Page 1

PABLO HUBER RISCOS

Divendres , 29 de novembre del 2013

EL NEN I EL LLADRE Un dimecres 22 de setembre un nen molt pobre que buscava menjar pel seu carrer, i sempre anava al supermercat per veure si li podien donar menjar : verdures,fruites, llegums,etc. I li van donar una mica de tot aquest menjar. Un dia va agafar una malaltia que es deia paràlisi i no es podia moure del llit. I es va adonar que així no hi podrien aconseguir menjar, i els pares van anar a buscar menjar i una mica de diners. Però el nen cada vegada es trobava pitjor, vomitava, tenia mal de panxa, etc. I van tornar els seus pares a la casa, però van aconseguir diner suficient per a l’hospital. I van anar a l’hospital. L’operació valia molts diners i els pares van pagar. Els pares li van dir :” et trobes millor ? “ El nen els va contestar : “ Si, ja estic millor “. Uns lladres van entrar a robar els diners que tenia la família del nen, el nen es va ficar darrera del lladre i li va agafar els diners, ràpidament va trucar a la policia però no el van poder agafar, i el lladre va per les cases robant, fins que va anar direcció al banc i els policies no se’n van adonar . El nen va anar a buscar al lladre pels carrers , per carrers amples i fins i tot per carrers estrets , però no el va trobar. Anava preguntant a la gent que veia pel carrer i una persona li va dir que havia vist a un lladre per allí feia un moment, pel carrer que va direcció al banc. El nen el va trobar i ràpidament va trucar a la policia, però el lladre estava entrant al banc. Els policies anaven el més ràpid possible però el lladre ja havia robat el banc. Els pares molt preocupats el van anar a buscar per tots els carrers, però no el van trobar, fins que la policia els va informar que havien vist al nen. Els pares es van alegrar molt i van anar cap al banc. La policia els va dir : “ El nen ha anat al centre comercial a agafar el lladre”. El nen anava molt de pressa però el lladre també va aconseguir robar quatre tendes .


Els policies van arribar al centre comercial però el nen ja se n’havia anat. Després el lladre va anar a la joieria que estava al centre de la ciutat, el nen el va trobar i li va agafar mil euros , però el lladre en tenia molts més diners.

Els policies van arribar i els va dir el nen : “ li he tret mil euros “ El nen va tornar a casa però encara no havien agafat el lladre. Els policies es van anar a casa a dormir i el lladre va tornar a robar. El nen va dir: “ hem de un pla “. El policies s’han d’amagar, jo i els meue pares anirem per la dreta, i dos policies més han d’anar per la esquerra. Es van preparar, es van posar roba de camuflatge, després van anar a la plaça central. Van buscar el lladre però no el van trobar, van buscar i buscar però no hi havia manera de trobar-lo. El lladre estava robant per les afores del poble. El nen va esperar dies i dies, però el lladre no va tornar. El nen va sortir al carrer i el va buscar i buscar però no el va trobar. El policies també van anar a buscar el lladre, però cap dels dos el va trobar. Els pares van anar a buscar al nen i els policies, el nen i els pares es van trobar. El lladre encara no va sortir, desprès de dos dies el van trobar, però es va anar corrent molt ràpid, fins i tot va robar un cotxe. Els policies van anar darrera el lladre i van dir: “ totes les unitats a la plaça central “. Els altres policies arribarien en tres hores. El nen es va ficar damunt del cotxe del lladre i el lladre va parar. Va disparar al cotxe dels policies i es va anar corrent . El nen el seguia darrera i va escalar una xarxa, va saltar un mur i va anar per un túnel. El nen va portar al lladre a la plaça central i el van agafar amb el plan que havien fet. El nen va anar al banc i com van atrapar al lladre li van regalar deu mil euros i van poder pagar l’operació. Al cap d’un any el nen va tornar a caminar.

fi Pablo

Pablo huber riscos  
Pablo huber riscos  
Advertisement