe alt i træ og metal.

Forudsætninger: Du synes der er lidt besværligt at komme på banen i mundtlig engelsk?

Periode: Efterår i 20 uger

Periode: Efterår i 20 uger

Udbyder: QB

Udbyder: SF

Beskrivelse: I dette valghold er der mulighed for at lære, at bruge en drejebænk. Vi kan arbejde med metal og akryl. Vi skal arbejde med at designe vores egne møbler af genbrugsmaterieler. Vi starter valgholdet med, at I skal være med til at bestemme indholdet, så det bliver lige det I drømmer om.

Beskrivelse: Er det helt vildt grænseoverskridende at tale om almindelige hverdagssituationer? Slår tungen knuder så snart du tænker på at åbne munden? Så er Improve your English netop det valgfag du skal vælge. I timerne skal vi bla. arbejde med: det sidste nye inden for musik, film og sladder og lære om engelsk kultur bl.a i skolekøkkenet.

Periode: Helårligt Udbyder: QB Beskrivelse: I dette valghold er målet, at lære alle tilberedningsmetoder inden for gastronomien. Vi skal langt omkring, lige fra opbagninger til molekylære teknikker. Vi skal arbejde med mange spændende råvarer og lære, at sætte dem sammen til fantastisk velsmag. Kom glad og bliv en mesterkok. 6


Kinesisk Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Hvis du har planer om et job i en virksomhed, der producerer i udlandet eller et job som tolk, kulturmedarbejder eller journalist, er det oplagt at starte på kinesisk! Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: Xiaona fra Ungdomsskolen Beskrivelse: Vidste du, at kinesisk er det mest talte sprog i verden? Og at Kina er et af de lande, som spiller en afgørende rolle på det internationale marked? Ungdomsskolen tilbyder i samarbejde med Skæring skole kinesisk som valgfag to lektioner om ugen. Fagets underviser bliver vores dygtige lærer Xiaona , som selv kommer fra Kina og har flere års undervisningserfaring i bagagen. Hun starter ud på niveau, så alle kan være med, så hvis du har mod på at lære det mest talte sprog i verden, så er det godt at starte her! Faget kommer til at ligge en hverdagsaften, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Undervisningen placeres på den skole, hvor flest unge er tilmeldte. Hvis du vil høre mere, så kontakt Maja Engberg-Sønderskov fra ungdomsskolen (facebook: Maja Ungiaarhus eller mobil 41 85 73 91) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de dagtimer, hvor skolens andre valgfag kører.

7


Spansk Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Spansk for begyndere er for dig, som gerne vil have et forspring, når du starter på en ungdomsuddannelse med spansk på skemaet, eller for dig, som tænker, at det er fedt at kunne sige mere end tortilla, adios og FC Barcelona på spansk, der i øvrigt er det næstmest talte sprog i verden. Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: Ungdomsskolen Beskrivelse: Spansk som valgfag tilbydes af Ungdomsskolen i samarbejde med Skæring skole, og det eneste det kræver af dig, er at du har lyst til at lære et nyt sprog. Vi starter på absolut begynderniveau, hvor fokus er på ordforråd, grammatik og udtale. Faget er på to lektioner om ugen og kommer til at ligge en hverdagsaften, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Undervisningen placeres på den skole, hvor flest unge er tilmeldte. Hvis du vil høre mere, så kontakt Maja Engberg-Sønderskov fra ungdomsskolen (facebook: Maja Ungiaarhus eller mobil 41 85 73 91)) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de dagtimer, hvor skolens andre valgfag kører. 8


VALG-fag Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Faget lægger vægt på, at det primært er unge fra uddannelserne, der står for de enkelte forløb, og at virksomhederne involverer jer i rigtige opgaver, de står med. Så vær klar til at møde virkeligheden uden for skolen! Du skal ingen særlige forudsætninger have for at deltage i faget, du skal blot have lyst til og mod på et anderledes valgfag, som kobler sig på det liv, der ligger uden for skolens trygge rammer. Periode: Efterår i 20 uger Udbyder: Jonas Steinmetz fra Ungdomsskolen Beskrivelse: Ja, du læste rigtigt: Dette fag hedder VALGfag og er et valgfag. Et helt nyt et af slagsen! VALGfag samarbejder med en lang række ungdomsuddannelser og virksomheder, og faget går ganske enkelt ud på at give en smagsprøve på det liv, der venter efter folkeskolen og klæde dig på til at træffe selvstændige og bevidste valg i stedet for bare at vælge det, vennerne gør, eller mor synes. Faget er bygget sådan op, at det består af mindre temaforløb 2-4 uger ad gangen, hvor hvert forløb er lavet af en af vores samarbejdspartnere: Det kan være en virksomhed i lokalområdet, en ungdomsuddannelse, du ikke vidste fandtes, eller en medarbejder fra Skat, banken, jobcenteret eller en helt tredje, måske fra et job du ikke vidste fandtes! VALGfag tilbydes af Ungdomsskolen i samarbejde med Skæring skole, og faget svarer til 3 lektioner om ugen. Regn dog med, at vi omlægger meget af undervisningen, så I i nogle uger er af sted 4 timer, andre uger har fri. Tovholder og gennemgående underviser på faget er Jonas Steinmetz, som også står for ungdomsskolens ungeråd ”Senatet”. Faget kommer til at ligge uden for dit skoleskema, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Hvis du vil høre mere, så kontakt Jonas Steinmetz fra ungdomsskolen (facebook: Jonas Ungiaarhus, mobil: 41 85 68 88 eller via mail: Jons@aarhus.dk) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de timer, hvor skolens andre valgfag kører. 9


Samfundsfag i praksis Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Har du optur over samfundsfag, og er du generelt nysgerrig anlagt og diskussionslysten af natur, så er Samfundsfag i Praksis et oplagt valgfag for dig. Periode: Helårligt fra august til juni Udbyder: Jonas Steinmetz fra Ungdomsskolen Beskrivelse: Faget vil tage dig fra skolernes samfundsfagsbøger ud i det virkelige samfund, hvor I skal prøve kræfter med alt fra lokaldemokrati, kommunisme og opstart af virksomhed til politikerbesøg, det økonomiske kredsløb i virkeligheden og politisk forbrug samt en studietur til udlandet. Studieturen ligger i efterårsferien og deltagelse på denne er frivillig. Regn med selv at skulle betale et tilskud til turen. Fik vi nævnt at turen går til hjertet af EU og NATO – nemlig Bruxelles i Belgien? Underviseren på faget, Samfundsfag i Praksis er Jonas Steinmetz, som også står for Ungdomsskolens ungeråd ”Senatet”, der har direkte indflydelse på ungebyrådet og politikken i Aarhus. Jonas har derfor foruden sin læreruddannelse i bl.a. samfundsfag derfor også god erfaring med ungedemokrati. Ungdomsskolen tilbyder faget i samarbejde med Skæring skole 2 lektioner om ugen. Faget kommer til at ligge en hverdagseftermiddag/aften, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Vær opmærksom på, at hvis du vælger Samfundsfag i praksis som valgfag, så har du det hele året! Hvis du vil høre mere, så kontakt Jonas Steinmetz fra ungdomsskolen (facebook: Jonas Ungiaarhus, mobil: 41 85 68 88 eller via mail: Jons@aarhus.dk) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de dagtimer, hvor skolens andre valgfag kører. 10


11


Gastronomi

Improve Your English

Mad 4 Math

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Du brænder for kunsten at lave mad, og har lyst til at udvide dit gastronomiske repertoire.

Forudsætninger: Du synes der er lidt besværligt at komme på banen i mundtlig engelsk?

Forudsætninger: Du vil udfordre dig selv i matematik på dit eget niveau

Periode: Forår i 20 uger

Periode: Forår i 20 uger

Udbyder: SF

Udbyder: EH

Beskrivelse: Er det helt vildt grænseoverskridende at tale om almindelige hverdagssituationer? Slår tungen knuder så snart du tænker på at åbne munden? Så er Improve your English netop det valgfag du skal vælge. I timerne skal vi bla. arbejde med: det sidste nye inden for musik, film og sladder og lære om engelsk kultur bl.a i skolekøkkenet.

Beskrivelse: Ønsker du lige det ekstra skub indenfor matematik eller har du lyst til at udforske den vidunderlige matematiske verden der omgiver os, så er dette valgfag noget for dig. Vi arbejder med IT i matematik, besøger egå gymnasium og meget mere. Så giv dig selv et skub, og kom join the club!!

Periode: Forår i 20 uger Udbyder: QB Beskrivelse: I dette valghold er målet, at lære alle tilberedningsmetoder inden for gastronomien. Vi skal langt omkring, lige fra opbagninger til molekylære teknikker. Vi skal arbejde med mange spændende råvarer og lære, at sætte dem sammen til fantastisk velsmag. Kom glad og bliv en mesterkok. 12


Science

IT Rules

Billedkunst

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Du ønsker at udforske den naturfaglige verden, og er nysgerrig og kan lide at eksperimentere.

Forudsætninger: Passion og interesse for IT

Forudsætninger: Lysten til at være kreativ :-)

Periode: Forår i 20 uger

Periode: Forår i 20 uger

Periode: Forår i 20 uger

Udbyder: M@@

Udbyder: SE

Udbyder: EH

Beskrivelse: Vi arbejder med - simpel html-kodning - billedbehandling - animationer - flotte præsentationer - diverse programmer fra skoletube-pakken Hvis du vil lave din egen blog, der indeholder ovenstående elementer, så er "IT Rules" noget for dig!

Beskrivelse: Brænder du for at finde din indre kunstner frem, så er dette valghold noget for dig. Vi skal på opdagelse i kunstens- og kulturens billeder, hvor vi vil kombinere besøg på kunstskolen, gallerier og Aros, med dine egne evner som kunstner. På dette hold, vil du få mulighed for at lære nye teknikker indenfor maleri, skulptur og design. Kreativ tænkning, fantasi og lysten til at skabe noget unikt er nøgleordene.

Beskrivelse: I science indgår fagene biologi, geografi, fysikkemi og matematik. Vi vil lave forskellige eksperimenter, besøge virksomheder og behandle vores resultater grafisk og illustrativt. Vi vil evt. lave et scienceshow Vælg science, hvis du vil vide mere om den verden der omgiver dig! 13


Adventure

Innovation

Film og Redigering

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Du er i god form og trives i naturen.

Forudsætninger: Du skal have interesser indenfor det at arbejde med idéudvikling, organisering, projektplanlægning, PR & markedsføring og generel planlægning af projekter.

Forudsætninger: Interesse og viden om film. Kendskab til redigeringsprogrammer f.eks. Imovie eller Windows movie maker.

Periode: Forår i 20 uger Udbyder: AB

Periode: Forår i 20 uger Beskrivelse: Synes du nogle af disse emner lyder spændende: Kano og kajak - bål uden lighter – mad på bål - klatring og rapelling - orientering med kort og kompas, GPS - overnatning i det fri (bivuak, lavu) og meget mere ...så er Adventure sikkert noget for dig. Det bliver noget andet end det der blev tilbudt da I gik i 9. klasse. 14

Periode: Forår i 20 uger Udbyder: ENP Udbyder: EH og HH Beskrivelse: I dette valghold, bliver der mulighed for at stå for og planlægge projekter der rækker udover skolens grænser, eks. tøjsalg, sportsevents, etc.

Beskrivelse: Går du med en lille August, Von Trier eller Bier i maven, er dette valgfag noget for dig. Vi arbejder med film og med at redigere film vi selv har lavet. Vi kan bookes af de andre valgfag til at lave film om deres forskellige aktiviteter.


Natur og Fiskeri

No pain, No gain

Klassetrin: 9. årgang

Klassetrin: 9. årgang

Forudsætninger: Lysten til at fiske samt interesse for naturliv vil være gode egenskaber at have.

Forudsætninger: Man bør være indstillet på at der kommer sved på panden samt kontinuitet i træningen.

Periode: Forår i 20 uger Udbyder: JE Beskrivelse: Natur og Fiskeri handler om tanken om at kunne bygge sin egen fiskestang, eller i det mindste prøve at støbe sine egne blink, samt lære at lave et forfang og evt. prøve at binde fluer til fluefiskeri. Alt den brugte tid i ”værkstedet” kunne munde ud i diverse skønne natur oplevelser hvor der fanges fisk som også tilberedes i naturen over bål ild. 15

Periode: Forår i 20 uger Udbyder: JE Beskrivelse: Dette hold vil introducere forskellige former for træning, bl.a. udholdenheds træning, ved fx løb af diverse karakterer såsom distance løb, Sprint og interval, eller styrketræning.


Spansk Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Spansk for begyndere er for dig, som gerne vil have et forspring, når du starter på en ungdomsuddannelse med spansk på skemaet, eller for dig, som tænker, at det er fedt at kunne sige mere end tortilla, adios og FC Barcelona på spansk, der i øvrigt er det næstmest talte sprog i verden. Periode: Forår i 20 uger Udbyder: Ungdomsskolen Beskrivelse: Spansk som valgfag tilbydes af Ungdomsskolen i samarbejde med Skæring skole, og det eneste det kræver af dig, er at du har lyst til at lære et nyt sprog. Vi starter på absolut begynderniveau, hvor fokus er på ordforråd, grammatik og udtale. Faget er på to lektioner om ugen og kommer til at ligge en hverdagsaften, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Undervisningen placeres på den skole, hvor flest unge er tilmeldte. Hvis du vil høre mere, så kontakt Maja Engberg-Sønderskov fra ungdomsskolen (facebook: Maja Ungiaarhus eller mobil 41 85 73 91)) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de dagtimer, hvor skolens andre valgfag kører. 16


Kinesisk Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Hvis du har planer om et job i en virksomhed, der producerer i udlandet eller et job som tolk, kulturmedarbejder eller journalist, er det oplagt at starte på kinesisk! Periode: Forår i 20 uger Udbyder: Xiaona fra Ungdomsskolen Beskrivelse: Vidste du, at kinesisk er det mest talte sprog i verden? Og at Kina er et af de lande, som spiller en afgørende rolle på det internationale marked? Ungdomsskolen tilbyder i samarbejde med Skæring skole kinesisk som valgfag to lektioner om ugen. Fagets underviser bliver vores dygtige lærer Xiaona , som selv kommer fra Kina og har flere års undervisningserfaring i bagagen. Hun starter ud på niveau, så alle kan være med, så hvis du har mod på at lære det mest talte sprog i verden, så er det godt at starte her! Faget kommer til at ligge en hverdagsaften, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Undervisningen placeres på den skole, hvor flest unge er tilmeldte. Hvis du vil høre mere, så kontakt Maja Engberg-Sønderskov fra ungdomsskolen (facebook: Maja Ungiaarhus eller mobil 41 85 73 91) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de dagtimer, hvor skolens andre valgfag kører.

17


VALG-fag Klassetrin: 9. årgang Forudsætninger: Faget lægger vægt på, at det primært er unge fra uddannelserne, der står for de enkelte forløb, og at virksomhederne involverer jer i rigtige opgaver, de står med. Så vær klar til at møde virkeligheden uden for skolen! Du skal ingen særlige forudsætninger have for at deltage i faget, du skal blot have lyst til og mod på et anderledes valgfag, som kobler sig på det liv, der ligger uden for skolens trygge rammer. Periode: Forår i 20 uger Udbyder: Jonas Steinmetz fra Ungdomsskolen Beskrivelse: Ja, du læste rigtigt: Dette fag hedder VALGfag og er et valgfag. Et helt nyt et af slagsen! VALGfag samarbejder med en lang række ungdomsuddannelser og virksomheder, og faget går ganske enkelt ud på at give en smagsprøve på det liv, der venter efter folkeskolen og klæde dig på til at træffe selvstændige og bevidste valg i stedet for bare at vælge det, vennerne gør, eller mor synes. Faget er bygget sådan op, at det består af mindre temaforløb 2-4 uger ad gangen, hvor hvert forløb er lavet af en af vores samarbejdspartnere: Det kan være en virksomhed i lokalområdet, en ungdomsuddannelse, du ikke vidste fandtes, eller en medarbejder fra Skat, banken, jobcenteret eller en helt tredje, måske fra et job du ikke vidste fandtes! VALGfag tilbydes af Ungdomsskolen i samarbejde med Skæring skole, og faget svarer til 3 lektioner om ugen. Regn dog med, at vi omlægger meget af undervisningen, så I i nogle uger er af sted 4 timer, andre uger har fri. Tovholder og gennemgående underviser på faget er Jonas Steinmetz, som også står for ungdomsskolens ungeråd ”Senatet”. Faget kommer til at ligge uden for dit skoleskema, og du kommer til at lære elever fra andre skoler i området at kende, da faget også tilbydes til elever på Strandskolen, Sølyst Skole og Skødstrup Skole. Hvis du vil høre mere, så kontakt Jonas Steinmetz fra ungdomsskolen (facebook: Jonas Ungiaarhus, mobil: 41 85 68 88 eller via mail: Jons@aarhus.dk) HUSK: Hvis du vælger et valgfag i ungdomsskolen om eftermiddagen/aftenen uden for dit skema, er der stadig mødepligt. Du vil derimod have fri i de timer, hvor skolens andre valgfag kører. 18

Valgfags katalog 14 15 9 årgang  
Valgfags katalog 14 15 9 årgang  
Advertisement