__MAIN_TEXT__

Page 1

TREBALLEM PER ELABORAR EL MILLOR PERNIL CUIT

1 0 0 % N AT U R A L


QUALITAT GASTRONÒMICA. ÈTICA. REPÒS. AUTENTICITAT. TRADICIÓ. INNOVACIÓ. El benestar de les persones i el respecte per la natura són el nostre mapa de carreteres. Dia a dia treballem per colaborar en la salut de tothom i per garantir moments inoblidables a taula.

Ho fem amb honestedat perquè ens agraden les coses de veritat, ben fetes, amb segell exclusiu. Ens agrada estar a on també es valori aquesta sensibilitat.

El nostre pernil cuit curat és la nostra insígnia, però també la dels nostres clients. Excel·lent i únic, reforça el prestigi de les seves botigues i la qualitat de la seva oferta.

Tots els nostres aliments són d’alta gastronomia i lliures d’al·lèrgens. Permetem el repòs i la maceració de cada peça, ressaltem els sabors autèntics, recuperem textures que només la carn excel·lent pot oferir.

Unim tradició i innovació per a que els nostres productes siguin sans i saborosos. Descobrim un món de possibilitats per a gaudir d’uns aliments exquisits.


compromĂ­s


DESITGEM COMPARTIR LA NOSTRA PASSIÓ PER ELABORAR ALIMENTS D'ALTA GASTRONOMIA, DE QUALITAT SUPREMA PER AL DELIT DELS SENTITS. UNA FAMÍLIA COMPROMESA AMB LA GASTRONOMIA SALUDABLE Des de la nostra fundació el 1952, fonamentem l'elaboració dels nostres productes en els conceptes de salut i exquisidesa pensant sempre en el consumidor sensibilitzat per l’ètica aplicada als aliments, els productes lliures d’al·lèrgens i la gastronomia d’alta qualitat. Compromesos amb la nostra màxima, la gastronomia saludable, tenim com a finalitat vetllar pel benestar de les persones mitjançant una oferta gastronòmica sana i natural que combina tradició i innovació en el seu procés. L’ètica que apliquem en l’elaboració dels nostres productes es reflexa també en la nostra política de responsabilitat empresarial que persegueix l’excel·lència en processos medioambientals, econòmics i socials. L’any 2010 vam presentar la nostra primera memòria de responsabilitat empresarial. Vam néixer a Vic, bressol d'una comarca amb contrastada tradició gastronòmica i arrelada tradició porcina, gràcies a la visió i la iniciativa del Sr. Josep Vilacís Argila que junt amb la seva esposa, la Sra. Cristina Erra Serrabasa, i de mecenes el Sr. José Erre Musach van començar l’elaboració del pernil cuit-curat Erre.

Josep Vilacís, veterinari especialitzat en zootècnia i nutrició animal, era un apassionat per l'alimentació sana. Aquesta passió el va portar a ser membre fundador de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (ACCA) i a realitzar conferències de salut i nutrició amb la voluntat de transmetre el coneixement profund de l'alimentació saludable. A través dels coneixements de demanda del mercat adquirits en les fires i congressos als què assistia en els seus viatges per Europa i els EUA, Josep Vilacís va iniciar el projecte de produir bon pernil cuit curat pel servei de maquil·la a la comarca d’Osona. En poc temps es va extendre a nivell regional. Avui el projecte de Josep Vilacís el continuem els seus fills mantenint i aplicant els mateixos valors: l’honestedat i la puresa en els productes. Volem continuar un saber fer perquè perduri.


tradiciรณ


TREBALLEM COM SEMPRE, AMB REPÒS I ARTESANIA. FENT DE CADA PEÇA UNA OBRA ÚNICA.

TRADICIÓ I HONESTEDAT DURANT L’ELABORACIÓ En coherència amb els valors d'honestedat i sensibilitat cap als proveïdors, els clients i totes les persones i fidels als nostres orígens apostem per porcs criats en granges sostenibles. Seleccionem els animals de creixement lent per garantir un increment de la qualitat de la carn que en les seves peces nobles aporta més proteïnes, més sabor i més textura. Treballem amb peces senceres procedint al desossat, desgreixat i desnervat de les mateixes de forma completament manual i aplicant mètodes artesanals. Es tracta d'un procés que no altera la qualitat i propietats de la carn fresca.

Per tal d'obtenir la màxima naturalitat, preparem la salmorra justa per destacar les qualitats de textura i aroma sense modificar les característiques identificatives de cada tipus de carn fresca. Gràcies al massatge i una maceració en cambra refrigerada amb el repòs i el temps adequat obtenim el color, l'aroma i el sabor natural que converteixen cada una de les nostres peces en una obra única.


innovaciรณ


ENS RENOVEM CONSTANTMENT. VOLEM OFERIR UNA CARTA INNOVADORA, DE QUALITAT I SALUDABLE AL PROFESSIONAL DE LA XARCUTERIA. INNOVACIÓ CONSTANT EN PRODUCTES D’ALTA GASTRONOMIA El pernil cuit curat de producció 100% natural és el nostre gran reserva però també elaborem pit i cuixa de gall dindi lleugerament brasejat, salsitxes de frankfurt de pernil i de gall dindi i textures de pernil cuit amb la mateixa cura, delicadesa i repòs que caracteritza l’elaboració del nostre pernil. Sempre sense renunciar al sabor i la textura natural de la carn que ens aporta proteïnes d'alta qualitat nutritiva, vitamines del grup B i minerals com zenc, fòsfor, sodi, potassi i ferro. En el nostre afany per arribar a tots els consumidors els nostres productes estan exempts d´al·lèrgens i disposem d'una línia de producció ecològica amb el certificat Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). A l’octubre de 2007 vam ser pioners dins el sector carni quan la Unió Europea ens va atorgar el nostre primer

segell ecològic corroborat pel CCPAE i concedit al nostre PERNIL Cuit Curat. Renovem constantment la nostra carta amb aliments que faciliten una dieta sana sense renunciar a les presentacions més exquisides i elegants a la taula i mantenint sempre els processos manuals que donen valor afegit al producte. Aquesta és la nostra passió. La nostra experiència en l’elaboració i la innovació de productes d’alta gastronomia ens ha permès gaudir de l'aval dels professionals de la xarcuteria que dia a dia demanen i comercialitzen el nostre producte com a referència de producció pròpia en els seus establiments especialitzats.


salut


DIA A DIA DIFONEM LA CULTURA GASTRONÒMICA DEL PERNIL CUIT CURAT ARTESÀ ELABORAT AMB HONESTEDAT.

UNA DELÍCIA GASTRONÒMICA Sofisticat, lleuger i molt versàtil. Així és el pernil cuit curat, un aliment que honestament elaborat esdevé una autèntica delícia gastronòmica que cuida el nostre organisme: per la seva gran qualitat nutritiva, és lleuger i facilita la digestió. Ens proporciona una gran quantitat de minerals –com el ferro- i vitamines –especialment les del grup B-. Però també és molt recomanable per la seva aportació de proteïnes, unes proteïnes més digeribles gràcies al procés tèrmic al qual està sotmès. 100g d’aquesta delícia gastronòmica aporten entre el 9 i el 10% de les proteïnes que l’èsser humà necessita al dia. Aquestes qualitats nutritives el converteixen en un producte ideal per a tothom, per a consumidors de totes les edats.

El seu tall reflexa la seva qualitat. Elaborat de manera tradicional es percebran els diferents músculs, les vetes fines de greix així com una diversitat de matisos de colors. La seva textura ha de correspondre amb la de la carn cuita, lleugerament fibrosa, i si els talls no són consistents i es trenquen seguint les línies dels músculs és un senyal més de que s’ha elaborat de manera artesana. Exquisit com ingredient d’un entrepà amb pa de qualitat -una proposta senzilla però molt gustosa- ens trobem davant un aliment de gran versatilitat culinària en entrants freds, amanides i plats elaborats.


ELS NOSTRES ALIMENTS 100% naturals Lliures d’al·lèrgens Transparents, gaudim de les propietats de la mateixa natura Amb el color, l’aroma i sabor natural de la carn Elaborats artesanalment però amb un toc d’innovació Sotmesos a un procés de maduració lent


PERNIL CUIT CURAT

LA NOSTRA INSÍGNIA De textura ferma i elegant el nostre pernil cuit curat és una veritable delicatessen amb una carn més feta, amb més proteïna i més gust. Conservem el sabor i la textura pròpia de la carn, lleugerament fibrosa. És senyal de que el nostre pernil és el més natural possible. La peça, seleccionada rigorosament, es treballa sencera i de forma manual pels nostres experts artesans. Així és la peça qui determina la mida de l’envàs i el seu pes final. L’elaborem de manera que conservi totes les seves propietats nutricionals i manifesti les seves característiques organolèptiques (gust, aroma, textura, ...). Cap conté proteïna afegida, el nostre desig és mantenir intactes les propietats nutricionals de la primera matèria. Totes les peces estan macerades un mínim de 5 dies en càmera refrigerada.


PERNIL CUIT CURAT LLAUNA

EL NOSTRE GRAN RESERVA La cocció es realitza en el propi envàs per afirmar el gust, l’aroma i la qualitat del pernil. Quan s’obre l’envàs amb el nostre obre llaunes és necessari treure el protector, retirar amb aigua calenta la gelatina que l’envolta i assecar-lo per aconseguir una òptima conservació.

PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL. Tot l’aroma i la textura pròpia de la carn.

PERNIL Cuit-Curat PL. De producció limitada i 100% natural.

Pernil cuit curat elaborat seguint el mètode artesanal.

Pernil cuit curat de màxima qualitat i puresa: és 100% natural gràcies a la selecció de la raça del porc i de la seva alimentació (carn amb qualitat certificada mínim 50% Duroc). Elaborat sense fosfats afegits.

PERNIL Cuit-Curat DUROC. Un nou concepte de pernil cuit curat. Elaborat amb carn de porc amb la certificació de genètica DUROC. Aquest animal es cria en granges que respecten les bones pràctiques de cria i s’alimenta a base de cereals. De la seva carn obtenim un pernil cuit curat excepcional i d’excel·lent qualitat perfectament vetat i amb una textura, color i gust únics en el mercat. Saludable i sorprenent al paladar.

PRODUCTE

ENVÀS

PERNIL Cuit-Curat IBÈRIC. Un autèntic plaer pel paladar. Pernil cuit curat de porc de raça ibèrica certificada i elaborat seguint els nostres sistemes tradicionals de maceració i cocció, amb repòs i sense productes químics. De textura i aroma intenses i de color més fosc s’elabora en llauna per potenciar la seva exquisidesa i garantir desprès del seu repòs unes característiques organolèptiques excepcionals.

PES/UNITAT U./CAIXA VIDA ÚTIL*

SERVEI

REFERÈNCIES

PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL

Llauna

6,5kg / 9kg

2

3 mesos

Mostrador

E1-E2-E3-4-5

PERNIL Cuit-Curat PL

Llauna

7,5kg / 9kg

2

3 mesos

Mostrador

127

PERNIL Cuit-Curat DUROC

Llauna

7,5kg / 9kg

2

3 mesos

Mostrador

DU00001

PERNIL Cuit-Curat IBÈRIC

Llauna

7,5kg / 9kg

2

3 mesos

Mostrador

IB00001

Conservar entre 0ºC i 4ºC

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


PERNIL CUIT CURAT EN POTA LA NOSTRA MÀXIMA EN GUST És la manera més natural de presentar el nostre pernil cuit curat perquè conservem la forma original de la cuixa mantenint la seva pròpia capa de cansalada que li confereix més aroma, més gust, una textura més melosa i un tall molt elegant. És ideal per a presentacions sofisticades.

POTA Cuita-Curada SENSE NITRITS ni FOSFATS. Una versió de la nostra pota cuita curada pensada per als ecologistes més exigents. Manté tot el gust, el color i l’aroma d’aquesta carn melosa i sòbria però està lliure de nitrits i de fosfats afegits

POTA Cuita-Curada AMB OS / POTA Cuita-Curada SENSE OS. Un tall amb més gust, color i aroma.

POTA Cuita-Curada DUROC i POTA Cuita-Curada C-DUROC. Un pernil cuit-curat únic i excepcional.

Pernil de porc desossat o parcialment desossat. La seva capa de greix aporta més aroma i s’elabora amb una carn més consistent i menys pàl·lida que permet un tall amb més gust i color.

La genètica i criança del porc certificat DUROC garanteix un pernil cuit curat d’excel·lent qualitat perfectament vetat i de textura, color i gust únics en el mercat. Aquest animal es cria respectant les bones pràctiques de creixement i s’alimenta de manera natural, majoritàriament a base de cereals.

POTA Cuita-Curada BOUQUET. El deliri d’una carn molt melosa, elegant i sòbria.

POTA Cuita-Curada PL-DUROC. La mateixa carn de porc amb certificació DUROC, amb la mateixa textura, color i gust excepcionals que la fan única, però en una versió encara més saludable: totalment lliure de fosfats.

Pernil de porc de carn de qualitat certificada mínim 50% Duroc. Tallada en 2 parts i envasada al buit per facilitar la manipulació.

PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT

SERVEI

REF.

U./CAIXA

VIDA ÚTIL

POTA Cuita-Curada SENSE OS

Bossa al buit 7,1kg / 10kg

1

2 mesos

Taulell

SO116

POTA Cuita-Curada AMB OS

Bossa al buit 8kg / 10,5kg

1

2 mesos

Taulell

116

POTA Cuita-Curada BOUQUET

Bossa al buit 10,5kg / 13,5kg

1

50 dies

Taulell

PB116

POTA Cuita-Curada DUROC

Bossa al buit 9kg / 12kg

1

2 mesos

Taulell

DU116

POTA Cuita-Curada C-DUROC

Bossa al buit 8kg-12kg

1

2 mesos

Taulell

DUC116

POTA Cuita-Curada PL-DUROC

Bossa al buit 9kg / 12kg

1

2 mesos

Taulell

DUPL0116

POTA Cuita-Curada SENSE NITRITS ni FOSFATS Conservar entre 0ºC i 4ºC

Bossa al buit 8kg-12kg

1

2 mesos

Taulell

SNSF0116

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


PERNIL CUIT CURAT EN BOSSA

PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL. La peça desossada es cou dins d’un motlle i es reembossa posteriorment.

SIMPLICITAT I COMODITAT Es cou en motlle dins la bossa definitiva, que queda adherida per facilitar la manipulació i conservació, excepte el PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL. Preparats per servir al detall. També presentem l’espatlla, la qual ofereix unes peculiaritats organolèptiques excel·lents.

PERNIL Cuit-Curat CORSER.

PERNIL Cuit-Curat CORSER amb PELL.

De textura més melosa.

Manté la textura melosa i el gust intens del nostre pernil cuit-curat corser i es presenta embolcallat per una gruixuda capa de pell.

ESPATLLA Cuita-Curada CORSER.

PERNIL Cuit-Curat CORSER BARRA.

Més petita que el pernil, de sabor més intens.

Format ideal per facilitar el tall que requereixen algunes receptes.

ESPATLLA Cuita DE MERCAT BARRA. Exquisida i versàtil. Aspecte harmoniós i agradable, gràcies a la seva composició més complexa.

PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT

PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL

Bossa al buit

6,7kg / 7,3kg

2

50 dies

Taulell

6/7/8

PERNIL Cuit-Curat CORSER

Bossa al buit

7,3kg aprox

2

2 mesos

Taulell

14

PERNIL Cuit-Curat CORSER amb PELL

Bossa al buit

7,3kg aprox

2

2 mesos

Taulell

140

PERNIL Cuit-Curat CORSER BARRA

Bossa al buit

3,4kg

2/4

2 mesos

Taulell

11

ESPATLLA Cuita-Curada CORSER

Bossa al buit

4,8kg aprox

2

2 mesos

Taulell

100

ESPATLLA Cuita-Curada BRASSEJADA

ESPATLLA Cuita DE MERCAT

Bossa al buit

4,8kg aprox

2/4

2 mesos

Taulell

15

Espatlla fornejada. Una aposta més d’Erre pels productes tradicionals, imprescindible als millors taulells.

ESPATLLA Cuita DE MERCAT BARRA

Bossa al buit

3,2kg aprox

2/4

2 mesos

Taulell

CE0001

3kg

2

2 mesos

Taulell

130

ESPATLLA Cuita-Curada BRASEJADA Conservar entre 0ºC i 4ºC

Bossa al buit

U./CAIXA VIDA ÚTIL SERVEI REFERENCIES


PERNIL CUIT CURAT LLESCAT A PUNT PER SERVIR Un envàs de 100g idoni pel lliure servei que conserva perfectament l’excel·lència organolèptica dels nostres productes, sempre tallats en llesques fines per a que es fonguin en el paladar.

LLESCAT de PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL

LLESCAT d’ESPATLLA Cuita-Curada TRADICIONAL

VOLTA i VOLTA DE PERNIL CUIT. Com a plat principal d’un àpat lleuger, aquest Volta i Volta només té beneficis: manté el gust excepcional del pernil cuit curat d’Erre de Vic, és saludable i està llest per degustar en només uns minuts.

SERVEI

REF.

Llescat

100g

12/20

30 dies

Lliure servei

LLP0117

LLESCAT d'ESPATLLA Cuita-Curada TRADICIONAL

Llescat

100g

12/20

30 dies

Lliure servei

LLE0118

VOLTA I VOLTA de PERNIL CUIT CURAT

Bossa al buit

100g

10

45 dies

Lliure servei

LLPT117

PRODUCTE LLESCAT de PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL

Conservar entre 0ºC i 4ºC

ENVÀS

PES/UNITAT

U./CAIXA VIDA ÚTIL

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


PERNIL CUIT CURAT XEF

PAS A LA IMAGINACIÓ El nostre pernil cuit curat en format de 400g és ideal pel lliure servei i garanteix un ús fàcil i versàtil a la cuina: tall gruixut per fer a la planxa o arrebossat, daus per amanides... Presentat en una capsa que permet guardar el producte al frigorífic un cop s’ha extret de la bossa.

XEF de PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL XEF de PERNIL Cuit-Curat VINIUM XEF de PERNIL Cuit-Curat PL

SERVEI

REFERÈNCIES

XEF de PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL

PRODUCTE

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0012

XEF de PERNIL Cuit-Curat VINIUM

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0013

XEF de PERNIL Cuit-Curat PL

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0014

Conservar entre 0ºC i 4ºC

ENVÀS PES/UNITAT U./CAIXA VIDA ÚTIL*

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


GALL DINDI

UNA EXCEL·LÈNCIA SUAU I DELICIOSA De baix contingut en greix, el gall dindi és una carn de sabor suau, fresc i deliciós, una excel·lent opció per ser fidel a la nostra filosofia: gaudir a taula amb productes de qualitat i exquisits mentre cuidem la nostra salut. L’elaborem de manera artesanal, amb el mateix rigor que apliquem en el procés del nostre pernil cuit curat: ètica, repòs i delicadesa.


PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL. Sense fumar, amb tota la frescor pròpia de la seva carn suau. Tot l’aroma i la textura pròpia del pit de gall dindi desossat, salat i macerat en càmera refrigerada. Cuit al bany maria dins el seu envàs definitiu. PIT de GALL DINDI Cuit BRASEJAT. Tot l’aroma i la textura pròpies del pit de gall dindi desossat, salat i macerat en càmera refrigerada, amb un punt de brasejat que en realça el sabor. Cuit al bany maria i brasejat, es reembossa posteriorment per a la seva conservació. CUIXA de GALL DINDI Cuita BRASEJADA. Amb un punt de brasejat, realcem el seu sabor. Tot l’aroma i la textura pròpia de la cuixa de gall dindi desossada, salada i macerada en cambra frigorífica. Cuita al bany maria i brasejada. Després reembossada per a la seva conservació. LLESCAT de PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL / CUIXA de GALL DINDI Cuita BRASEJADA. Envasat en llescat de 100g, és un format idoni pel lliure servei. El producte es talla en llesques fines per a que es fonguin en el paladar. XEF de PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL i BRASEJAT / CUIXA GALL DINDI Cuita BRASEJADA. El nostre gall dindi en format de 400g. Envàs ideal pel lliure servei i garanteix un ús fàcil i versàtil a la cuina: tall gruixut per fer a la planxa o arrebossat, daus per amanides... Presentat en una capsa que permet guardar el producte al frigorífic un cop extret de la bossa. VOLTA i VOLTA DE GALL DINDI BRASEJAT. Com a plat principal d’un àpat lleuger, aquest Volta i Volta només té beneficis: manté el gust intens i sorprenent del gall dindi brasejat Erre de Vic, és saludable i està llest per degustar en només uns minuts. PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT

U./CAIXA VIDA ÚTIL

SERVEI

REF.

PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL

Bossa al buit 3,2kg aprox

2

2 mesos

Taulell

GI001

PIT de GALL DINDI BRASEJAT

Bossa al buit 3,2kg aprox

2

2 mesos

Taulell

GI00111

CUIXA de GALL DINDI Cuita BRASEJADA

Bossa al buit 2,2kg aprox

2

2 mesos

Taulell

GI003

LLESCAT de PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL

Llescat

100g

12/20

30 dies

Lliure servei

LLG0103

LLESCAT de CUIXA de GALL DINDI Cuita BRASEJADA Llescat

100g

12/20

30 dies

Lliure servei

LLG0105

XEF de PIT de GALL DINDI Cuit NATURAL

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0017

XEF de CUIXA de GALL DINDI Cuita BRASEJADA

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0024

VOLTA I VOLTA de GALL DINDI CUIT

Bossa al buit 100g

10

45 dies

Lliure servei

LGT103

Conservar entre 0ºC i 4ºC


POLLASTRE

EL MILLOR DE LA TRADICIÓ ARTESANA, AMB CARN BAIXA EN GREIX I I AMB ALT VALOR NUTRITIU El pollastre cuit és la nostra resposta als consumidors que volen incorporar o augmentar a la seva dieta la ingesta de carns blanques com la del pollastre, més baixa en greix i rica en proteïnes d’alt valor nutritiu. El pollastre es digereix més fàcilment i és imprescindible en qualsevol tipus de dieta. Els nostres productes estan elaborats íntegrament amb carn de pollastres autòctons que han crescut sota el més rigorós control sanitari i alimentari. Erre de Vic us presenta una manera diferent d’incorporar el pollastre a la vostra dieta, amb un producte cuit i brasejat seguint la nostra filosofia de gastronomia saludable. Sense additius ni proteïnes estranyes, els nostres elaborats de pollastre són lliures de gluten, lactosa i ou.


POLLASTRE Cuit NATURAL.

POLLASTRE Cuit BRASEJAT.

Sabor natural i gust de tradició amb carns 100% autòctones.

Fornejat seguint els cànons de la tradició, transporta el paladar al sabor artesà.

POLLASTRE SENCER al forn.

VOLTA i VOLTA DE POLLASTRE.

Peça de 900g elaborada amb pollastre groc autòcton empebrat i cuit al forn lentament, ideal per consumir de forma pràctica, ràpida i saludable.

Com a plat principal d’un àpat lleuger, el Volta i Volta de pollastre només té beneficis: manté el gust excepcional de les carns de pollastre autòctons dels productes Erre de Vic, és saludable i està llest per degustar en només uns minuts.

LLESCAT POLLASTRE Cuit NATURAL I BRASEJAT.

XEF DE POLLASTRE Cuit NATURAL I BRASEJAT.

Envasat en llescat de 100 grams, és un format idoni pel lliure servei. El producte es talla en llesques fines que es fonen al paladar, i té una presentació còmode d’utilitzar i fàcil de conservar.

El seu format de 400 grams, ideal per al lliure servei, garanteix un ús fàcil i versàtil a la cuina: és ideal per fer a la planxa, arrebossat, a daus per a amanides... Presentat en una capsa que garanteix la seva conservació al frigorífic un cop extret de la bossa.

SERVEI

REFERENCIES

ENVÀS Bossa al buit

2,1kg aprox

2

2 mesos

Taulell

PO001

POLLASTRE Cuit BRASEJAT

Bossa al buit

2,1kg aprox

2

2 mesos

Taulell

PO002

POLLASTRE sencer al FORN

Bossa al buit

900g

4

40 dies

Lliure Servei

POS001

VOLTA I VOLTA de POLLASTRE CUIT

Bossa al buit

100g

10

45 dies

Lliure Servei

LLPOT02

LLESCAT POLLASTRE Cuit NATURAL

Llescat

100g

10

30 dies

Lliure servei

LLPO005

LLESCAT POLLASTRE Cuit BRASEJAT

Llescat

100g

10

30 dies

Lliure servei

LLPO004

XEF DE POLLASTRE Cuit NATURAL

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0025

XEF DE POLLASTRE Cuit BRASEJAT

Xef

400g

8

40 dies

Lliure servei

XEF0026

Conservar entre 0ºC i 4ºC

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL

PRODUCTE POLLASTRE Cuit NATURAL


BACON

TRADICIÓ I ARTESANIA CUITA AL BANY MARIA I FORNEJADA Elaborat sense injecció i seguint els cànons més tradicionals, a Erre de Vic submergim el bacon en salmorra i el deixem macerar un mínim de sis dies. El treballem de manera natural, sense fosfats afegits ni proteïnes estranyes. Cuit al bany maria i fornejat lentament, presenta un paladar exquisit, de gust suau idoni per combinar i amanir els plats de la nostra cuina. Elaborat només amb carns autòctones seleccionades sota estricte control alimentari, sanitari i seguint les pautes de benestar animal.


BACON Cuit-Curat.

LLESCAT BACON Cuit-Curat.

Amb un paladar exquisit que li donen els seus ingredients naturals, la carn autòctona i una lenta maceració, el Bacon Cuit-Curat és producte d’una elaboració artesana, cuidada i mimada que recorda el sabor de la tradició.

En un format pràctic de conservació i per servir-lo a talls, el llescat de Bacon Cuit-Curat manté tot el sabor de la gastronomia saludable, fruit de l’artesania i la tradició d’Erre de Vic.

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL

BACON Cuit-Curat

Bossa al buit

4,5kg aprox

2

2 mesos

Taulell

LLESCAT de BACON Cuit-Curat

Llescat

100g

10

30 dies

Lliure servei LLBA0001

PRODUCTES

Conservar entre 0ºC i 4ºC

ENVÀS

SERVEI

REFERÈNCIES BA0001


FRANKFURTS TAMBÉ PODEN SER SALUDABLES! Fruit del punt just d’equilibri entre la carn i el greix hem aconseguit innovar en el mercat de la salsitxa de frankfurt amb frankfurts gourmets, amb un gust molt saborós i saludables per a tots els consumidors. Són únics per la seva composició. És un producte de contingut reduït en greix, per sota de la mitja del mercat. Està elaborat artesanalment amb carns de primera qualitat i embotit amb tripa natural. S’elaboren sense colorants, estabilitzadors, gelificants ni afegides.

aromes, proteïnes


FRANKFURT de PERNIL. Molt naturals i de lleuger aroma fumat, garanteixen una fàcil digestió. Una salsitxa de frankfurt autèntica, gourmet i saludable. El seu sabor és exquisit, i té un nivell de carn més elevat que la mitja del mercat. Només contenen pernil de porc, salnitre i vitamina C.

FRANKFURT de POLLASTRE. Artesanals, fresques i naturals. Elaborades amb carn de pollastres 100% autòctons, són una manera diferent i singular de gaudir de les propietats de carns blanques com el pollastre, baixes en greix i riques en proteïnes d’alt valor nutritiu.

FRANKFURT de GALL DINDI. Singulars, artesanals i fresques, el seu aroma recorda l’olor fumat amb espècies. Elaborades amb carn blanca 100% gall dindi són úniques perquè garanteixen unes propietats organolèptiques excel·lents i esdevenen una opció sana, lleugera i suau de menjar salsitxes de frankfurts.

Més fàcils de digerir i riques en minerals, vitamines i àcid fòlic, són ideals per a qualsevol tipus de dieta. PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL

SERVEI

REFERENCIES

FRANKFURT de PERNIL S/P 2u

Bossa al buit

-

16

2 mesos

Taulell

X0019

FRANKFURT de 330g amb capsa

Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

X0021

FRANKFURT de PERNIL 330g sense capsa

Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

X0023

FRANKFURT de POLLASTRE S/P 2u.

Bossa al buit

-

12

2 mesos

Taulell

XP002

FRANKFURT de POLLASTRE 330g amb capsa Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

XP004

FRANKFURT de POLLASTRE 330g sense capsa Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

XP005

FRANKFURT de GALL DINDI S/P 2u.

Bossa al buit

-

16

2 mesos

Taulell

XG002

FRANKFURT de GALL DINDI 330g amb capsa

Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

XG004

FRANKFURT de GALL DINDI 330g sense capsa

Bossa al buit

330g

8

2 mesos

Lliure servei

XG005

Conservar entre 0ºC i 4ºC


TAMBÉ EN PETIT FORMAT! Quan les coses funcionen, no cal canviar-les. Per això els snacks de pollastre, gall dindi i pernil cuit curat mantenen totes les característiques, beneficis i qualitats de les salsitxes de frankfurt gourmet i només en canvien el format. De petites dimensions, aquest snacks saludables són tan fàcils de preparar com bons de degustar.

SNACK PERNIL CUIT

SNACK POLLASTRE

SNACK GALL DINDI

L’autenticitat gourmet i saludable de la salsitxa de Frankfurt de pernil d’Erre de Vic, en petit format.

Fets amb carns totalment autòctones, aquests snacks frescos, naturals i artesanals són una evolució de la nostra salsitxa de Frankfurt de pollastre, igual de bona, saludable i fàcil de digerir.

L’olor de fumat amb espècies que caracteritza els nostres frankfurts de gall dindi, elaborats amb carn blanca 100%, es manté intacte en aquest snack en què l’únic que canvia és el format.

SERVEI

REFERENCIES

SNACK de PERNIL

Bossa al buit 20u

200g

10

93 dies

Lliure servei

X0009

SNACK de POLLASTRE

Bossa al buit 20u

200g

10

93 dies

Lliure servei

XP006

SNACK de GALL DINDI

Bossa al buit 20u

200g

10

93 dies

Lliure servei

XG006

PRODUCTE

Conservar entre 0ºC i 4ºC

ENVÀS

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL


TEXTURES

EL NOSTRE PERNIL CUIT CURAT UNTABLE En la nostra premissa de vincular la innovació amb la tradició, hem desenvolupat una creativa manera de gaudir de la finor del nostre pernil cuit curat: les textures. Es tracta d’una gamma d’untables on la carn del pernil s’ha fet crema i s’ha barrejat amb diferents fruites per provocar sensacions delicioses i noves al paladar. Han estat creades pensant en els que busquen aliments d’excepcional qualitat, amb baix contingut calòric i molt saborosos. Són ideals per l’aperitiu però també com a opció saludable i divertida per l’esmorzar i el berenar. Proposem tastar-les en perles de pernil –croquetes de textura-, pasta fullada fornejada farcida de textura i formatge, puré de patates i textures gratinat o com a toc sofisticat en postres salades.


TEXTURA PERNIL Cuit-Curat La frescor de la carn del nostre pernil cuit curat esmicolada, a punt d’untar.

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat + VI + ALBERCOC Innovadora i sofisticada és una exquisida combinació de pernil cuit i reducció de melmelada d’albercoc amb vi Cabernet Sauvignon.

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat + FIGA Aroma penetrant que explota amb força al final de boca i transporta a un sabor elegantment deliciós.

PRODUCTE TEXTURA PERNIL Cuit-Curat

ENVÀS

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat + POMA Sabor fresc i suau que endolceix el paladar. Combinat amb compota de poma.

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL*

SERVEI

REFERÈNCIES

Pot vidre

125g

6

2 mesos

Lliure servei X0001

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat +VI+ ALBERCOC Pot vidre

125g

6

2 mesos

Lliure servei X0002

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat + FIGA

Pot vidre

125g

6

2 mesos

Lliure servei X0005

TEXTURA PERNIL Cuit-Curat + POMA Conservar entre 0ºC i 4ºC

Pot vidre

125g

6

2 mesos Lliure servei X0006 *CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


DELÍCIES

ECOLÒGIQUES

MÀXIM COMPROMÍS PER L’ÈTICA APLICADA ALS ALIMENTS Sentim un fort compromís pel respecte del medi ambient i per desenvolupar la nostra activitat en benefici de la terra. Per això hem apostat per incorporar a la nostra oferta de gastronomia saludable una línia ecològica que ens permet recuperar els sabors més tradicionals amb les textures més generoses de les carns. Som de les primeres companyies del sector carni en obtenir el segell ecològic del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). El nostre producte amb certificació ecològica segueix el mateix procés que el producte tradicional i la seva diferenciació recau en les primeres matèries que s’utilitzen en l’elaboració. Les principals diferències es donen en la cria dels animals, molt més respectuosa per ells i pel medi ambient.


PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC en LLAUNA o BOSSA.

PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC SNN en LLAUNA o BOSSA

Per redescobrir aromes i textures clàssiques.

Presentat en llauna, aquest pernil parteix del producte emblema d’Erre de Vic per fer-ne una versió pensada per als ecologistes més exigents: recupera els gustos més tradicionals i les textures més generoses de les carns però està lliure de nitrits i nitrats afegits, a més de no contenir gelificants, proteïnes o fosfats afegits.

Pernil cuit curat de producció ecològica i envasat en llauna per ressaltar el gust, l’aroma i la qualitat del pernil. S’ofereix en llescat o xef. No conté gelificants ni fosfats afegits.

LLESCAT d'ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA

ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA Una peça més petita amb els beneficis de la carn ecològica. Espatlla de porc sense gelificants ni estabilitzants afegits en uns formats pràctics per la seva manipulació: barra i llescat. Destaca per ser una carn molt gustosa.

PRODUCTES AMB CERTIFICAT ECOLÒGIC

ENVÀS

Un envàs de 100 grams idoni per al lliure servei que conserva perfectament el gust i la textura de la nostra espatlla cuita curada ecològica. Sempre tallada en fines llesques que es fonen al paladar.

PES/UNITAT 7kg / 8,5kg

PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC

Llauna

PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC

Bossa al buit 4kg aprox

PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC SNN

Llauna

PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC SNN

Bossa al buit 4kg aprox

7kg / 8,5kg

U./CAIXA

VIDA ÚTIL

2

3 mesos

Taulell

SERVEI

REFERÈNCIES ECO0001

2

2 mesos

Taulell

ECO0002

2

3 mesos

Taulell

ECOSNN1

2

2 mesos

Taulell

ECOSNN2

ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA BARRA Barra

2,8kg aprox

2/4

3 mesos

Taulell

ECO0010

LLESCAT d'ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA Llescat

100g

12

30 dies

Lliure servei

ECO0015

Conservar entre 0ºC i 4ºC


LLESCAT de PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC.

BACON Cuit-Curat ECOLÒGIC (Peça sencera o llescat).

Un envàs de 100 grams idoni per al lliure servei, que permet degustar el nostre pernil cuit curat ecològic en fines llesques que es fonen al paladar i que conserven tot el gust i la textura del producte acabat de tallar.

Producte elaborat amb carns autòctones seleccionades, sense injecció, seguint els cànons més tradicionals, submergit en salmorra i macerat un mínim de sis dies. Sense fosfats afegits ni proteïnes estranyes, està cuit al bany Maria i fornejat.

XEF de PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC. Una nova forma de presentar i consumir el nostre pernil ecològic: en una peça de 400 grams que per la seva versatilitat ofereix moltes opcions a la cuina: és ideal per fer a la planxa, arrebossat, a daus per a amanides... Presentat en una capsa que garanteix la seva conservació al frigorífic un cop extret de la bossa.

PRODUCTES AMB CERTIFICAT ECOLÒGIC

ENVÀS

FRANKFURT ECOLÒGIC. Les nostres salsitxes però amb la garantía d’una carn i composició ecològiques. Salsitxes de frankfurts gourmets i saludables. De baix contingut en greix només contenen carn (92%) sal nitre i ascorbat sòdic. Disponibles en diferents formats: S/P 2u, 330g i 330g S/P.

PES/UNITAT

U./CAIXA

VIDA ÚTIL

SERVEI

REFERÈNCIES

LLESCAT de PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC

Llescat

100g

12

30 dies

Lliure servei ECO0014

LLESCAT de BACON Cuit-Curat ECOLÒGIC

Llescat

100g

10

30 dies

Lliure servei ECOLLBA0001

BACON Cuit-Curat ECOLÒGIC

Bossa al buit 4,5kg aprox

2

2 mesos

Taulell

XEF de PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC

Xef

8

40 dies

Lliure servei XEF0016

FRANKFURT ECOLÒGIC S/P 2u

Bossa al buit -

16

2 mesos

Taulell

FRANKFURT ECOLÒGIC 330g amb capsa

Bossa al buit 330g

8

2 mesos

Lliure servei ECO0021

FRANKFURT ECOLÒGIC 330g sense capsa

Bossa al buit 330g

8

2 mesos

Lliure servei ECO0025

Conservar entre 0ºC i 4ºC

400g

ECOBA0001 ECO0022


BAIX EN SAL

LES VARIETATS TRADICIONALS, AMB LA MATEIXA QUALITAT DE SEMPRE I PREPARADA PER DIETES BAIXES EN SAL A Erre de Vic el pas del temps ens porta a atendre les noves necessitats dels clients i adaptar-nos als seus hàbits a l’hora de menjar i cuidar-se. Per això també elaborem varietats baixes en sal, que mantenen el gust i les propietats organolèptiques de les seves versions tradicionals però amb una composició encara més saludable. Des de sempre tots els nostres productes estan elaborats amb quantitats reduïdes de sal. Ara però hem fet un pas més per rebaixar encara més el contingut d’aquest mineral en algunes varietats, com el gall dindi brasejat o el pernil i el pollastre cuits. Les peces de carn més tradicionals d’Erre de Vic, a punt per incorporar-se a menús i dietes que necessiten una ingesta reduïda de sal, des dels infants més petits fins a persones amb problemes de salut, com ara hipertensió. Perquè tenir cura de la salut i gaudir menjant és possible!


PERNIL Cuit-Curat BAIX EN SAL. El gust intens i la textura pròpia de la carn, lleugerament fibrosa, es mantenen en aquest pernil cuit curat exactament igual que en la resta de peces artesanals d’Erre de Vic. La única diferència? La sal, gairebé inexistent en aquesta proposta.

POLLASTRE Cuit BAIX EN SAL.

PIT de GALL DINDI BRASEJAT BAIX EN SAL.

El sabor natural i el gust de la tradició es troben en aquest pollastre, baix en greix i ric en proteïnes d’alt valor nutritiu. Amb carns 100% autòctones i de gran qualitat, en el seu procés d’elaboració s’ha reduït el contingut en sal fins a la mínima expressió.

Tot l’aroma i la textura pròpia del pit de gall dindi Erre de Vic, ara amb una composició encara més saludable. Baixa en sal i elaborat amb una carn suau, saborosa i pràcticament sense greix, realça el seu sabor amb un lleuger toc brasejat.

PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT U./CAIXA

VIDA ÚTIL

SERVEI

REFERENCIES

PERNIL Cuit-Curat BAIX EN SAL

Bossa al buit

6,2kg

1

65 dies

Taulell

143

Pit Brasejat de POLLASTRE BAIX EN SAL

Bossa al buit

3,2kg

2

65 dies

Taulell

PO003

Pit Brasejat de GALL DINDI BAIX EN SAL

Bossa al buit

2,2kg

2

65 dies

Taulell

GIBS111

Conservar entre 0ºC i 4ºC


DELICATESSENS DE TEMPORADA

EXQUISIDESA I SOFISTICACIÓ Gaudim renovant la nostra carta, per estacions incorporem referències que segueixen la nostra màxima –la gastronomia saludable-. Brindem al consumidor sensibilitzat amb productes gourmets i sans opcions exquisides que barregen les nostres carns de qualitat amb fruites de primera qualitat. Es tracta de combinacions de dolç/salat intenses i sofisticades, ideals per detalls i celebracions.


PERNIL Cuit-Curat amb PANSES. Contrast sorprenent del gust dolç d’aquesta fruita amb el sabor més salat del pernil. A la qualitat i al sabor intens i autèntic del nostre pernil cuit s’afegeixen panses de primera qualitat. Una opció sana i delicatessen per qualsevol època de l’any o per ocasions especials.

PERNIL Cuit-Curat VINIUM. El més sofisticat dels nostres pernils, amb un toc de Cabernet Sauvignon. Per sorprendre a la taula suggerim el nostre pernil cuit curat en peça sencera desossada i macerat amb vi Cabernet Sauvignon.

PERNIL Cuit-Curat amb TÒFONA / GALL DINDI Cuit amb TÒFONA. Una combinació intensa de sabors i uns contrastos sofisticats, ideals per a moments especials i celebracions. Aquestes propostes fusionen de forma harmònica l’aroma i el gust volàtils de la tòfona i l’excel·lència del nostre pernil cuit-curat i gall dindi cuit. Es tracta de peces úniques que brinden una experiència gastronòmica exclusiva al consumidor sensibilitzat amb la salut i amb els productes gourmet.

PRODUCTE

ENVÀS

PES/UNITAT U./CAIXA VIDA ÚTIL*

SERVEI

REF.

PERNIL Cuit-Curat amb PANSES

Bossa al buit 4kg

2

45 dies

Taulell

PA00001

PERNIL Cuit-Curat VINIUM

Bossa al buit 4kg

2

45 dies

Taulell

VIB0002

PERNIL Cuit-Curat amb TÒFONA

Bossa al buit 4kg

2

45 dies

Taulell

TO00001

PIT de GALL DINDI amb TÒFONA

Bossa al buit 2kg / 2,5kg

2

45 dies

Taulell

TOGI001

Llescat de PERNIL Cuit-Curat amb TÒFONA Llescat

100g

10

30 dies

Servei Lliure

LLTO001

Llescat

100g

10

30 dies

Servei Lliure

LLTOGI0103

Llescat de GALL DINDI Cuit amb TOFONA Conservar entre 0ºC i 4ºC

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


PERNIL Cuit-Curat amb MEL.

POLLASTRE de pagès FARCIT de poma i prunes.

Combina el singular sabor dolç de la mel de mil flors amb el gust del pernil cuit curat. Un pernil de màxima qualitat, on la subtilesa dels sabors del bosc prenen tot el protagonisme.

Peça de 2,5 Kg elaborada amb pollastre de creixement lent farcit de poma, ceba i prunes. Cuit al forn lentament, sa i ràpid de preparar, sense haver de renunciar a l’autèntic sabor tradicional del pollastre.

És una proposta ideal per a sorprendre en els entrants o aperitius i també en els plats més elaborats.

PRODUCTES AMB CERTIFICAT ECOLÒGIC

ENVÀS

PES/UNITAT

U./CAIXA

VIDA ÚTIL

SERVEI

REFERÈNCIES

PERNIL Cuit-Curat amb MEL

Llescat

100 g

10

30 dies

Lliure servei LLMEL0001

PERNIL Cuit-Curat amb MEL

Bossa al buit

4 kg

2

45 dies

Taulell

2,5 kg

1

40 dies

Lliure servei POS002

POLLASTRE de pagès FARCIT de poma i prunes Bossa al buit Conservar entre 0ºC i 4ºC

MEL001

*CADUCITAT MÍNIMA A L’ENTREGA


ALTRES CREACIONS

DIVERSIFICACIÓ I FLEXIBILITAT La nostra inquietud per la innovació en el sector dels aliments delicatessen i saludables ens porta a la investigació constant en nous formats i productes. D’aquesta inquietud neixen noves referències que permeten sorprendre i fer gaudir al consumidor que reclama una oferta gourmet respectuosa amb l’organisme. Si està interessat en rebre més informació sobre aquests productes pot dirigir-se al nostre equip comercial a través del telèfon o el correu electrònic: +34 938 850 916 erredevic@erredevic.com


NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

Cereals que continguin GLUTEN i productes derivats NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO

NO NO

PERNIL ERRE DE VIC PERNIL Cuit-Curat TRADICIONAL PERNIL Cuit-Curat IBÈRIC en llauna PERNIL Cuit-Curat CORSER PERNIL Cuit-Curat CORSER amb PELL PERNIL Cuit-Curat BAIX EN SAL POTA Cuita-Curada AMB i SENSE OS POTA Cuita-Curada BOUQUET POTA Cuita-Curada DUROC POTA Cuita-Curada C-DUROC POTA Cuita-Curada PL-DUROC POTA Cuita-Curada SNSF PERNIL Cuit-Curat DUROC PERNIL Cuit-Curat PL PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC SNN PERNIL Cuit-Curat amb PANSES PERNIL Cuit-Curat VINIUM PERNIL Cuit-Curat amb TÒFONA PERNIL Cuit-Curat amb MEL

ESPATLLA ERRE DE VIC ESPATLLA Cuita-Curada BRASEJADA ESPATLLA Cuita-Curada TRADICIONAL ESPATLLA Cuita-Curada CORSER ESPATLLA Cuita de MERCAT ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA

ALTRES DE PORC ERRE DE VIC BACON Cuit-Curat BACON Cuit-Curat ECOLÒGIC

* Certificat Ecològic

Guia d’Al·lèrgens

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

Document revisat el desembre de 2015

NO NO

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

TRAMUSSOS i productes derivats

Les indicacions de la taula d’al·lèrgens són aplicables a tots els formats de presentació i envasat dels productes.

L’empresa certifica que compleix el RD 2220 / 2004 i les modificacions del RD 36 / 2008

NO NO

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

CRUSTACIS i productes a base de crustacis

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

OU i productes a base d’ou

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

PEIX i productes a base de peix

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

CACAUETS i productes a base de cacauets

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

SOJA i productes a base de soja

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

LLET i els seus derivats (incloenthi la lactosa) NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

FRUITS DE CLOSCA i productes derivats

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

API i productes derivats

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

MOSTASSA i productes derivats

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO SI NO NO

GRANS DE SÈSAM i productes a base de grans de sèsam

NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

ANHIDRID SULFURÓS I SULFITS

NO NO NO NO NO

LÀTEX

Pg. Generalitat, 69 - 08500 VIC Tel. 93 885 09 16 - Fax. 93 885 06 66 erredevic@erredevic.com www.erredevic.com

MOL·LUSCS i productes derivats


NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

Cereals que continguin GLUTEN i productes derivats NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

FRANKFURT I TEXTURA ERRE DE VIC FRANKFURT de PERNIL FRANKFURT de PERNIL ECOLÒGIC FRANKFURT de GALL DINDI FRANKFURT de POLLASTRE SNACK Cuit de PERNIL SNACK Cuit de GALL DINDI SNACK Cuit de POLLASTRE TEXTURA de PERNIL Cuit-Curat TEXTURA de PERNIL Cuit-Curat amb VI i ALBERCOC TEXTURA de PERNIL Cuit-Curat amb POMA TEXTURA de PERNIL Cuit-Curat amb FIGA

AVIRAM ERRE DE VIC POLLASTRE cuit NATURAL POLLASTRE cuit BRASEJAT POLLASTRE cuit BAIX EN SAL POLLASTRE SENCER al FORN POLLASTRE de pagès FARCIT de poma i prunes PIT de GALL DINDI cuit NATURAL PIT de GALL DINDI cuit BRASEJAT PIT de GALL DINDI cuit BRASEJAT BAIX EN SAL PIT de GALL DINDI amb TÒFONA CUIXA de GALL DINDI cuita BRASEJADA

* Certificat Ecològic

Guia d’Al·lèrgens

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

Document revisat el desembre de 2015

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

TRAMUSSOS i productes derivats

Les indicacions de la taula d’al·lèrgens són aplicables a tots els formats de presentació i envasat dels productes.

L’empresa certifica que compleix el RD 2220 / 2004 i les modificacions del RD 36 / 2008

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

CRUSTACIS i productes a base de crustacis

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

OU i productes a base d’ou

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

PEIX i productes a base de peix

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

CACAUETS i productes a base de cacauets

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

SOJA i productes a base de soja

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

LLET i els seus derivats (incloenthi la lactosa) NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

FRUITS DE CLOSCA i productes derivats

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

API i productes derivats

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

MOSTASSA i productes derivats

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO SI NO NO

GRANS DE SÈSAM i productes a base de grans de sèsam

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

ANHIDRID SULFURÓS I SULFITS

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

LÀTEX

Pg. Generalitat, 69 - 08500 VIC Tel. 93 885 09 16 - Fax. 93 885 06 66 erredevic@erredevic.com www.erredevic.com

MOL·LUSCS i productes derivats


NO

NO

FRANKFURT I TEXTURA ERRE DE VIC FRANKFURT de PERNIL ECOLÒGIC

ALTRES DE PORC ERRE DE VIC BACON Cuit-Curat ECOLÒGIC

CRUSTACIS i productes a base de crustacis NO

NO

NO

NO NO

OU i productes a base d’ou NO

NO

NO

NO NO

PEIX i productes a base de peix NO

NO

NO

NO NO

CACAUETS i productes a base de cacauets NO

NO

NO

NO NO

SOJA i productes a base de soja NO

NO

NO

NO NO

LLET i els seus derivats (incloenthi la lactosa) NO

NO

NO

NO NO

NO

NO

NO

NO NO

FRUITS DE CLOSCA i productes derivats

API i productes derivats NO

NO

NO

NO NO

MOSTASSA i productes derivats NO

NO

NO

NO NO

GRANS DE SÈSAM i productes a base de grans de sèsam NO

NO

NO

NO NO

ANHIDRID SULFURÓS I SULFITS

NO

NO

NO

NO NO

LÀTEX

NO

NO

NO

NO NO

NO

NO

NO

NO NO

Document revisat el desembre de 2015

NO

NO

NO

NO NO

TRAMUSSOS i productes derivats

Les indicacions de la taula d’al·lèrgens són aplicables a tots els formats de presentació i envasat dels productes.

L’empresa certifica que compleix el RD 2220 / 2004 i les modificacions del RD 36 / 2008

NO

ESPATLLA ERRE DE VIC ESPATLLA Cuita-Curada ECOLÒGICA

* Certificat Ecològic

NO NO

Cereals que continguin GLUTEN i productes derivats

PERNIL ERRE DE VIC PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC PERNIL Cuit-Curat ECOLÒGIC SNN

Guia d’Al·lèrgens Productes ecològics

Pg. Generalitat, 69 - 08500 VIC Tel. 93 885 09 16 - Fax. 93 885 06 66 erredevic@erredevic.com www.erredevic.com

MOL·LUSCS i productes derivats


GASTRONOMIA SALUDABLE

P g . d e l a G e n e r a l i t a t , 6 9 - 0 8 5 0 0 V I C ( B a r c e l o n a ) - Te l f : + 3 4 9 3 8 8 5 0 9 1 6 - F a x : + 3 4 9 3 8 8 5 0 6 6 6 e r r e d e v i c @ e r r e d e v i c . c o m - w w w. e r r e d e v i c . c o m

Profile for Erre de Vic

Catàleg de producte - Erre de Vic, 1952  

La salut i l'excel·lència són les claus de la filosofia empresarial d'Erre de Vic, 1952.

Catàleg de producte - Erre de Vic, 1952  

La salut i l'excel·lència són les claus de la filosofia empresarial d'Erre de Vic, 1952.

Profile for erredevic
Advertisement