Issuu on Google+

Herfstkamp 2010 8,9,10 oktober

Rs Confucius


WELKOM wie is er te vertrouwen ? wie werken er samen ? wie spreekt de waarheid ? wie saboteert ? en wie zal er winnen

kortom:

WIE is de mol ??


DE MOL Gedurende dit hele kamp zit je midden in een spel. Een spel boordevol leugens en intriges. Waarvan er maar 1 de winnaar kan zijn. De hele RS groep is opgedeeld in 3 groepen, zie de volgende bladzijde voor de indeling. Met deze groep doe je samen de opdrachten en spellen. De bedoeling is dat je als groep zoveel mogelijk punten verzamelt door alle opdrachten en spellen zo goed mogelijk uit te voeren. Maar‌ in iedere groep zit een mol, dat is iemand die probeert de opdrachten te saboteren om zo ervoor te zorgen dat er juist zo min mogelijk punten worden verzameld. Het is natuurlijk geheim wie de mol is, door zo goed mogelijk geheim te blijven kan de mol ook weer extra punten verdienen. Door juist zo vaak mogelijk de juiste persoon als mol aan te wijzen kan je ook punten verdienen. Meerdere keren krijg je de gelegenheid om, natuurlijk ook weer in het geheim, bij de spelleiding aan te geven wie jij denkt dat de mol is. Kijk dus goed in je groepje rond, doet er iemand express


fouten maken, wie valt er op met zijn gedrag? Uiteraard mag je in je groep overleggen over wie dat jij denkt dat de mol is. Maar wie zegt dat diegene met wie je praat niet de mol is, of dat die ander je probeert op het verkeerde been te zetten? Ben je de mol, dan krijg je dit van te voren te horen van de spelleiding. Uiteraard zet je dan je pokerface op en probeer je de rest van je groep op het verkeerde been te zetten door zoveel mogelijk onzin over de andere groepsleden te verspreiden. Op 2 momenten wordt er een andere mol actief, namelijk in de nachten als iedereen slaapt. Pas de volgende ochtend wordt er bekend gemaakt wie de mol is, als de mol dit zelf in de nacht bekend maakt, krijgt hij/zij strafpunten! Iedere groep heeft dus 3 keer een mol.

Aan het eind wordt van iedereen de persoonlijke score bepaald. Dit is het totaal van: - De punten verdeeld met de spellen en opdrachten - De punten verdiend met het juist aanwijzen van de mol - Eventueel de punten verdiend met het mol zijn, als je dat goed verborgen hebt weten te houden. Voor iedere groepswinnaar is er een toepasselijke prijs!


INDELING Hieronder vindt je de groepsindeling. De groepen zijn opgebouwd uit tweetallen, die zijn elkaars slaapmaatje (met uitzondering van de meiden die in 1 tent slapen).

Groep 1:

Groep 2:

Groep 3:

Bob&Jasper V

Maarten&Thom

Denise&Manon&Ilse

Lisette&Suus

Casper&Rick

Stefan&Gerwin

Jelle&Roland

Alex&Martijn

Niels&Paul Wilco&Michael (beide tot zaterdag avond)


PAKlijst Vrijdagavond heb je het volgende aan: - Compleet uniform - Goede wandelschoenen - Als je het hebt een reflecterend vestje of jas In je rugzak zit: -

Regenkleding Warme slaapzak en matje Toiletspullen, medicijnen Handdoeken, theedoek Extra setje (warme) kleren Ondergoed, sokken Bord, mok, bestek Zaklamp

Verder nog 1 van de volgende dingen, je mag zelf kiezen wat, maar je MOET iets meenemen: Bowlingbal, reddingsvest, strandschepje, tuinfakkel (niet brandend), wasrekje of windmeter.


installatie Kom je net over van de verkenners of padvindsters of ben je helemaal nieuw bij scouting, dan zal je dit kamp ook ge誰nstalleerd worden. Eerder op dit kamp zal je dan ontgroend worden. Wat de ontgroening zal zijn hoor je pas op kamp, het is in ieder geval handig om een extra stel kleren mee te nemen.

Voor de installatie heb je een compleet uniform bij je: bloes+das. Van de groep krijg je een explorers-badge en een confuciusbadge. Ben je helemaal nieuw, dan krijg je ook de installatiebadges. We vragen een kleine bijdrage van 3,50 voor de badges.

De installatie zal zondag om 15 uur zijn. Je ouders zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!


kamp Vrijdagavond 8 oktober wordt je verwacht op een locatie hier ongeveer 30 minuten rijden vandaan. Het is de bedoeling dat je ouders je hierheen brengen. Iedere groep start vanaf een andere locatie! Waar je precies moet zijn krijg je 2 dagen van tevoren te horen via de e-mail. Heb je dit bericht niet gehad neem dan contact met de spelleiding. Waar je dan heen moet lopen zal je in de loop van de avond achter komen, de exacte locatie is dus nog geheim! Rij je samen met een andere RS-er, hou er dan rekening mee dat je samen in 1 groep zit!

Zondagmiddag om 15 uur of om 16 uur kan je weer worden opgehaald van het kampterrein, hier ongeveer 40 minuten rijden vandaan. Natuurlijk willen je ouders precies weten waar dat kampterrein is. Hiervoor kunnen ze een mail met hun emailadres sturen naar staf@rsconfucius.nl, zij krijgen dat weekend dan een mailtje met de precieze gegevens.


De begeleiding is bereikbaar op de volgende nummers:

Hetty

06 30 39 76 78

Sander

06 28 39 51 09

Michiel

06 52 68 04 99

We hebben dit weekend niet de beschikking over elektriciteit, dus je kan je telefoon niet opladen. Er zijn wel douches en toiletten. Houd er rekening mee dat het erg fris kan zijn in de avonden.


Herfstkamp 2010