Page 1

EXCLUSIVE Salon ljepote


Tinta Color Podizanje i bojanje u 1 tretmanu za živahno kretanje u boji. Intenzivan kontrast uz optimalnu njegu, za vrhunske i slabe tehnike. Do 4 razine dizanja za maksimalni kontrast, za intenzivan i trajni rezultat.Naravno, s istom kvalitetom na kakvu ste navikli s Tinta Colorom.UV zaštita štiti od izbijanja boja i stabilizator boje LP300 veže intenzivne pigmente u kosu.

Formulirana pomoću vrhunskih sastojaka, Keune Color nadahnjuje beskrajnu kreativnost Četiri razloga za početak korištenja Tinta Boja odmah: 1.Izvrsna klimatizacija 2.Svilenkasto blještavilo 3.Trajnost zbog UV zaštitnika 4.Nema mrlja na koži


CARE CURL CONTROL CONDITIONER Ako želite naglasiti vašu lijepu kovrčavu ili valovitu teksturu Curl Control je linija za vas. Bilo da su vam kovrče ili valovi dar od prirode ili profesionalnog salona, imamo elastičniji uzorak od ravne kose. Curl Control obogaćen je prirodnom drvenom pulpom s elastičnim svojstvima koja pojačavaju oblik zakrivljenosti.

CARE VITAL NUTRITION CONDITIONER Aktivni sastojci vlaže unutarnju strukturu kose dok formiraju prepreku oko oštećenih područja, obnavljaju i revitaliziraju naglašene niti. Vaša kosa je također zaštićena od dehidracije,oštećenja okoliša i štetnih UV zraka. Glatka, meka, sjajna i lijepa kosa! U vašoj je mjeri. Kremasti uređaj koji ponovno energizira dosadnu, beživotnu kosu. Formula za zaglađivanje detangles i dodaje sjaj.


Tinta Ultimate Plavuša, kompletan asortiman boja plavih boja koje se mogu upotrijebiti na prirodnoj i obojenoj kosi. Raspon uključuje vrhunsku boju s hladnim efektom, plave boje pogodne za sijede kose i praške za izbjeljivanje. Zašto to radi? Tajna iza dugotrajnih Keune Tinta Ultimate Blonde boja je Triple Color Protection; Svileni protein Protein od svile popravlja i hrani kosu. Dlaka koja je u boljoj stanju ostaje i dalje duže jer se pigmenti zatvaraju u strukturi kose. UV zaštita UV zaštitnik Solamer štitit će kosu od UV-oštećenja I blijeđenja boje. Stabilizator boje boje LP 300 Developer Tinta Cream sadrži LP 300, koji uzrokuje da se pigmenti vežu bolje u strukturu kose i štite strukturu kose tijekom usluge boja.

TINTA COLOR ULTIMATE BLONDE


Keune-ov 95. rođendan! Posao je bio utemeljen 6. januara 1922. Nizozemski hemičar Jan Keune je tada razvio inovativnu formulu, čineći njegovu tvrtku europskom. Proizvodi tvrtke Keune koriste se u više od 70 zemalja od strane stotina hiljada profesionalaca salona! Unatoč našem međunarodnom rastu, još uvijek smo obitelj u vlasništvu i djelu. George Keune, sin osnivača Jan Keune-a, i dalje se pojavljuje na poslu svaki dan - čak i poslije 65 godina s tvrtkom. George također ima dva sina koja rade u Keuneu. Naša obiteljska tvrtka je vođena strašću i obilježena integritetom. Poznato nam je da namočimo srce i dušu u sve aspekte našeg poslovanja.


Bond Fusion

Exclusive

Uobičajeno, kemijski procesi poput bojanja ili oblikovanja tretmana razgrađuju disuldne veze koje su neophodne za zdravu kosu. Ali to je mjesto gdje Bond Fusion dolazi, popravlja i obnavlja slomljene obveznice, čak I stvarajući nove. Također štiti unutarnju strukturu svakog lanca. Sada, profesionalci salona mogu pretvoriti bilo koju kosu u bilo koju bojum a kosu drži čvrsto i uvjetovano. Konačno, Bond Fusion kompatibilan je sa svim tipovima kose i teksturama, djevičanskom kosom i kosom koja je već prije bila kemijski tretiranaili obojena.


Neka vaši nokti budu glamurozni!

Priredite svojim rukama neophodnu njegu, a noktima savršeno uljepšavanje u Exclusive salonu ljepote studiju! Pored profesionalne šminke za večernju, dnevnu varijantu i za posebne prilike, naše osoblje pobrinuće se i za fantastičan izgled Vaših noktiju. Exclusive


Priredite svojim rukama neophodnu njegu, a noktima savršeno uljepšavanje u Exluzive salonu ljepote! Zakažite svoj termin, a mi ćemo u okviru manikira skratiti i oblikovati Vaše nokte, ukloniti zanoktice i višak kože sa nokatne ploče, utrljati ulje protiv njihovog ponovnog rasta i prelakirati nokte nekom od nijasi iz široke palete IBD lakova. Na cijelu površinu šaka laganom masažom utrljaćemo zaštitnu kremu ostavljajući kožu mekom I osvježenom.

Exclusive


solar studio

Omogućite Vašoj koži ten kakav Vi želite! Exclusive


EXCLUSIVE mega SUn PRAVILA ZA ODLAZAK U STUDIO ZA SUNČANJE

Prije Osobe sa osetljivom kožom trebaju napraviti probno sunčanje u trajanju od maksimalno šest minuta. Skinite sav nakit sa tijela i nikako ne upotrebljavajte mobilni telefon tokom sunčanja. Hipersenzitivne reakcije na UV-A zrake podstiču neki medikamenti (antibiotici, diuretici, hormonski lijekovi, sredstva za uklanjanje gljivičnih infekcija). Ako ih uzimate – odložite odlazak u solarijum. Pilingom odstranite mrtve ćelije kože, svu nečistoću, parfem i dezodorans.

Za vrijeme Ne skidajte naočare.Postane li Vam jako vruće – prekinite sunčanje. Dozvoljeno je samo jedno sunčanje dnevno, bilo u solarijumu ili na pravom suncu.Ako izlažete UV zracima lice ili dekolte, minimalna udaljenost lampe mora biti 20cm.

Posle 60 minuta nakon sunčanja se istuširajte, a potom tijelo namažite kremom ili losionom koji se preporučuje posle sunčanja u solarijumima.Pijte mnogo tečnosti. Ako Vam se na koži pojavilo crvenilo, skratite vremenski sledeće sunčanje. Sunčajte se opet tek za 48 sati.


Doctorfish

Ichthyoterapija je uporaba ribe kao što je Garra Rufa za čišćenje rana kože ili liječenje drugih kožnih bolesti. Ime ihtiooterapija dolazi od grčkog imena riba - Ichthys. Povijest takvog liječenja u tradicionalnoj medicini slabo je dokumentirana.Postoji široka upotreba takvih riba u Indiji, posebno u ruralnim područjima. Najčešći poznati oblik icitoterapije koristi se u liječenju kožnih stanja i uključuje Garru Rufu, obično poznatu kao Doktor Fish ili Nibble Fish. Ova riba prirodno dolazi iz Eufrata . Prednosti su prvi put promatrane u Kangalu u Turskoj - stoga se naziva i Kangal Fish. Mnogi koji pate od psorijaze i dermatitisa imaju koristi od liječenja, koji uključuje ležanje u ribnjacima i dopuštanje da riba jede ljuske i labavu kožu na zahvaćenom području.

Exclusive


EXCLUSIVE 17.06.2018 ...Marina Gvozdić je u salonu EXCLUSIVE... Marina će za Vas raditi trajnu šminku


Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje mineralnog porijekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija i posebnim načinom sjenčenja.

Obrve Od potpunog pomjeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice - ali prateći zionomiju lica - vaše obrve će podariti licu potpuno novi i vedriji izgled.

Oči Radi se izvlačenje linijom gornjih kapaka (tkz eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ići cijelom dužinom kapka, a mogu biti djelimične.

Usne Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanja cijele površine usana ( po želji klijenta). Spektar boja će vam pomoći da izaberet eboju koja najviše odgovara Vašem licu i boji kože Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta Traje od 2.5 god (za svjetle nijanse) do 5 god (za tamne nijanse).

EXCLUSIVE


EXCLUSIVE

...svilene trepavice u salonu ljepote Exclusive... Exclusive


Dugačke, tamne i guste trepavice su oduvijek izazivale divljenje. Posao mnogih devojaka i žena zahtjeva svakodnevno lijep izgled, frizuru i šminku. Obzirom na današnji način života i u nedostatku vremena ne stižemo da ispoštujemo sve zahtjeve, pa nam često šminkanje predstavlja muku.Takođe devojke koje se bave sportom, žele da svakodnevno izgledaju lepo i svježe, a nisu baš sklone šminkanju, odlučuju se za ovo rešenje. I najzad djevojke koje obožavaju sve što je novo na tržištu i koje polažu mnogo na svoj izgled. Nadogradnja svilenih trepavica je izuzetno popularna tehnika nadogradnje jer ostavlja utisak prirodnih trepavica

Exclusive


Mercator

Exclusive Salon ljepote

Dom zdravlja

Exclusive

salon ljepote

Tel: 061/016-584

e-mail: exclusive.salonljepote@gmail.com

Adresa: Ul.Reisa Džemaludina Čauševića 51F

Exluzive ee katalog  
Exluzive ee katalog  
Advertisement